Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καραλαγκ εχει το 3 ,σερνεται ειναι παρωχημενο πλεον ειδικα στις φωτογραφιες στο μενου κολαει να ανοιξει delay sto scroll αηδια .Ειναι παλιο κινητο για καδο μονο .

Το δικό μου παει πιο γρήγορα και από τα νέα iphone. Όπως το έχω φτιάξει πάντα. Με Official TouchWiz είχε πολύ lag και το κράτησα λίγες ώρες έτσι. Τώρα αν είσαι άσχετος με custom ROMS εκεί ναι σκας 1000 αρικο για να έχεις παρόμοια εμπειρία με φτιαγμένο κινητό 3ετιας.

Δημοσ.

Το δικό μου παει πιο γρήγορα και από τα νέα iphone. Όπως το έχω φτιάξει πάντα. Με Official TouchWiz είχε πολύ lag και το κράτησα λίγες ώρες έτσι. Τώρα αν είσαι άσχετος με custom ROMS εκεί ναι σκας 1000 αρικο για να έχεις παρόμοια εμπειρία με φτιαγμένο κινητό 3ετιας.

Έλα και μου το χάλασες, πάνω που πάτησα μου αρέσει σε άλλο σου σχόλιο που ήταν ισορροπημένο και ωραίο (στο Thread με το κόστος της συσκευής). 

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ στο δικο σου και αν το εχεις κανει 16βαλδιβο kai turbo ,το εχει γνωστος  μου  stock  το εχω πιασει στα χερια μου και παραλιγο να κανω εμετο .

Φερε τωρα και το δικο σου εχω ενα καδο εδω κοντα να το ριξουμε μεσα γιατι δεν κανει για κατι αλλο .Κριτικη σε ναυαρχιδα με κινητο  4ετιας και κινεζικο των 150 ευρω δεν θα κανετε γιατι ειναι απο αστειο εως γελοιο.

• Like 5
Δημοσ.

Ο καθένας όπως βολεύεται, εγώ προτιμώ iOS για καθημερινή μου χρήση αλλά θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα όμως που είπες πέρα από το μαρκαρισμένο. :)

Άλλο αν προτιμάς το ios αλλά σαν κινητό ένα Android αν ξέρεις και έχει τα Specs να το υποστηρίξει γίνεται ισάξιο με τα καινούργια. Αλλά θέλει μεράκι και να ασχοληθείς. Άτομα σαν το Φώτη που δεν έχουν ιδέα από φτιαξιμο του κινητού και είναι με stock ios χωρίς ούτε καν jailbreak δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν τι γράφω και σκάνε τα 1000 αρικα κάθε χρόνο νομίζοντας ότι έχουν το γρηγορότερο κινητό. Στο νομίζουν μένουν όμως.

Δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ στο δικο σου και αν το εχεις κανει 16βαλδιβο ,το εχει γνωστος μου stock το εχω πιασει στα χερια μου και παραλιγο να κανω εμετο .

Φερε τωρα και το δικο σου εχω ενα καδο εδω κοντα να το ριξουμε μεσα γιατι δεν κανει για κατι αλλο .Κριτικη σε ναυαρχιδα με κινητο 4ετιας και κινεζικο των 150 ευρω δεν θα κανετε γιατι ειναι απο αστειο εως γελοιο.

Όπως είπες stock Rom. Θα βγάλω ένα βίντεο να σου δείξω. Το έχω συγκρίνει με I 6splus και είναι ισάξιο εκτός στα παιχνίδια που τα ανοίγει λίγο πιο αργά. Αν ξέρεις το φτιάχνεις αλλιώς μένεις με stock και λες ότι το κινητό κολλάει.

Δημοσ.

Άλλο αν προτιμάς το ios αλλά σαν κινητό ένα Android αν ξέρεις και έχει τα Specs να το υποστηρίξει γίνεται ισάξιο με τα καινούργια. Αλλά θέλει μεράκι και να ασχοληθείς. Άτομα σαν το Φώτη που δεν έχουν ιδέα από φτιαξιμο του κινητού και είναι με stock ios χωρίς ούτε καν jailbreak δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν τι γράφω και σκάνε τα 1000 αρικα κάθε χρόνο νομίζοντας ότι έχουν το γρηγορότερο κινητό. Στο νομίζουν μένουν όμως.

Έχω παραπάνω γνώσεις από όσο νομίζεις ως προγραμματιστής iOS εφαρμογών. Το ότι έχω Stock iOS είναι για λόγους ασφαλείας και ομαλής απροβλημάτιστης λειτουργίας. Έχω αρκετά ανδροιδή σπίτι, ρουταρισμένα και αρουτάριστα και δεν φτάνουν την εμπειρία του iOS. 

