Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε εσύ είσαι απλά ένα Fanboy της Google που μισεί την Apple γιατί κατάφεραν να σε πλάσουν έτσι οι φίλοι του Android και έρχεσαι σε κάθε άρθρο της Apple να βγάλεις τα σωθικά σου με στόχο; Να νιώσεις καλύτερα που έχεις 200-300€ συσκευή; Η γιατί η συσκευή σου δεν φτάνει σε χρησιμότητα αυτή του iOS?

Μιας και εισαι μαντης,τι συσκευή έχω και σε τι υστερει η χρησιμοτητα της απ την δικιά σου?

(Νομιζα το "περασαν απ τα χέρια μου" ηταν σαφές ότι δηλώνει συσκευή που δεν ειναι πλεον στα χέρια μου,αλλα μαλλον ζητάω πολλα).

Και επιτέλους,μια απαντηση απ αυτον που δεν "δεν καταλαβαινει τι του λεω":

Oταν του χρονου βάλει ο μαναβης oled,θα πανηγυρισει ή θα κράξει?

Ή θα μας πει πάλι,oπως τις προαλλες "ε ναι,αλλαξαν τα γούστα,ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ OLED <3 <3 :wub:  " ??

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια πυρηνική βόμβα. Τίποτα άλλο δε μας σώνει

ή ένα Note 7!  :devil:

Μιας και εισαι μαντης,τι συσκευή έχω και σε τι υστερει η χρησιμοτητα της απ την δικιά σου?

(Νομιζα το "περασαν απ τα χέρια μου" ηταν σαφές ότι δηλώνει συσκευή που δεν ειναι πλεον στα χέρια μου,αλλα μαλλον ζητάω πολλα).

Ή θα μας πει πάλι,oπως τις προαλλες "ε ναι,αλλαξαν τα γούστα,ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ OLED <3 <3 :wub:  " ??

Εαν η Oled που θα βάλει τότε, θα είναι καλύτερη απο τις σημερινές OLED, γιατί να κράξει?

• Like 2
Δημοσ.

ή ένα Note 7!  :devil:

Εαν η Oled που θα βάλει τότε, θα είναι καλύτερη απο τις σημερινές OLED, γιατί να κράξει?

Ωπ,νάτο το παραθυρακι!

Thx,με καλυψες.

• Like 1
Δημοσ.

Φτάνει το ότι έχεις κινητό με το λειτουργικό που μετά από ένα χρόνο κατάφερε να αγγίξει το 18% ενώ η καινούργια του έκδοση βρίσκεται στο 0.1%. Όσο για τις OLED η υλοποίηση παίζει ρόλο και όχι ποιος τις είχε πρώτος. Αν η υλοποίηση είναι σωστή τότε θα αξίζει, αν δεν είναι σωστή τότε δεν θα αξίζει.

Ωπ,νάτο το παραθυρακι!

Thx,με καλυψες.

Παραμυθάκι οι αποδείξεις και η ανάκληση της ίδιας της εταιρίας. Οκ :)

Δημοσ.

Φτάνει το ότι έχεις κινητό με το λειτουργικό που μετά από ένα χρόνο κατάφερε να αγγίξει το 18% ενώ η καινούργια του έκδοση βρίσκεται στο 0.1%. Όσο για τις OLED η υλοποίηση παίζει ρόλο και όχι ποιος τις είχε πρώτος. Αν η υλοποίηση είναι σωστή τότε θα αξίζει, αν δεν είναι σωστή τότε δεν θα αξίζει.

Παραμυθάκι οι αποδείξεις και η ανάκληση της ίδιας της εταιρίας. Οκ :)

Eξηγησε μου βλέποντας επίσης και το μερίδιο αυτων των λειτουργικών τι συμπερασμα εβγαλες.

Γιατι εσύ μαλλον κατι πονηρό εχεις σκεφτεί.

https://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10&qpcustomd=0

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωπ,νάτο το παραθυρακι!

Thx,με καλυψες.

Δεν θα έπρεπε. Το γεγονός πως έχεις σχηματίσει μια εικόνα στο μυαλό σου, δεν σημαίνει πως είναι και η πραγματικότητα. Περίμενες να πω όχι σε μια οθόνη με μικρότερη κατανάλωση και πάχος και ακόμη καλύτερη ποιότητα απεικόνισης, επειδή τη χρησιμοποίησε πρώτη μια άλλη εταιρία? Επίσης περιμένεις μια OLED οθόνη που θα εμφανιστεί του χρόνου, να είναι ίδια με αυτή που παρουσίασε η samsung 3 χρόνια πριν?

Δημοσ.

Eξηγησε μου βλέποντας επίσης και το μερίδιο αυτων των λειτουργικών τι συμπερασμα εβγαλες.

