Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ σωστα εκανε που εβγαλε την θυρα ακουστικων. Τα bluetooth ειναι πολυ πιο πρακτικα και βολικα.

ε τοτε να καταργησει κ τα τηλεφωνα να βγαζει μονο ρολογια ειναι πιο πρακτικο κ παρε ενα psp ... η θυρα ακουστικων ελυνε τα χερια σε πολυ κοσμο που ασχολειται με μουσικη κτλπ εγω σχεδον παντα κουμπωνω το iphone με ενα jack καλωδιο στον ενισχυτη κ μεσω youtube κανω παρτυ..

Δημοσ.

Νομίζω όμως ότι θα κάνουν την αλλαγή στην ανάλυση όταν αλλάξουν και σε OLED. Τότε θα χρειαστεί, ώστε να διατηρήσει το ίδιο clarity η οθόνη. Όσο μένουν με IPS δεν έχουν λόγο να υποστούν την επιβάρυνση της επιπλέον ανάλυσης.

??????? :blink:

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω έναν καλό φίλο που αγοράζει ΚΑΘΕ νέο iphone μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μου κάνει αναπάντητη με αυτό, επειδή δεν θα έχει λεφτά για κάρτα....

Αυτός δεν ξέρω αν νομίζει πως έχει έναν καλό φίλο...

• Like 4
Δημοσ.

Η  φαση  ειναι :

post-237837-0-79474200-1473312469_thumb.jpg

7 plus 128 gb  jet black χτες .

Η καλυτερη καμερα που μπηκε ποτε σε smartphone ,  με χαωδη διαφορα απο την προηγουμενη και φυσικα ο γρηγοροτερος  επεξεργαστης επισης με μεγαλη διαφορα .

Αυτο ομως που περιμενω με ανυπομονησια  γιατι το κινητο ειναι δεδομενο ειναι τα Airpods  απλα εξαιρετικα .Ελπιζω μονο να βγουν και στον  ιδιο glossy μαυρο  χρωματισμο .

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η  φαση  ειναι :

attachicon.gif14287621_740750312733065_815445287_n.jpg

7 plus 128 gb  jet black χτες .

Η καλυτερη καμερα που μπηκε ποτε σε smartphone ,  με χαωδη διαφορα απο την προηγουμενη και φυσικα ο γρηγοροτερος  επεξεργαστης επισης με μεγαλη διαφορα .

Αυτο ομως που περιμενω με ανυπομονησια  γιατι το κινητο ειναι δεδομενο ειναι τα Airpods  απλα εξαιρετικα .Ελπιζω μονο να βγουν και στον  ιδιο glossy μαυρο  χρωματισμο .

Εγώ θέλω το ματ μαύρο plus στα 128 μιας και με την ψύχωση που έχω με τις καθαρές συσκευές, το jet black θα το σκουπιζα όλο το 24ωρο... Τα airpods με προβληματίζουν ως προς τη σταθερότητα στο αυτί και δεν μου άρεσε το αρκετά μεγάλο μήκος της "ουράς" τους. Αντίθετα ζαχαρωνω τα JBL με lightning και noise canceling που είδα.

Άρα πρέπει να ετοιμαζω και αγγελία για το s7 edge, το wireless dock και το gear s2. :P

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θέλω το ματ μαύρο plus στα 128 μιας και με την ψύχωση που έχω με τις καθαρές συσκευές, το jet black θα το σκουπιζα όλο το 24ωρο... Τα airpods με προβληματίζουν ως προς τη σταθερότητα στο αυτί και δεν μου άρεσε το αρκετά μεγάλο μήκος της "ουράς" τους. Αντίθετα ζαχαρωνω τα JBL με lightning και noise canceling που είδα.

Άρα πρέπει να ετοιμαζω και αγγελία για το s7 edge, το wireless dock και το gear s2. :P

Η βασικη ερωτηση βεβαια ειναι αν αξιζει η αναμονη για iphone 7s μηπως δουμε oled οθονες και ισως 3gb ram(δεν μενει και τιποτα αλλο να βαλουν σαν s μοντελο πλακα πλακα).

Δημοσ.

Το Plus έχει ήδη 3gb Ram. 

Εγώ με το 6s plus 64 θα περιμένω ένα χρόνο ακόμα, γιατί πιστεύω ότι εκεί θα δούμε καλύτερη οθόνη. Ίσως και ασύρματη φόρτιση που θα λύνει το θέμα που έχει προκύψει με την ταυτόχρονη ακρόαση και φόρτιση.

Δημοσ.

Ισχυει  αυτο που ειπες για το jet   και εγω το καθαριζω ολη την ωρα αλλα δεν μπορω να του αντισταθω καταλαβαινεις ...

