Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, θα μπορούσε να εξαφανίσει και το camera-bump με μια λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Δεν πιστεύω οτι θα έχανε σε αίσθηση στο χέρι (που θεωρώ είναι κορυφαία).

Εγώ γενικά περιμένω να δω OLED, 5-5.2" FHD (καλύτερα 5, διότι είναι και τα άτιμα τα bezels) και να δώσει λίγο πάχος για μεγαλύτερη μπαταρία. Τώρα πότε θα τα δούμε αυτά, ένας θεός ξέρει

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ασύρματη φόρτιση θα είναι εξαιρετική και θα λύσει τα χέρια όλων όταν υλοποιηθεί όπως πρέπει. Όταν ωριμάσει τη τεχνολογία, θα την υϊοθετήσει φυσικά και η Apple, χωρίς να βιαστεί να προσφέρει ημιτελείς λύσεις όπως έκαναν άλλες εταιρείες έως τώρα απλά για να πουν ότι "προσφέρουν περισσότερα".

Φαντάζομαι ότι ένας ασύρματος σταθμός φόρτισης με εμβέλεια 2-3 μέτρα (να στέλνει δηλαδή ενέργεια στη συσκευή εντός αυτού του range) θα ήταν εξαιρετικός για πάνω στο κομοδίνο ή στο γραφείο. Όταν είσαι εκεί κοντά, η συσκευή σου φορτίζει, χωρίς να πρέπει να κάνεις εσύ κάτι ή να σταματήσεις να την χρησιμοποιείς.

Οι τρέχουσες προτάσεις της αγοράς, που ζητούν από το χρήστη να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή και μάλιστα να τη βάλει και σε συγκεκριμένο σημείο, όχι απλά δεν υπερτερούν από το καλώδιο φόρτισης, αλλά είναι και υποδεέστερες. Η πρόταση δε, να έχεις και την βάση "ασύρματης" φόρτισης, αλλά και καλώδιο φόρτιστης δίπλα - δίπλα (ώστε αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις ενώ φορτίζεις να μπορείς) ταιριάζει απόλυτα σε εταιρείες όπως η Samsung ή τα πρόβατά τους, καθώς πέρα από το ότι γεμίζεις καλώδια το χώρο σου και τον κάνεις να μοιάζει με server rack, είναι και δύσχρηστο.

Για να κανουμε και λιγο χαβαλε  :P :

"Τα bluetooth ακουστικα θα είναι εξαιρετική  λυση και θα λύσει τα χέρια όλων όταν υλοποιηθεί όπως πρέπει. Όταν ωριμάσει τη τεχνολογία, θα την υϊοθετήσει φυσικά, χωρίς να βιαστεί να προσφέρει ημιτελείς λύσεις όπως έκαναν άλλες εταιρείες έως τώρα απλά για να πουν ότι "προσφέρουν περισσότερα".

Φαντάζομαι ότι ένα bluetooth  ακουστικο με αυτονομια 2-3 μηνων θα ήταν εξαιρετικό για να μην εχουμε καλωδια.

Οι τρέχουσες προτάσεις της αγοράς, που ζητούν από το χρήστη να σταματήσει να μιλαει στο τηλεφωνο για να φορτισει τα ακουστικα όχι απλά δεν υπερτερούν από τα ενσυρματα, αλλά είναι και υποδεέστερες. Η πρόταση δε, να έχεις και τα bluetooth  ακουστικα, αλλά ενσυρματα ακουστικα δίπλα - δίπλα (ώστε αν θελεις να μπορεις να μιλας οταν πρεπει να φορτισουν τα bluetooth  ακουστικα) ταιριάζει απόλυτα σε εταιρείες όπως η Apple ή τα πρόβατά τους, καθώς πέρα από το ότι γεμίζεις καλώδια το χώρο σου και τον κάνεις να μοιάζει με server rack, είναι και δύσχρηστο.

