Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι κοτσάνα γράφτηκε τους προηγούμενους μήνες τελειώνει εδώ. Σαρωτικές Πωλήσεις!

Screen_Shot_2016_09_13_at_09_01_17.png

Ένα ενημερωτικό άρθρο από το ανδροκρατούμενο Verge αφιερωμένο στους σπεκολάγνους.

Competing with the iPhone's specs is harder than it seems

display resolution issue is a great example of knowing when a spec ceases to be important: Samsung, LG, HTC, and others have all reached more impressive resolution numbers than the iPhone, but none of their Quad HD flagship displays looks much better than the iPhone's. Apple achieves enough resolution (for everything but VR applications), crossing its Retina display threshold, and then it stops. Such pixel frugality leads to longer battery life." When VR will actually matter down the road, Apple will be firmly on the OLED standard with pixel magic Apple has been working on in patents. For now, VR isn't a big deal.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά στα specs η μόνη μου ένσταση αφορά στην οθόνη. Διαγώνιο και ανάλυση. Οφείλω να αναγνωρίσω βέβαια ότι βάζοντάς τα δίπλα δίπλα, συγκρίνοντας τις ίδιες εικόνες, το iPhone υπερτερεί έναντι κάθε ανταγωνιστή (κατά τη γνώμη μου) με μόνη εξαίρεση τις SuperAMOLED της Samsung που είναι πραγματικά εντυπωσιακές και φωτεινές . Εντούτοις, αν και δεν ξέρω πώς είναι στο S7, το iPhone υπερτερεί σαφέστατα σε ανάγνωση κειμένου. 

Βέβαια, η συζήτηση για μεγαλύτερη διαγώνιο(στο μικρό), μας οδηγεί σε μεγαλύτερο όγκο/βάρος ή απογοητευτική διάρκεια μπαταρίας. 

Τα υπόλοιπα specs θεωρώ πως είναι λίγο άσχετα, γιατί δεν επιδρούν άμεσα στην εμπειρία χρήσης. Η οθόνη και η μπαταρία είναι άμεσα αντιληπτά. Το βλέπεις και το...φορτίζεις. Τα υπόλοιπα specs όμως, επιδρούν έμμεσα και συγκεκριμένα διαμέσου του λογισμικού και του σχεδιασμού σε επίπεδο διαχείρισης πόρων κ.ο.κ. (αν και εδώ μπορούμε κατά μια έννοια να εντάξουμε και την μπαταρία. Αλλά η κατανάλωση στην οθόνη, συνήθως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας). Συνεπώς, δεν έχει νόημα να μπούμε στην σύγκριση specs διότι το iPhone καταφέρνει να επιτυγχάνει τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα επιδόσεων, ταχύτητας και "λείας" και απροβλημάτιστης λειτουργίας, με υποδεέστερα -ονομαστικά- χαρακτηριστικά. 

Είναι το σύνολο, ο συνδυασμός hardware-software και η συνολική εμπειρία χρήσης που καθιστούν το iPhone ελκυστικό για πολύ κόσμο (που δεν είναι απλά fanboys ή ψώνια ή χαζογκόμενες). Αν μου έλεγαν "φίλε, μπες σε ένα κατάστημα και τσίμπα όποια συσκευή θες", θα έπαιρνα iPhone χωρίς δεύτερη σκέψη (και θεωρώ πως όταν μιλάμε για flagships πρέπει να βγάζουμε το κόστος από την κουβέντα. Να λέμε τι θα διάλεγες αν στο χάριζαν, ώστε να εστιάζουμε αποκλειστικά και μόνο στην τεχνολογία)

• Like 1
Δημοσ.

2 πρώτα reviews:

http://www.theverge.com/a/apple-iphone-7-review-vs-iphone-7-plus

http://mashable.com/2016/09/13/apple-iphone-7-review/#1qUTVD.JDOqW 

Στο review του mashable σε 2-3 σημεία (και το έχω δει και σε first impressions του Technobuffalo) λέει "δε φοβάσαι μην πεσει το τηλέφωνο στην τουαλέτα".