Γιατι εσύ μαλλον κατι πονηρό εχεις σκεφτεί.

https://www.netmarketshare.com/operating-system-market-share.aspx?qprid=10&qpcustomd=0

Δεν ήξερα ότι γυρίσαμε το Thread σε Desktop λειτουργικά συστήματα, επίσης μου δείχνεις στατιστικά από συνεργάτη της Microsoft? χμμ.. μάλιστα. Τι κρίμα όμως που εγώ δεν σκορπάω τον χρόνο μου να κάνω optimize το σάπιο λειτουργικό που έτρωγα στα μούτρα στο παρελθόν και οι συσκευές μου είναι πάντα διαθέσιμες και δίχως προβλήματα. Μου δείχνεις στατιστικά από μία εταιρία που πήρε τα πάνω της τον καιρό που πήγαινε για κλείσιμο η Apple. Αφού ξεκίνησε με την IBM να υπόσχεται φρουφρού και αρώματα σε μικρό κόστος που στο τέλος αποδείχτηκε υψηλό για τους περισσότερους οργανισμούς, εταιρίες και σχολεία αφού ουσιαστικά πουλάει κακογραμμένο λειτουργικό. Η Microsoft έχει τύχη που η Sony απέρριψε την Apple όταν ο Jobs ήθελε να τους παρουσιάσει το OSX σε Vaio. Αν δεχότανε τότε η Sony και η Apple έδινε το λειτουργικό σύστημα στην αγορά, θα έβλεπες που θα ήταν τώρα η Microsoft. Αλλά ξεχνάτε μερικοί που πάτησαν κάποιες τέτοιες εταιρίες, στις πλάτες των άλλων.

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε. Το γεγονός πως έχεις σχηματίσει μια εικόνα στο μυαλό σου, δεν σημαίνει πως είναι και η πραγματικότητα. Περίμενες να πω όχι σε μια οθόνη με μικρότερη κατανάλωση και πάχος και ακόμη καλύτερη ποιότητα απεικόνισης, επειδή τη χρησιμοποίησε πρώτη μια άλλη εταιρία? Επίσης περιμένεις μια OLED οθόνη που θα εμφανιστεί του χρόνου, να είναι ίδια με αυτή που παρουσίασε η samsung 3 χρόνια πριν?

Το λογικό θα ηταν όχι.(προφανως)

Απλα θα έχει πλακα οταν μερικοι θα προσπαθουν να μαζεψουν τα λογια τους  για τις oled στην επομενη παρουσιαση.

Επίσης,η τελευταια oled που παρουσιάσε η samsung ειναι 3 ετών?

Και πως θα γινει ξαφνικα ολοι οι "τετοιοι" να θεωρήσουν οτι η τεχνολογια ωριμασε χρονικα ΑΚΡΙΒΩΣ με την υιοθετηση απο τον μαναβη?

Αυτες οι συγκυρίες πια,ποσο διαβολικες!

Δημοσ.

Παραθυρακι εγραψα.

Δεν βγαζω νοημα

Typo* όσο για το νόημα δεν το βγάζουμε και εμείς σε κάθε άρθρο που λασπώνεις γιατί δεν μπορείς να παραδεχτείς την ανωτερότητα του iOS.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι γυρίσαμε το Thread σε Desktop λειτουργικά συστήματα, επίσης μου δείχνεις στατιστικά από συνεργάτη της Microsoft? χμμ.. μάλιστα. Τι κρίμα όμως που εγώ δεν σκορπάω τον χρόνο μου να κάνω optimize το σάπιο λειτουργικό που έτρωγα στα μούτρα στο παρελθόν και οι συσκευές μου είναι πάντα διαθέσιμες και δίχως προβλήματα. Μου δείχνεις στατιστικά από μία εταιρία που πήρε τα πάνω της τον καιρό που πήγαινε για κλείσιμο η Apple. Αφού ξεκίνησε με την IBM να υπόσχεται φρουφρού και αρώματα σε μικρό κόστος που στο τέλος αποδείχτηκε υψηλό για τους περισσότερους οργανισμούς, εταιρίες και σχολεία αφού ουσιαστικά πουλάει κακογραμμένο λειτουργικό. Η Microsoft έχει τύχη που η Sony απέρριψε την Apple όταν ο Jobs ήθελε να τους παρουσιάσει το OSX σε Vaio. Αν δεχότανε τότε η Sony και η Apple έδινε το λειτουργικό σύστημα στην αγορά, θα έβλεπες που θα ήταν τώρα η Microsoft. Αλλά ξεχνάτε μερικοί που πάτησαν κάποιες τέτοιες εταιρίες, στις πλάτες των άλλων.

ΔΕΝ καταλαβες.

ΔΕΝ με νοιάζει αν παρουσιαζεται η απλ στο διαγραμμα.

