Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να λέτε (λεμε), fans και μη της Apple .... Η μετοχή της Apple όσο απίστευτο και αν αυτό φαίνονταν επι εποχής Steve Jobs ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΤΩΣΗ μετά από το μεγαλύτερο event της χρονιάς και την ανακοίνωση του νέου iPhone 7!

image.jpg

H Apple αρνείται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας... για να μην πέσει ακόμα περισσότερο η μετοχή της μετά από το φιάσκο της παρουσίασης.

Ότι και να λέμε μεμονωμένα... το κινητό ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ

Και έχει ακόμα εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο μπροστά του...

Θα πέσουν κεφάλια... τ'ακούς Τιμ;

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι και να λέτε (λεμε), fans και μη της Apple .... Η μετοχή της Apple όσο απίστευτο και αν αυτό φαίνονταν επι εποχής Steve Jobs ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΤΩΣΗ μετά από το μεγαλύτερο event της χρονιάς και την ανακοίνωση του νέου iPhone 7.

H Apple αρνείται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας... για να μην πέσει ακόμα περισσότερο η μετοχή της από το φιάσκο της παρουσίασης.

Ότι και να λέμε μεμονωμένα... το κινητό ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ.

Και έχει ακόμα εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο μπροστά του... Θα πέσουν κεφάλια... τ'ακούς Τιμ;

Σοβαρά; Έπεσε η μετοχή; Damn. Αυτό είναι παράδοξο. Συνήθως στα events ακόμα και real-time ανέβαινε

Δημοσ.

"Εγώ είμαι πρόβατο και θέλω να αγοράσω ακριβό κινητό, εσένα τι σε νοιάζει που θα πετάξω τα λεφτά μου?", λένε κάποιοι. Απαράδεκτο σχόλιο. Φυσικά και πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων, διότι ως γνωστόν "Ο χαζός μαθαίνει από τα λάθη του, και ο έξυπνος από τα λάθη των άλλων".

Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο

Κάτσε ρε φίλε κι εγώ άμα αγοράσω iPhone ή Note 7 και σκάσω ένα χιλιάρικο, πρέπει μετά να αποδεχτώ ότι εσύ ο έξυπνος θα είσαι πάνω από το κεφάλι μου να με πρήζεις ότι είμαι πρόβατο κάποιου?

Αν εσύ το θεωρείς ότι είναι λάθος μου και είσαι αρκετά έξυπνος κράτα το για τον εαυτό σου, δεν είναι ανάγκη να κάθομαι να διαβάζω όλες τις προσβολές σε προσωπικό επίπεδο επειδή έσκασα 10 000€ για να πάρω το iPhone. Εδώ ναι, γούστο μου καπέλο μου που θα δώσω τα λεφτά μου και κουμάντο ο καθένας να κάνει στη δικιά του τσέπη.

Ακουσε εκει "φυσικά και πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων."

Δεν τα λέω για τα apple αυτά, τα λέω γενικά για τις επιλογές του καθένα. Τις προσωπικές επιλογές.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ότι και να λέτε (λεμε), fans και μη της Apple .... Η μετοχή της Apple όσο απίστευτο και αν αυτό φαίνονταν επι εποχής Steve Jobs ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΤΩΣΗ μετά από το μεγαλύτερο event της χρονιάς και την ανακοίνωση του νέου iPhone 7!

image.jpg

H Apple αρνείται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τις πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας... για να μην πέσει ακόμα περισσότερο η μετοχή της μετά από το φιάσκο της παρουσίασης.

Βάστα DJTaurus!

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

image.jpg

Μάλλον δεν έχετε δει ποτέ τι γίνεται στη μετοχή μετά από κάθε παρουσίαση ε? :P

Εκτός αν είσαι στο στρατόπεδο του federer και την πάτησα και γω σαν τους άλλους...  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Upgrade from iPhone 6S to iPhone 7 in 1 step with the Apple Plug

animation-1.gif

:lol: :lol: :lol:

πωωω ρε φιλε...οταν λεμε απο την μυγα ξιγκι το εννοουμε ομως...ναι τωρα ο κοσμος ολος ειναι ετοιμος να αγορασει 150ευρο ακουστικα ενω το 2009 δεν ηταν...τα μαζεψε σε 7 χρονια ομως!

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε κι εγώ άμα αγοράσω iPhone ή Note 7 και σκάσω ένα χιλιάρικο, πρέπει μετά να αποδεχτώ ότι εσύ ο έξυπνος θα είσαι πάνω από το κεφάλι μου να με πρήζεις ότι είμαι πρόβατο κάποιου?