Μεχρι τοτε τα bluetooth ακουστικα ειναι δυσχρηστα"

Γιατι δεν βγαζει νοημα το παραπανω και εχουμε εδω και χρονια bluetooth ακουστικα;

Γιατι τα bluetooth ακουστικα δεν αποκλειουν και την χρηση ενσυρματων. Το καθε ενα εχει τα πλεονεκτηματα του και τα 2 μαζι συμπληρωνουν το ενα το αλλο.

Ετσι ακριβως και με την ασυρματη φορτιση:

Δεν αποκλειει την ενσυρματη φορτιση, απλα τη συμπληρωνει.

Για τους τυφλους ομως, ειναι δυσκολο να δουν τα προφανη.

Για αυτους, ο καλυτερος τροπος φορτισης ειναι καπως ετσι:

Magic-Mouse-2-1024x556.png

magic_mouse_2_charging.jpg

apple-pencil-hands-on-2.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Δεν αποκλειει την ενσυρματη φορτιση, απλα τη συμπληρωνει.

Διαφώνησα σε αυτό ; 

Είπα, άμα θέλεις να έχεις το κομοδίνο σου να μοιάζει με rack, με 2 καλώδια συν μία βάση για το ίδιο πράγμα, κάντο. 

Εγώ θα προτιμήσω να μείνω με 1 καλώδιο και χωρίς κάποια ογκώδη βάση δίπλα του, κι όταν θέλω να δουλέψω το κινητό ενώ το φορτίζω να μην πρέπει να μπω στη διαδικασία να το βγάζω απ' τη βάση και να κουμπώνω σε 2η φάση το καλώδιο.

Ίσως αν δε το χρησιμοποιείς ενώ φορτίζεις να μην είναι τόσο πρόβλημα, αλλά και πάλι δεν είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ σαν την οποία προωθείται. Έτσι θα είναι όταν η φόρτιση γίνει πραγματικά ασύρματη.

Δημοσ.

Το επόμενο iPhone θα πάει σε ασύρματη φόρτιση για να λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την ακρόαση, παράλληλα με την φόρτιση.

Είναι λάθος αυτό που έχει γίνει με το jack και όσο και να θέλει να στηρίξει κανείς την Apple, εδώ πρέπει να το παραδεχτεί αυτό.

Δεν υπάρχει δικαιολογία IMHO.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφώνησα σε αυτό ; 

Είπα, άμα θέλεις να έχεις το κομοδίνο σου να μοιάζει με rack, με 2 καλώδια συν μία βάση για το ίδιο πράγμα, κάντο. 

Δεν χρειαζεται 2 καλωδια. Αν θελησεις ταχυτατη,ενσυρματη φορτιση βγαζεις το καλωδιο απο τη βαση και το βαζεις στο κινητο.

Elegant λυσεις, οχι τετοιου τυπου:

Magic-Mouse-2-1024x556.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ασυρματη φορτιση/βαση ειναι σαν το apple dock που προσφερει η apple, αλλα προσφεροντας διαφορετικη ευκολια.

apple-iphone-lightning-dock-iphone-6-plu

Γιατι υπαρχει το apple dock ενω υπαρχει και το κανονικο καλωδιο φορτισης; Γιατι προσφερει καποια ευκολια. Ε, η ασυρματη φορτιση προσφερει διαφορετικη ευκολια απο το dock.

Η ασυρματη φορτιση δεν αποκλειει την ενσυρματη φορτιση, απλα τη συμπληρωνει.

• Like 1
Δημοσ.

Από την επίσημη ανακοίνωση της Apple:

jetblackiphone.jpg

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως κάποιος που θα πάρει το s7 πχ δε θα του βάλει θήκη για να το προστατέψει. Εμένα δε με πειράζει που μου το λέει θα με χαλούσε αν έλεγε όσα είπε και δε το ανέφερε κάτι τέτοιο.. Εγώ το βάζω στα υπερ για τη πληροφόρηση στο θέμα αλλά σα μειονέκτημα της συσκευής.

