Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι , δεν ειναι προγραμμα, ειναι ενα ειδος δανειου (installment plans).

Οποτε ειναι $32/μηνα συν $50/μηνα περιπου για τα παγια του παροχου.

Γερμανία τουλάχιστον το παίρνεις πακέτο με 45-60€ τον μήνα με όλα απεριόριστα και LTE. Και σκέτο να το πάρεις το πάγιο για όλα απεριόριστα κλπ κλπ είναι γύρω στα 12€ τον μήνα

Δημοσ.

σοβαρά τώρα, κάνεις copy-paste τα σχόλια από το myphone; :P

Έχουμε σοβαρή διαδικτυακή παρουσία μάγκα μου. Όχι αστεία.

Ερώτηση! Το 6s είχε OIS  στην κάμερα; Ή μόνο στο 6s Plus;

Δημοσ.

Αντιθέτως να θυμίσω ότι από το 4 στο 4s είχαμε δραματική αλλαγή (Retina οθόνη), από το 5 στο 5s επίσης (fingerprint) και από το 6 στο 6s (3D touch, όσο μπορεί να θεωρηθεί δραματική αλλαγή)

H retina οθόνη είχε μπει με το 4, όχι με το 4s.

Την είχε παρουσιάσει ο συγχωρεμένος με ιδιαίτερη έμφαση.

Όσο αναφορά τις εξωτερικές αλλαγές, λογικά θα τις δούμε στο επόμενο του χρόνου αφού είχαν πει για τριετή κύκλο ανανέωσης.

Βέβαια δεν θα πρέπει να το ονομάσουν 7s μιας και (υποτείθεται) θα αποτελεί ριζική αλλαγή στο design... Μαλλον θα ανέβουν νούμερο κατευθείαν.  

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε σοβαρή διαδικτυακή παρουσία μάγκα μου. Όχι αστεία.

Ερώτηση! Το 6s είχε OIS  στην κάμερα; Ή μόνο στο 6s Plus;

έτσι! :D :P μόνο το 6s plus 

Δημοσ.

Εμενα παντως ολοι οι αμερικανοι που βρεθηκαν στη σκηνη  μου εβγαζαν ενα "ψευτο"ενθουσιαμο με βασικο κινητρο" τα λεφτα σας θελουμε", που εν ειναι κακο φυσικα.

Μονο ο γιαπωνεζος ειχε το χαμογελο μεχρι τα αυτια και χαιροταν για αυτο που δημιουργησε και που ηταν εκει, οχι οτι δεν θελει τα λεφτα μας βεβαια.

Foti παντως ισως αξιζει να περιμενεις ενα χρονο γιατι οι OLED θα ειναι τεραστια αλλαγη

Εταιρεια ειναι λεφτα θελει να παρει ,την αγαπη σου τι να κανει ?

Δεν γινεται να πας με  αυτη την λογικη φιλε μου .Διοτι παντα το επομενο θα ειναι καλυτερο και με δεδομενο πως εγω iphone αλλαζω  ανα δευτερο μοντελο (δεν παιρνω τα S) .Aς βγαλει το επομενο με oled  η' οτι αλλο θελει το μεθεπομενο που θα παρω εγω θα ειναι ακομα καλυτερο .

Περιμενα  2 χρονια σχεδον δεν περιμενω λεπτο παραπαπανω αχχαχα.

• Like 3
Δημοσ.

ποτε δεν εχω χρειαστει να φορτιζω και ταυτοχρονα να χρησιμοποιω ακουστικα. βασικα -ειδικα οσο η συσκευη ειναι καινουρια- δε θελω να τη δουλευω ενω φορτιζει.

εγώ πάλι το έκανα μονίμως!! γιατί όπως είναι γνωστόν η αυτονομία του είναι χάλια... τώρα τι??? να βάλω bluetooth να το ψήνω κιάλλο?

Δημοσ.

μετα την πονηρια στο ipad pro να καταργησει το 64αρι και να βαλει το 128 σε τιμη κοντα στο χιλιαρικο η πονηρια της apple ξαναχτυπησε,οποιος θελει(οι περισσοτεροι)να πουλησει μουρη  με το 7αρι και να μην φαινεται σαν 6αρι  θα πρεπει να παρει το μαυρο που σημαινει απο 128g και πανω και οχι το 32αρι,αντε μαγκες τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους

Δημοσ.