Τί κάνετε ρε αμερικανάκια με τα τηλέφωνά σας; Και αν πέσει στην τουαλέτα, δε νομίζω οτι θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ

Δημοσ.

iphone 7, 7 plus,  Galaxy S7 :P

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s

Περιμένω το επόμενο ντοπαρισμένο Galaxy με 8GB RAM, διπλή κάμερα, force touch, no headphone jack και ανεμιστήρες από πίσω.

Edit: Ξέχασα και το ανεπανάληπτο glossy χρώμα Aircraft Black

• Like 2
Δημοσ.

Παντως ηδη σε reviews στοιχίζει η ελλειψη 3.5 jack. Οι περισσοτεροι το αναφερουν στα αρνητικα. Δε ειμαι εναντια στην Apple αλλα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν γιατι ηδη κανουν μια χαρα δουλειά.

Δηλαδη και οι πριζες ρευματος ειναι παλιες τι σημαινει; Πρεπει να τις αλλαξεις; Και αντε βαζεις ασυρματη φορτιση, αν πουμε οτι βγαινει σε εκδοση για κτιρια. Αλλαζεις ολες τις συσκευες σου με αλλες που παιρνουν ρευμα ασυρματα, η κοτσαρεις ενα ασυρματο κουτακι συμβατοτητας στις παλιες;

Τραβηγμενο παραδειγμα, το ξερω αλλα δειχνει οτι δεν τα αλλαζουμε ολα απλα για να τα αλλαξουμε. Το κανουμε οταν οντως βελτιωνει την ζωη μας.

• Like 1
Δημοσ.

Fixed, τι περιμενε καποιος για αντικαταστατη του iphone 6s και επιβεβαιωθηκαν με το iphone 7: 

Περιμένω το επόμενο ντοπαρισμένο iPhone 7 με desktop class cpu , διπλή κάμερα αλα Lg g5/huawei p9 και no headphone jack αλα moto z .

Edit: Ξέχασα και το ανεπανάληπτο glossy χρώμα Black Sapphire (ονομασια του S6)

• Like 1
Δημοσ.

Fixed, τι περιμενε καποιος για αντικαταστατη του iphone 6s και επιβεβαιωθηκαν με το iphone 7: 

Θες να το πάμε πολύ πίσω? iPhone 4 Black, Glossy iPods. Α Κοίτα τι παίζει και στις ειδήσεις Online, συνεχίζει να σκάει ο Innovator της κορέας και να κινδυνεύουν ζωές. Αλλά θα μου πεις για την ΧΨ εταιρία με τις πρίζες που κανείς δεν έπαθε μέχρι στιγμής τίποτα. Υποστηρίζετε μερικοί ακόμα μια τέτοια επικίνδυνη πραγματικά εταιρία. Που δεν καινοτόμησε ποτέ παρά μόνο να βγάζει κακιές κόπιες στην αγορά με μηδενικό QC και να τα αποτελέσματα. Περιμένω να με διδάξεις με τις άπειρες Screenshot σου

Δημοσ.

Θες να το πάμε πολύ πίσω? iPhone 4 Black, Glossy iPods. Α Κοίτα τι παίζει και στις ειδήσεις Online, συνεχίζει να σκάει ο Innovator της κορέας και να κινδυνεύουν ζωές. Αλλά θα μου πεις για την ΧΨ εταιρία με τις πρίζες που κανείς δεν έπαθε μέχρι στιγμής τίποτα. Υποστηρίζετε μερικοί ακόμα μια τέτοια επικίνδυνη πραγματικά εταιρία. Που δεν καινοτόμησε ποτέ παρά μόνο να βγάζει κακιές κόπιες στην αγορά με μηδενικό QC και να τα αποτελέσματα. Περιμένω να με διδάξεις με τις άπειρες Screenshot σου

Εντυπωσιακο ειναι πως αλλαξες θεμα για να καλυψεις τις αντιγραφες που ισχυριστηκες, αλλα ακομα πιο εντυπωσιακο ειναι που μιλας για μηδενικο QC αγνοωντας οτι υπαρχουν εταιρειες με επικινδυνα προιοντα που κυκλοφορουσαν για πολλα χρονια μεχρι να το παρουν υποψη/παραδεχθουν.

Οσο για τους τραυματισμους, ψαξτο καλυτερα για να μην εκτιθεσαι.

Δημοσ.