• Like 2
Δημοσ.

Έλα και μου το χάλασες, πάνω που πάτησα μου αρέσει σε άλλο σου σχόλιο που ήταν ισορροπημένο και ωραίο (στο Thread με το κόστος της συσκευής).

Γιατί στο χαλασα? Αυτό που βλέπω γράφω. Δεν είπα ότι το NOTE 3 σε official κατάσταση είναι πιο γρήγορο αντιθέτως έγραψα οτι το άντεξα 2 ώρες έτσι από το πολύ κόλλημα. Με σωστή Rom Kernel και ρυθμίσεις πάει τραίνο όμως και αυτό θα το καταλάβει μόνο όποιος έχει ασχοληθεί με τέτοια πράγματα και έχει μεράκι και χόμπι. Ο Φώτης δεν έχει ιδέα σε τέτοια θέματα δεν τον παρεξηγω καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Βασικα ειναι πιο γρηγορο και απο desktop μηχανηματα!!  :P

• Like 5
Δημοσ.

Έχω παραπάνω γνώσεις από όσο νομίζεις ως προγραμματιστής iOS εφαρμογών. Το ότι έχω Stock iOS είναι για λόγους ασφαλείας και ομαλής απροβλημάτιστης λειτουργίας. Έχω αρκετά ανδροιδή σπίτι, ρουταρισμένα και αρουτάριστα και δεν φτάνουν την εμπειρία του iOS.

Το ρουτ είναι υπόθεση 2 λεπτών. Με CM καθαρή και custom Rom kernel έχεις δουλέψει NOTE 3?

Βασικα ειναι πιο γρηγορο και απο desktop μηχανηματα!! :P

Ανάλογα το desktop

Δημοσ.

Εδω δεν ηξερες οτι η μαυρη μπαρα οπως την ειπες, φευγει σε full screen εφαρμογες και επανερχεται με swype και εισαι και προγραμματιστης.

• Like 1
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να μη θέλει κάποιος να μπει στη διαδικασία να ψαχτεί με custom Roms δε το συνυπολογίζεις. Το ότι εσυ ασχολήθηκες γιατί σου παρουσιάστηκε πρόβλημα σε καινούριο κινητό, όποτε έπρεπε να βρεις μια λύση, δε σημαίνει ότι ειναι κι άλλοι έτσι.

Όταν παίρνω ενα καινούριο κινητό θέλω out of the box να ανταποκρίνεται στα χρήματα που έδωσα κι όχι να χρειαστεί παραμετροποίηση για να δουλέψει σωστά.

Αυτο λοιπόν μου το δίνει το iOS και γι αυτο ειναι στην κορυφή τόσα χρονια.

Υγ: άσε που με τον Knox πλέον δε βλέπεις νέους κατόχους Samsung να "παίζουν" όπως "έπαιζαν"

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς απευθυνομαι σε οποιον  ακόμα κρίνει και κανει ερευνα αγορας πριν αγοράσει,παρα μπαίνει και πάει απευθείας τυφλα στον παγκο του μαναβη ^^

Ή,καποιοι κακοβουλοι θα ελεγαν οτι θα επρεπε να έχεις απαιτήσεις οταν δινεις ενα χιλιάρικο για τηλέφωνο,but,oh well..

Άρα κάτσε να τα συνοψίσω: κάποιες συσκευές που παρουσίασαν το "πρόβλημα" αντικαταστάθηκαν άμεσα. Οι αγοραστές τους όμως δεν είχαν κάνει έρευνα αγοράς και τα ακούμπησαν στον πάγκο του μανάβη.

Όχι όπως άλλοι πιο "ψαγμένοι" αγοραστές που έδωσαν εκεί κοντά στα 900 ευρώ και πήραν ένα note 7 που ταυτόχρονα τους έκαψε ΚΑΙ το σπίτι... 

oh well...  :devil:

εισαι τοσο τρολ ρε τυπε ελεος πια ξεκολλα.

Δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα η εντζ οθονη τελος ΞΕΚΟΛΛΑ

Αν το είχες χρησιμοποιήσει, θα μας καταλάβαινες εμάς που το έχουμε απο την πρώτη ημέρα και το χρησιμοποιούμε καθημερινά... :P

• Like 3
Δημοσ.

Εδω δεν ηξερες οτι η μαυρη μπαρα οπως την ειπες, φευγει σε full screen εφαρμογες και επανερχεται με swype και εισαι και προγραμματιστης.

Φίλτατε αναφερόμουν σε καθημερινές εφαρμογές και όχι στα Games. Η μπάρα μένει εκεί που είναι και τρώει χώρο στην οθόνη και φαίνεται άσχημα. Τσέκαρε το νέο iOS Tab-Bar like design που χρησιμοποιεί η Google στις εφαρμογές της σε συνδυασμό με την κλασσική Bottom Bar navigation.

3H-NlTQPseG9u4J4cZLYuFY0-0ZF1iwMONNtehWq

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να μη θέλει κάποιος να μπει στη διαδικασία να ψαχτεί με custom Roms δε το συνυπολογίζεις. Το ότι εσυ ασχολήθηκες γιατί σου παρουσιάστηκε πρόβλημα σε καινούριο κινητό, όποτε έπρεπε να βρεις μια λύση, δε σημαίνει ότι ειναι κι άλλοι έτσι.

Όταν παίρνω ενα καινούριο κινητό θέλω out of the box να ανταποκρίνεται στα χρήματα που έδωσα κι όχι να χρειαστεί παραμετροποίηση για να δουλέψει σωστά.

Αυτο λοιπόν μου το δίνει το iOS και γι αυτο ειναι στην κορυφή τόσα χρονια.

Υγ: άσε που με τον Knox πλέον δε βλέπεις νέους κατόχους Samsung να "παίζουν" όπως "έπαιζαν"

Μαργαριταρονη μου όπως έγραψα εμένα είναι το χόμπι μου μου αρέσει και τα πειράζω. Δεν είχα θεμα με το κινητό αλλά αν δεν το φέρω στα μέτρα μου δεν μπορώ. Λίγο κόλλημα αν δω τρώει σουτ το κινητό όπως έκανα με άλλα κινητά.

Εννοείται πως η πλειοψηφία θέλει out of the box εμπειρία αλλα αυτο το πληρώνεις ακριβά. Εγώ με ένα 400αρι το 2013 πήρα ένα εξαιρετικό κινητό και ακόμα κάθε μέρα με εντυπωσιάζει όπως το έχω φέρει στις ανάγκες μου. Και δεν είναι ότι δεν έχω ένα χιλιάρικο να δώσω σε κινητό αλλά προτιμάω να τα δώσω αλλού εφόσον έχω κάτι που με καλύπτει 100% αυτή τη στιγμή και δεν θα μου προσφέρει απολύτως τίποτα ένα NOTE 7 iphone 7.

Δημοσ.

Μαργαριταρονη μου όπως έγραψα εμένα είναι το χόμπι μου μου αρέσει και τα πειράζω. Δεν είχα θεμα με το κινητό αλλά αν δεν το φέρω στα μέτρα μου δεν μπορώ. Λίγο κόλλημα αν δω τρώει σουτ το κινητό όπως έκανα με άλλα κινητά.

Εννοείται πως η πλειοψηφία θέλει out of the box εμπειρία αλλα αυτο το πληρώνεις ακριβά. Εγώ με ένα 400αρι το 2013 πήρα ένα εξαιρετικό κινητό και ακόμα κάθε μέρα με εντυπωσιάζει όπως το έχω φέρει στις ανάγκες μου. Και δεν είναι ότι δεν έχω ένα χιλιάρικο να δώσω σε κινητό αλλά προτιμάω να τα δώσω αλλού εφόσον έχω κάτι που με καλύπτει 100% αυτή τη στιγμή και δεν θα μου προσφέρει απολύτως τίποτα ένα NOTE 7 iphone 7.

και καλά κάνεις, απλά μιλάμε πάντα για την εμπειρία που προσφέρει η κάθε εταιρία. Η οποία για παράδειγμα στο Note 3 out of the box είναι άσχημη. Μετά από παραμετροποίηση και αλλαγή ROM μπορεί να βελτιώθηκε αλλά αυτό είναι κάτι άλλο και επίσης δεν συγκρίνεται με τον Fusion επεξεργαστή που φοράει το iPhone 7. Ούτε εγώ σκοπεύω να δώσω  1000€ για κινητό αυτή τη στιγμή αφού με το SE των 480€ κάνω άψογα την δουλειά μου και όπως είπες και εσύ έτσι και εγώ προτιμώ να τα διαθέσω τα υπόλοιπα λεφτά μου σε κάτι άλλο που χρειάζομαι. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι το iPhone 7 είναι μία άριστη συσκευή και αυτήν τη στιγμή η καλύτερη στην αγορά μέχρι να δούμε τις καινούργιες ναυαρχίδες του ανταγωνισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...