Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ακριβως δειχνει το παραπανω???Επεξεργαστικη δυναμη δεν δειχνει οταν το Moto G4 plus που ειναι το budget τηλεφωνο της Motorola με χειροτερο επεξεργαστη εχει μεγαλυτερο score απο το Moto Z που ειναι η ναυαρχιδα της ιδιας εταριας. Ελεος πια βαλτε λιγο το μυαλο σας πριν ανεβασετε οτι σαβουρα κυκλοφορει στο Internet.... "Octane 2.0 is a modern benchmark that measures a JavaScript engine’s performance by running a suite of tests representative of today’s complex and demanding web applications. Octane‘s goal is to measure the performance of JavaScript code found in large, real-world web applications, running on modern mobile and desktop browsers". 1
nickelodeon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 US customers disappointed with Apple's iPhone 7, new study claims 1
Neg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 US customers disappointed with Apple's iPhone 7, new study claims Μα το παραπάνω δεν έχει νόημα, με την ίδια λογική οι χρήστες Mac/iPhone δεν θα πήγαιναν σε Android/Windows. Λογικό η αντίπαλη πλευρά να μην δείχνει ενδιαφέρον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν θα ξεπουλήσει πάλι ε? 3
Abudi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν θα ξεπουλήσει πάλι ε? Καλά, τα νούμερα είναι αμείλικτα. Όσες σελίδες και να γράψουμε εδώ, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Apple είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία του χώρου. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι -στο πλαίσιο ενός φόρουμ τεχνολογίας κιόλας- είναι υπεράνω κριτικής.
suffocater Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν θα ξεπουλήσει πάλι ε? Κάτσε,εννοούμε ξεπούλημα τυπου αιφον5σε που βγαλανε μια ντουζίνα τηλεφωνα και μετα μας ελεγε ο μετοχος οτι "δεν υπαρχει πουθενα στοκ,αρα παει τελεια"? Και γιατι ανακοίνωσαν οτι δεν θα ανακοινωσουν τα νουμερα των πωλησεων?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτσε,εννοούμε ξεπούλημα τυπου αιφον5σε που βγαλανε μια ντουζίνα τηλεφωνα και μετα μας ελεγε ο μετοχος οτι "δεν υπαρχει πουθενα στοκ,αρα παει τελεια"? Και γιατι ανακοίνωσαν οτι δεν θα ανακοινωσουν τα νουμερα των πωλησεων? Κάτσε μισό λεπτό. Είμαι μια εταιρεία και αποφασίζω να βγάλω Χ συσκευές. Και τις πουλάω ΟΛΕΣ. Δεν κρίνεται επιτυχημένο το σχέδιο? Θα πρέπει πάντα να συγκρίνω τις πωλήσεις με άλλες παλιότερες? Είναι ίδιες οι συνθήκες κάθε φορά? Πρόβλημα θα είχα αν έβγαζα απο το εργοστάσιο Χ συσκευές και δεν θα μπορούσα να τις πουλήσω όλες.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εξακολουθείτε να πιστεύετε πως δεν θα ξεπουλήσει πάλι ε? Προσωπικα φετος ειναι ισως η μονη χρονια εδω και χρονια που δικαιολογειται να ξεπουλησουν στα κινητα τουλαχιστον στην Αμερικη. Στην Ευρωπη παλι δεν θελω προσωπικα να πουλησει μονο και μονο σαν κραχτης για τις υψηλοτερες τιμες απο οτι στην Αμερικη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικα φετος ειναι ισως η μονη χρονια εδω και χρονια που δικαιολογειται να ξεπουλησουν στα κινητα τουλαχιστον στην Αμερικη. Στην Ευρωπη παλι δεν θελω προσωπικα να πουλησει μονο και μονο σαν κραχτης για τις υψηλοτερες τιμες απο οτι στην Αμερικη. Προφανώς και αναφέρομαι στις συνολικές πωλήσεις που θα κάνει. Γιατί αν αναλύσουμε τις πωλήσεις στην Ελλάδα για παράδειγμα, καλύτερα να μην τις δει η Apple!
DJTaurus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασική Apple. Underpromise και overdeliver. 1
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το καταλαβαινω αυτο αλλα εγω δεν το βαζω ποτε σε τσεπη τζην συνηθως εχω τσαντακια .Επισης πλεον και εγω δεν μπορω σε μικροτερη οθονη κανω βαρια χρηση θελω επιφανεια μεγαλη. επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάτι τέτοιο με λίγα sec ψάξιμο στο google (έβαλα να ψάξει: "fotis13 insomnia παντοφλα κινητο" και η google κατάλαβε αμέσως τι θέλω) http://www.insomnia.gr/topic/489721-φημη-h-apple-εξετάζει-το-ενδεχόμενο-να-παράγει-smartphone-των-47/?p=52434077 απλά να καταλαβαίνουμε και λίγο τι πραγματικά χρειαζόμαστε και τι μας κάνουν να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε και φυσικά είσαι ένας από τους πολλούς που έκραζαν τις "παντόφλες" όταν δεν είχε apple και τώρα δε μπορούν χωρίς αυτές επειδή το λέει η apple.. 3
michael92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 "Octane 2.0 is a modern benchmark that measures a JavaScript engine’s performance by running a suite of tests representative of today’s complex and demanding web applications. Octane‘s goal is to measure the performance of JavaScript code found in large, real-world web applications, running on modern mobile and desktop browsers". https://chromium.github.io/octane/ Αν ισχύει πάντως τότε όντως μιλάμε για desktop class CPU, τουλάχιστον σε single thread performance πλησιάζει αρκετούς σύγχρονους i7.
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστευεις πως κατι εξυπνο εκανες τωρα? Δηλαφη εσυ στη ζωη σου οσα χρονια κι αν περνανε, εχεις σταθερα τις ιδιες αποψεις? Το "πλεον" που γραφει το ειδες ή μπα...? Εχω μια φικη η οποια οταν ειχα παρει το galaxy s3 μου το ελεγε παντοφλα και με κοροιδευε, εχοντας xperia mini. Τωρα πριν λιγο διαστημα πηρε το j5... Αλλαζουμυ οι ανθρωποι, αλλαζουν τα γουστα και οι αναγκες μας δεν ειναι... συνομωσιολογια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα