Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο κουμπί πάντως προσωπικά το συνήθισα ήδη. Έχει όντως μια περίεργη αίσθηση στην αρχή αλλά είναι πιο βολικό απ´ότι φαντάζεστε.

Επίσης, η νέα Taptic Engine τα σπάει! Έχει αισθητή διαφορά από το 6s και έχει ενσωματωθεί όμορφα στο UI.

Καλορίζικο σε όσους το πάρουν. ;-)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νέο κουμπί πάντως προσωπικά το συνήθισα ήδη. Έχει όντως μια περίεργη αίσθηση στην αρχή αλλά είναι πιο βολικό απ´ότι φαντάζεστε.

Επίσης, η νέα Taptic Engine τα σπάει! Έχει αισθητή διαφορά από το 6s και έχει ενσωματωθεί όμορφα στο UI.

Δε θα έλεγες ότι είναι άσχημο όμως. Απλά περίεργο στην αρχή;

Δημοσ.

Δε θα έλεγες ότι είναι άσχημο όμως. Απλά περίεργο στην αρχή;

Εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο ή δύσχρηστο. Αν και καλό θα ήταν να υπήρχε περισσότερη παραμετροποίηση. Προς το παρών μπορείς να επιλέξεις μόνο ανάμεσα σε τρεις ρυθμισεις σχετικά με το πόσο έντονο θα είναι το feedback στο δάχτυλο σου.

Αυτό που παρατήρησα όμως είναι οτι το 3D Touch βοηθάει πολύ. Ο κραδασμός είναι ανάλογος της δύναμης που βάζεις για να "πατήσεις" το κουμπί.

Με ένα ελαφρό πάτημα πχ θα πάρεις ένα μικρό κραδασμό. Είναι επίσης ανάλογα και αν θα πατήσεις ακριβώς στο κέντρο του κουμπιού η όχι. Ένα δυνατό πάτημα ακριβώς στο κέντρο πχ σου δίνει τον μάξιμουμ κραδασμό στο δάχτυλο σου.

Δημοσ.

Ισχύει οτι με γάντια νιετ; Για δοκίμασε να το πατήσεις με το ενα κομμάτι υφασμα. Νιώθει;

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο ή δύσχρηστο. Αν και καλό θα ήταν να υπήρχε περισσότερη παραμετροποίηση. Προς το παρών μπορείς να επιλέξεις μόνο ανάμεσα σε τρεις ρυθμισεις σχετικά με το πόσο έντονο θα είναι το feedback στο δάχτυλο σου.

Αυτό που παρατήρησα όμως είναι οτι το 3D Touch βοηθάει πολύ. Ο κραδασμός είναι ανάλογος της δύναμης που βάζεις για να "πατήσεις" το κουμπί.

Με ένα ελαφρό πάτημα πχ θα πάρεις ένα μικρό κραδασμό. Είναι επίσης ανάλογα και αν θα πατήσεις ακριβώς στο κέντρο του κουμπιού η όχι. Ένα δυνατό πάτημα ακριβώς στο κέντρο πχ σου δίνει τον μάξιμουμ κραδασμό στο δάχτυλο σου.

Άρα συνολικά το Taptic Engine είναι πολύ βελτιωμένο ε; 

Δημοσ.

Δεν το έχω πάρει (ακόμα) αλλά ομολογώ οτι σε δοκιμή το κουμπί με ξένισε. Θεωρώ οτι είναι ζήτημα 1-2 ημερών να συνηθίσεις.

Μου φάνηκε οτι δονείται όλη η συσκευή κάθε φορά βέβαια, πράγμα που με έκανε να έχω ερωτηματικά για το πόσο στοιβαρός είναι ο σχεδιασμός / τοποθέτηση του μηχανισμού.

Δημοσ.

:-D

1.jpg

2.jpg

Πως συνηθίζεται αυτά τα bezels πάντως? Ειδικά πάνω κάτω είναι τεράστια και δεν βολεύουν. Συν τo βάρος στα 188γρ με 5.5" οθόνη όταν το NOTE που έχω έχει 168 με 75% ratio και 5

7" οθόνη. Σε αυτό τον τομέα έχει μείνει πολυ πίσω. Στα συν η διπλή κάμερα το 3d Touch τα 3gb Ram.

Δημοσ.

Πως συνηθίζεται αυτά τα bezels πάντως? Ειδικά πάνω κάτω είναι τεράστια και δεν βολεύουν. Συν τo βάρος στα 188γρ με 5.5" οθόνη όταν το NOTE που έχω έχει 168 με 75% ratio και 5

7" οθόνη.

Όλα θέμα συνήθειας είναι. Κι εγώ θα προτιμούσα μικρότερα bezels αλλά δεν με ενοχλούν κατά τη χρήση του τηλεφώνου. 

Τώρα αν κάποιος που έχει συνηθήσει αλλιώς και το πιάσει στα χέρια του, εννοείται ότι θα του φανεί κάπως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...