Αν εσύ το θεωρείς ότι είναι λάθος μου και είσαι αρκετά έξυπνος κράτα το για τον εαυτό σου, δεν είναι ανάγκη να κάθομαι να διαβάζω όλες τις προσβολές σε προσωπικό επίπεδο επειδή έσκασα 10 000€ για να πάρω το iPhone. Εδώ ναι, γούστο μου καπέλο μου που θα δώσω τα λεφτά μου και κουμάντο ο καθένας να κάνει στη δικιά του τσέπη.

Ακουσε εκει "φυσικά και πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων."

Δεν τα λέω για τα apple αυτά, τα λέω γενικά για τις επιλογές του καθένα. Τις προσωπικές επιλογές.

Αν σου κάνουν προσωπικές επιθέσεις όπως ισχυρίζεσαι έχεις δίκιο.

Εγώ εννοούσα να κριτικάρει προσωπικά εσένα ο φίλος σου/γνωστός σου, ή κάποιος άγνωστος την επιλογή σου (και όχι εσένα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως αν το 7 είχε την ίδια αυτονομία με το 7plus, θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια μιας και το 7 έχει το ιδανικό μέγεθος για τα γούστα μου! Δυστυχώς όμως η apple δεν μου κάνει τη χάρη, προσθέτει και έξτρα καλούδια στην κάμερα του plus και τελικά δεν μου αφήνει άλλη επιλογή... :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν το 7 είχε την ίδια αυτονομία με το 7plus, θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια μιας και το 7 έχει το ιδανικό μέγεθος για τα γούστα μου! Δυστυχώς όμως η apple δεν μου κάνει τη χάρη, προσθέτει και έξτρα καλούδια στην κάμερα του plus και τελικά δεν μου αφήνει άλλη επιλογή... :)

Εισαι για  το plus ρε Billdanos   ειναι μονοδρομος  και η διαφορα σχετικα μικρη .To μεγεθος δεν ειναι τιποτα θα το συνηθισεις προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες .

Δημοσ.

Αν σου κάνουν προσωπικές επιθέσεις όπως ισχυρίζεσαι έχεις δίκιο.

Εγώ εννοούσα να κριτικάρει προσωπικά εσένα ο φίλος σου/γνωστός σου, ή κάποιος άγνωστος την επιλογή σου (και όχι εσένα).

Άλλο να μου πει ο κολλητός μου "μα καλά ρε μ@@ πήγες και έδωσες 1000 να πάρεις αυτό" να κάτσουμε να τσακωθούμε μετά μια ώρα κανένα πρόβλημα, αλλά όταν βγαίνει ο καθένας και χαρακτηρίζει πρόβατα(άβουλα στην ουσία όντα, χωρίς δική τους κρίση) όσους έκαναν μια συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι προσβολή σε προσωπικό επίπεδο?

Και πάλι γούστο μου καπέλο μου που θα ξοδέψω τα λεφτά μου. Έτσι είναι.

Τέλος πάντων ας μην πολυξεφεύγουμε πάλι από το θέμα. 

Ασχετο-σχετικό:

iPhone 7 καλό, αλλά αν μου περρίσευαν θα πήγαινα στο plus εύκολα.

Εχει κλήρωση τζόκερ σήμερα.. άντε να κάτσει καμιά καλή :P

Δημοσ.

Εισαι για το plus ρε Billdanos ειναι μονοδρομος και η διαφορα σχετικα μικρη .To μεγεθος δεν ειναι τιποτα θα το συνηθισεις προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες .

Ρε συ παρα ειναι μεγαλο κ ενταξει εσεις εχετε και χερουκλες. Εμενα το πλας δε θα χωραει καν σε τσαντακια. Απ την αλλη βεβαια μου τη δινει να χασω τη διαφορα στα specs. Η μεγαλυτερη οθονη δε με νοιαζει αφου εχω το ταμπλετ αλλα η καμερα (κυριως) και η ραμ με βαζουν σε διλημμα.

Δημοσ.

Ρε συ παρα ειναι μεγαλο κ ενταξει εσεις εχετε και χερουκλες. Εμενα το πλας δε θα χωραει καν σε τσαντακια. Απ την αλλη βεβαια μου τη δινει να χασω τη διαφορα στα specs. Η μεγαλυτερη οθονη δε με νοιαζει αφου εχω το ταμπλετ αλλα η καμερα (κυριως) και η ραμ με βαζουν σε διλημμα.

Ενταξει  για κοπελα λογικο .Αλλα ειναι σημαντικα μεγαλη η διαφορα στα specs.

Παρε εσυ το ματ να τα αλλαζουμε :)

Δημοσ.

Παρότι έχω μεγάλα χέρια, θα μου είναι δύσκολο να συνηθίσω το Plus χώρια ότι δεν θα χωράει στην τσέπη, ειδικά από τη στιγμή που κάνω upgrade από 5S. Μάλλον έφυγα για 128 ή 256GB απλό. Από την στιγμή που ο A10 θα είναι ίδιος και στα δύο μοντέλα, δεν με απασχολεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...