Εμενα παντως ολοι οι αμερικανοι που βρεθηκαν στη σκηνη  μου εβγαζαν ενα "ψευτο"ενθουσιαμο με βασικο κινητρο" τα λεφτα σας θελουμε", που εν ειναι κακο φυσικα.

Μονο ο γιαπωνεζος ειχε το χαμογελο μεχρι τα αυτια και χαιροταν για αυτο που δημιουργησε και που ηταν εκει, οχι οτι δεν θελει τα λεφτα μας βεβαια.

Foti παντως ισως αξιζει να περιμενεις ενα χρονο γιατι οι OLED θα ειναι τεραστια αλλαγη

Καλά, με συγχωρείς κιόλας, αλλά ο χρόνος που αφιέρωσαν σε 2 παιχνίδια είναι υπερβολικός κατά τη γνώμη μου. Εντάξει, παίζουν και deals κλπ. Αλλά να μιλάς τόση ώρα για το Pokemon GO που αργοπεθαίνει..... Too late to the party bro

έτσι! :D :P μόνο το 6s plus 

Ε λοιπόν ένα στοιχείο ακόμα που ξέχασα να αναφέρω στα θετικά, είναι η ύπαρξη OIS στο απλό και όχι μόνο στο Plus. Πολύ σημαντικό και αυτό, ιδιαίτερα για εμάς που δεν μας ενδιαφέρουν κινητά πάνω από 5.2"

• Like 1
Δημοσ.

μετα την πονηρια στο ipad pro να καταργησει το 64αρι και να βαλει το 128 σε τιμη κοντα στο χιλιαρικο η πονηρια της apple ξαναχτυπησε,οποιος θελει(οι περισσοτεροι)να πουλησει μουρη  με το 7αρι και να μην φαινεται σαν 6αρι  θα πρεπει να παρει το μαυρο που σημαινει απο 128g και πανω και οχι το 32αρι,αντε μαγκες τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους

Τα 128 έχουν την ίδια τιμή με τα 64 πέρισυ. Οπότε λίγο άκυρα τα περί "πονηριάς".

• Like 3
Δημοσ.

Καλά, με συγχωρείς κιόλας, αλλά ο χρόνος που αφιέρωσαν σε 2 παιχνίδια είναι υπερβολικός κατά τη γνώμη μου. Εντάξει, παίζουν και deals κλπ. Αλλά να μιλάς τόση ώρα για το Pokemon GO που αργοπεθαίνει..... Too late to the party bro

Ναι συμφωνω αλλα καπως πρεπει να γεμισουν και τα 90 λεπτα. Και οσο να ναι το μαριο στο appstore ειναι λιγακι ειδηση

Δημοσ.

H retina οθόνη είχε μπει με το 4, όχι με το 4s.

Την είχε παρουσιάσει ο συγχωρεμένος με ιδιαίτερη έμφαση.

Έχεις δίκαιο, το S δεν είχε προλάβει να το δει 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα 128 έχουν την ίδια τιμή με τα 64 πέρισυ. Οπότε λίγο άκυρα τα περί "πονηριάς".

Θα ήταν nice όμως το αρχικό να είναι 64gb κι όχι 32gb, oh well προς το iPhone 10 λογικά θα το έχουν κάνει... :P

Δημοσ.

Τα 128 έχουν την ίδια τιμή με τα 64 πέρισυ. Οπότε λίγο άκυρα τα περί "πονηριάς".τ

τι δεν καταλαβες? αυτοι που θα παρουν το 32αρι 7αρι (οι περισσοτεροι) θα φαινεται σαν 6αρι,δεν θα ξεχωριζει ,νεα πατεντα της apple

Δημοσ.

Ε λοιπόν ένα στοιχείο ακόμα που ξέχασα να αναφέρω στα θετικά, είναι η ύπαρξη OIS στο απλό και όχι μόνο στο Plus. Πολύ σημαντικό και αυτό, ιδιαίτερα για εμάς που δεν μας ενδιαφέρουν κινητά πάνω από 5.2"

σωστό! σημαντική παρατήρηση και ιδικά για τους φαν της φωτογραφίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν ειχα iphone.

Το σκεφτομουν περσυ αλλα δεν αλλαξα.

Το ξανασκεφτομαι φετος.

Δεν ξερω

#katidiakamou

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...