Περιμένω να μου εξηγήσεις τι ειδους επιχειρημα ειναι το "Φτάνει το ότι έχεις κινητό με το λειτουργικό που μετά από ένα χρόνο κατάφερε να αγγίξει το 18% ενώ η καινούργια του έκδοση βρίσκεται στο 0.1%"

Typo* όσο για το νόημα δεν το βγάζουμε και εμείς σε κάθε άρθρο που λασπώνεις γιατί δεν μπορείς να παραδεχτείς την ανωτερότητα του iOS.

Δεν πήρα απαντηση στο "εξηγησε μου την παραπανω λειτουργικότητα του κινητου σου απεναντι στο δικο μου".

Be my guest.

Δημοσ.

ΔΕΝ καταλαβες.

ΔΕΝ με νοιάζει αν παρουσιαζεται η απλ στο διαγραμμα.

Περιμένω να μου εξηγήσεις τι ειδους επιχειρημα ειναι το "Φτάνει το ότι έχεις κινητό με το λειτουργικό που μετά από ένα χρόνο κατάφερε να αγγίξει το 18% ενώ η καινούργια του έκδοση βρίσκεται στο 0.1%"

Το ότι υπάρχουν συσκευές στην αγορά ανενημέρωτες με τρυπάρες ασφαλείας, που τρέχουν 3ων χρονών λειτουργικά. Την ίδια στιγμή που κινητό του 2012 τρέχει την τελευταία έκδοση του iOS και ενημερώνεται με Patch ασφαλείας και τα πιο πρόσφατα SDK. Από εκεί φαίνεται και η ποιότητα των εφαρμογών στα Android, οι μισές μοιάζουν να είναι ξεχασμένες στο 2009 και οι άλλες μισές είναι κακογραμμένα Adware αφού ούτε το Store δεν είναι σε θέση να ελέγξει η Google.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το λογικό θα ηταν όχι.(προφανως)

Απλα θα έχει πλακα οταν μερικοι θα προσπαθουν να μαζεψουν τα λογια τους  για τις oled στην επομενη παρουσιαση.

Επίσης,η τελευταια oled που παρουσιάσε η samsung ειναι 3 ετών?

Και πως θα γινει ξαφνικα ολοι οι "τετοιοι" να θεωρήσουν οτι η τεχνολογια ωριμασε χρονικα ΑΚΡΙΒΩΣ με την υιοθετηση απο τον μαναβη?

Αυτες οι συγκυρίες πια,ποσο διαβολικες!

Πιστεύεις πως αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που επιλέγει το iphone επειδή έχει LCD  οθόνες και όχι OLED? Αυτό πιστεύεις πως είναι το χαρακτηριστικό που φέρνει πελάτες? :)

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι υπάρχουν συσκευές στην αγορά ανενημέρωτες με τρυπάρες ασφαλείας, που τρέχουν 3ων χρονών λειτουργικά. Την ίδια στιγμή που κινητό του 2012 τρέχει την τελευταία έκδοση του iOS και ενημερώνεται με Patch ασφαλείας και τα πιο πρόσφατα SDK. Από εκεί φαίνεται και η ποιότητα των εφαρμογών στα Android, οι μισές μοιάζουν να είναι ξεχασμένες στο 2009 και οι άλλες μισές είναι κακογραμμένα Adware αφού ούτε το Store δεν είναι σε θέση να ελέγξει η Google.

Καλα δεν είναι και ακριβώς έτσι. Οι καλές εφαρμογές που αξίζουν όλες έχουν μεταβεί σε material design και γίνονται πολύ συχνά updates. Αυτές με in app είναι καθαρά aware αλλά υπάρχουν οι ίδιες και στο Apple store. Όσο για το Android δεν φταίει η Google αλλά οι εταιρίες που παρατανε τα κινητά. Τα nexus που είναι της Google περνουν κανονικά τις τελευταίες εκδόσεις. Και εγώ κλείνω 3 χρόνια και έχω την τελευταία marshmallow μήνες τώρα και σε λίγο καιρό και nougat. Αλλά πάμε σε xda κατατοπια που μέχρι και το απλο galaxy s θα πάρει nougat.

Δημοσ.

Πιστεύεις πως αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που επιλέγει το iphone επειδή έχει LCD οθόνες και όχι OLED? Αυτό πιστεύεις πως είναι το χαρακτηριστικό που φέρνει πελάτες? :)

Όταν είσαι στο ios από το 2007 έχεις δώσει 100 200 ευρώ σε εφαρμογές το έχεις μάθει δύσκολα πας σε άλλο λειτουργικο όσο καλό και αν είναι. Εγώ έχω δώσει 70 ευρώ στο android για εφαρμογές/παιχνίδια και το λειτουργικό το παίζω στα δάχτυλα και με βολεύει 100% για πιο λόγο να πάω σε άλλο λειτουργικο? Οι οθόνη σε ένα Smartphone είναι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς γιατί αυτή βλέπουμε όλη τη μέρα αλλά μερικές φορές το παραβλεπουμε λόγο των παραπάνω που έγραψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...