Το εντυπωσιακο ειναι που μιλας για μηδενικο QC αγνοωντας οτι υπαρχουν εταιρειες με προβληματιακ προιοντα που κυκλοφορουσαν για πολλα χρονια μεχρι να το παρουν υποψη/παραδεχθουν.

Οσο για τους τραυματισμους, ψαξτο καλυτερα για να μην εκτιθεσαι.

Ουφ μας κούρασες, οι μόνοι τραυματισμοί που είχαν συμβεί ήταν από τύπους με κινέζικους φορτιστές από eBay και βενζινάδικα. Σε αντίθεση με το παρακάτω.

http://arstechnica.com/tech-policy/2016/09/construction-worker-sues-samsung-after-suffering-burns-from-exploding-phone/

Δημοσ.

Ουφ μας κούρασες, οι μόνοι τραυματισμοί που είχαν συμβεί ήταν από τύπους με κινέζικους φορτιστές από eBay και βενζινάδικα. Σε αντίθεση με το παρακάτω.

http://arstechnica.com/tech-policy/2016/09/construction-worker-sues-samsung-after-suffering-burns-from-exploding-phone/

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι, οταν η apple εχει κανει εξωδικαστικους διακανονισμους για περιπτωσεις τραυματισμων προιοντων που πουλαγε.

Ψαξτο καλυτερα και οσο εχεις αυτο το υφος "ουφ μας κουρασες", τοσο επιβεβαιωνεις πως εχεις αδικο.

Δημοσ.

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι, οταν η apple εχει κανει εξωδικαστικους διακανονισμους για περιπτωσεις τραυματισμων προιοντων που πουλαγε.

Ψαξτο καλυτερα και οσο εχεις αυτο το υφος "ουφ μας κουρασες", τοσο επιβεβαιωνεις πως εχεις αδικο.

Και εσύ δες ξανά το παραπάνω που σου λίνκαρα είναι το S7 Edge οχι το Note. Εκεί φαίνεται το Quality Control της κορεάτικης Copycat. Ξέρω θα μου πεις και για τον ποδηλάτη, αλλά τα στοιχεία δείχνουν άλλα και τα προϊόντα της παραπάνω εταιρίας είναι δημόσιος κίνδυνος.

Δημοσ.

Παντως ηδη σε reviews στοιχίζει η ελλειψη 3.5 jack. Οι περισσοτεροι το αναφερουν στα αρνητικα. Δε ειμαι εναντια στην Apple αλλα μερικα πραγματα δεν αλλαζουν γιατι ηδη κανουν μια χαρα δουλειά.

Κάποιες φορές "φεύγουν" πράγματα που "κάνουν δουλειά" ώστε να ανοιχτεί ο δρόμος για κάτι ακόμα καλύτερο. Όπως και στο παρελθόν, η Apple χαλάει τις συνήθειες του κόσμου αλλά μετά από 1-2 χρόνια θα συνειδητοποιήσουν όλοι ότι "δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο τελικά".

Κι εγώ είμαι αρνητικός στην αφαίρεση του 3,5mm, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσουμε. Αλλά ναι, αν αύριο πάρω το iPhone 7 σίγουρα θα με ξεβολέψει.

Στο review του mashable σε 2-3 σημεία (και το έχω δει και σε first impressions του Technobuffalo) λέει "δε φοβάσαι μην πεσει το τηλέφωνο στην τουαλέτα".

Τί κάνετε ρε αμερικανάκια με τα τηλέφωνά σας; Και αν πέσει στην τουαλέτα, δε νομίζω οτι θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ

Αχαχα μα πραγματικά! Άμα μου 'πεφτε μέσα "την ώρα της δουλειάς" απλά θα τράβαγα καζανάκι. Επόμενο! :P

Περιμένω το επόμενο ντοπαρισμένο Galaxy με 8GB RAM, διπλή κάμερα, force touch, no headphone jack και ανεμιστήρες από πίσω.

Edit: Ξέχασα και το ανεπανάληπτο glossy χρώμα Aircraft Black

Και με home button αφής, συνοδευόμενο από την "S Taptic Engine" (η οποία καμιά φορά δε θα δουλεύει βέβαια, αλλά who cares, το σημαντικό είναι "να 'χει κι απ' αυτό").

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...