Αρκεί να δεις ένα teardown του Watch, μαζί με φωτογραφίες από το πως είναι κατασκευαστικά εσωτερικά ένα iPhone στο σημείο της υποδοχής Lightning. Δε χρειάζεται να εξηγήσει κάποιος με PhD στο βιομηχανικό σχέδιο γιατί θα ήταν κακή ιδέα να μπει, βγάζει μάτι.

άρα προφανώς το κρίνεις από αυτά που βλέπεις και μόνο χωρίς να υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία όπως αντίστοιχα υπήρξε για την απουσία της θύρας των ακουστικών. Νομίζω ότι προσπαθώ να σε πείσω και δε κάνω κάτι τέτοιο απλά με χαλάει λίγο να βλέπω ανθρώπους στην ηλικία σου να είναι τόσο κολλημένοι με κάποιες εταιρείες λες και είναι Θεός. Το iphone 7 είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για εμένα προσωπικά συγχαρητήρια στην εταιρεία και με τα τωρινά δεδομένα είμαι μαζί της. Αν στο μέλλον κάποιος τη "χτυπήσει" στα ίσα τότε θα αλλάξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ θα έχω πολύ παραπάνω επιλογές από ότι εσύ που έχεις επιλέξει να "αγαπάς" μια εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

άρα προφανώς το κρίνεις από αυτά που βλέπεις και μόνο χωρίς να υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία όπως αντίστοιχα υπήρξε για την απουσία της θύρας των ακουστικών. Νομίζω ότι προσπαθώ να σε πείσω και δε κάνω κάτι τέτοιο απλά με χαλάει λίγο να βλέπω ανθρώπους στην ηλικία σου να είναι τόσο κολλημένοι με κάποιες εταιρείες λες και είναι Θεός. Το iphone 7 είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για εμένα προσωπικά συγχαρητήρια στην εταιρεία και με τα τωρινά δεδομένα είμαι μαζί της. Αν στο μέλλον κάποιος τη "χτυπήσει" στα ίσα τότε θα αλλάξω.

Εννοείται. Άλλωστε σε πάρα πολλά πράγματα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τις εταιρείες (π.χ. το πολυ-συζητημένο θέμα με το BT, ή το ραδιόφωνο, ή τις κάρτες μνήμης, ή ...). Αυτό τι πάει να πει όμως, ότι δε θα σκεφτώ εγώ να δω τι κάνουν και γιατί και θα βασίζομαι μόνο στις ανακοινώσεις τους; Τότε θα ήμουν ο ορισμός του προβάτου. 

"Κολλημένος" με την Apple δεν είμαι, αν και την εκτιμώ ιδιαίτερα για τις συσκευές που βγάζει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα την αντιμετωπίσω σα θεό. Την αφαίρεση π.χ. του 3,5mm jack δε την έχω δει καθόλου θετικά, εάν ψάξεις τα posts μου.

Απλά λειτουργώ πιο πολύ με το σκεπτικό τι πραγματικά χρειάζομαι και τι πραγματικά με εξυπηρετεί, και όχι με το "βάλε βάλε βάλε απ' όλα να 'χουμε". Γι αυτό και δεν ενθουσιάζομαι με μία ημιτελή 'ασύρματη' και καλά φόρτιση, ή δε με ενοχλεί η αδυναμία αποστολής φωτό με BT (κάτι που έχω να κάνω πάνω από 10 χρόνια, και δεν έκανα ακόμα κι όταν δεν είχα iPhone).

• Like 1
Δημοσ.

Αναμένουμε αφαίρεση audio jack θύρας και άλλα πολλά.

Αναμένουμε επισης με ανυπομονησία και κρατώντας μια σακουλα ποπ κορν, την "προσπαθεια" αφαίρεσης του κεντρικου κουμπιου της που ο μονος λογος που υπαρχει ακομα ειναι το iphone. 

Κατα την δυσκολη αυτη προσπαθεια , δεδομενου οτι δεν εχουν τεχνολογια 3d touch οι κορεατες, αλλα ουτε υποστηρίζει κατι τετοιο το android, το πιθανοτερο ειναι απλα να αφαιρεσουν το κουμπι και να βαλουν εκει κουτσα στραβα ενα capacitive για να μοιαζει με iphone.

Σε καθε περιπτωση παντως η προσπαθεια αυτη θα μας επιφερει αφθονο γελιο, και συγκινήσεις μεχρι δακρυων ειδικα οταν θα πρεπει να ανεβει πανω στην σκηνη ο συμπαθητικος κορεατης και θα πρεπει να δικαιολογήσει την αφαιρεση του κεντρικου κουμπιου ΚΑΙ την έλλειψη θηρας ακουστικων. 

• Like 2
Δημοσ.

Αναμένουμε επισης με ανυπομονησία και κρατώντας μια σακουλα ποπ κορν, την "προσπαθεια" αφαίρεσης του κεντρικου κουμπιου της που ο μονος λογος που υπαρχει ακομα ειναι το iphone. 

Κατα την δυσκολη αυτη προσπαθεια , δεδομενου οτι δεν εχουν τεχνολογια 3d touch οι κορεατες, αλλα ουτε υποστηρίζει κατι τετοιο το android, το πιθανοτερο ειναι απλα να αφαιρεσουν το κουμπι και να βαλουν εκει κουτσα στραβα ενα capacitive για να μοιαζει με iphone.

Σε καθε περιπτωση παντως η προσπαθεια αυτη θα μας επιφερει αφθονο γελιο, και συγκινήσεις μεχρι δακρυων ειδικα οταν θα πρεπει να ανεβει πανω στην σκηνη ο συμπαθητικος κορεατης και θα πρεπει να δικαιολογήσει την αφαιρεση του κεντρικου κουμπιου ΚΑΙ την έλλειψη θηρας ακουστικων. 

Δε γελασες αρκετα χθες με την προσπαθεια δικαιολογιας αφαιρεσης της θυρας ακουστικων; :-D

Δημοσ.

Aπό επίσημη ιστοσελίδα Apple για την μπαταρία του iPhone 7 και 7 Plus....

For the 4.7-inch model, audio playback drops from 50 hours on the iPhone 6s to 40 hours on the iPhone 7.

For the 5.5-incher, audio playback falls from 80 hours to 60 hours.

Talk-time is down from 24 hours to 21 hours.

Δημοσ.

Τοτε γιατι εχει ενσυρματα ακουστικα;

Καταλαβαινεις οτι το ενα αντικρουει το αλλο. Μην επαναλαμβανουμε το τι λεει το marketing των εταιρειων οταν δεν εχει νοημα.

Πολύ ορθή παρατήρηση! Ποιός ο λόγος να βγάλεις το 3.5 mm headphone jack, απο τι στιγμή που πάλι δίνεις εναλλακτική με διαφορετικό καλώδιο? Η απάντηση είναι απλή: ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ Γ@ΜΗΜΕΝΗΣ APPLE και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Ούτε για πρακτικούς λόγους, ούτε για τεχνολογικούς, ούτε για τίποτε άλλο. Πάρτε το χαμπάρι!!!

Δημοσ.

Δε γελασες αρκετα χθες με την προσπαθεια δικαιολογιας αφαιρεσης της θυρας ακουστικων; :-D

Ασε την θυρα ακουστικων, για το κεντρικο κουμπι της σαμσουνγκ πες μας,

ποσο χρήσιμο ειναι και ποσο λειτουργικο και οτι πρεπει να μεινει ετσι για παντα επειδη βολεύει αφάνταστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...