Κοιτα εχω αρκετα χρονια που χρησιμοποιω  bt ακουστικa plantronics παντα ,κυριως για ομιλια  και δεν  μου εχει βγει ποτε απο το αυτι ουτε  σε διαδρομο πανω .

Μου φαινεται πλεον αδιανοτητο να βαζω το κινητο στο αυτι να μιλησω να το κραταω με το χερι τελειως αβολο .

Με τα ενσυρματα ακουστικα ουτε αυτα μου εβγαιναν ποτε σε διαδρομο -τρεξιμο .Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα .

Και το apple watch 2 πλεον παρουσιαζει για μενα ενδιαφερον  αλλα δεν εχω αποφασισει .

Γενικα  περιμενω να ανοιξουν οι προπαραγγελιες day one αγορα και πριν την επισημη αν το βρω το πηρα .

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού οι περισσότεροι ούτε τι βλέπετε, ούτε τι ακούτε, ούτε τι διαβάζετε δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν το παρατάτε το άθλημα? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Η βασικη ερωτηση βεβαια ειναι αν αξιζει η αναμονη για iphone 7s μηπως δουμε oled οθονες και ισως 3gb ram(δεν μενει και τιποτα αλλο να βαλουν σαν s μοντελο πλακα πλακα).

Πάντα θα περιμένουμε κάτι καλύτερο για το επόμενο μοντέλο. Αν υποθέσουμε πως το 8 θα αλλάξει πιο δραματικά τοτε μάλλον θα ένιωθα χειρότερα την ανάγκη για αλλαγή αν αγορασα το 7s.

• Like 1
Δημοσ.
Κάθισα παρακολούθησα σχεδόν όλη την παρουσίαση.

Γενικά, ήταν από τα πιο gringeworthy events της Apple. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με την περίπτωση που παρουσίαζαν το Apple Music και ήταν εκείνος ο μπάρμπας με το κοραλί πουκάμισο και χόρευε στη σκηνή. Ο μπαρμπα-Phil που παρουσίασε τα iPhone θεωρώ πως έκανε καλή δουλεια.

Τώρα για τα iPhones. Δυστυχώς δεν τολμάει λίγο παραπάνω η Apple, να ξεφορτωθεί τις 4,7" και να πάει στις 5" με μικρότερα bezels. Και μικρότερα bezels και στο iPhone+. Πέραν αυτού είχα μια πολύ μικρή ελπίδα να δω OLED οθόνη αλλά φευ.

Στα καλά όμως έχω να καταγράψω αρκετά. Πρώτα πρώτα, ξεφορτωνόμαστε τα 16GB που ήταν ντροπή να κυκλοφορούν. Δεν με βρίσκει σύμφωνο με τα 256GB βέβαια. Θα μπορούσε να κρατήσει τα 64 και τα 128 και απλώς να αντικαταστήσει τα 16. Βέβαια αν παίζουν στις ίδιες τιμές το περσινό 64 με το φετινό 128 τότε whatever. Δεύτερον, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μαύρα χρώματα. Τα Jet Black θεωρώ πως είναι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ εντούτοις είμαι σίγουρος πως θα γεμίζει δαχτυλιές και θα φαίνεται κάθε μικρή γρατζουνιά. Οπότε και το κανονικό μαύρο είναι μια χαρά. Τέλος θεωρώ σημαντική και την αλλαγή στον επεξεργαστή που σε συνδυασμό με τους low-power cores μάλλον θα δώσει κάτι παραπάνω στην αυτονομία. 

Πολύ καλές και οι αλλαγές στο Apple Watch. Κατά τη γνώμη μου, ήταν συνολικά ένα καλό πρωινό (βράδυ εδώ) για την Apple

Δημοσ.

Πάντα θα περιμένουμε κάτι καλύτερο για το επόμενο μοντέλο. Αν υποθέσουμε πως το 8 θα αλλάξει πιο δραματικά τοτε μάλλον θα ένιωθα χειρότερα την ανάγκη για αλλαγή αν αγορασα το 7s.

Πάντως από το 6s στο 7 δεν είδαμε και κάποια δραματική αλλαγή. Αντιθέτως να θυμίσω ότι από το 4 στο 4s είχαμε δραματική αλλαγή (Retina οθόνη), από το 5 στο 5s επίσης (fingerprint) και από το 6 στο 6s (3D touch, όσο μπορεί να θεωρηθεί δραματική αλλαγή)

Με τα ενσυρματα ακουστικα ουτε αυτα μου εβγαιναν ποτε σε διαδρομο -τρεξιμο .Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα .

Ρε συ Φώτη, πώς κάνεις διάδρομο με το plus επάνω σου? 

Δημοσ.

Αυτός δεν ξέρω αν νομίζει πως έχει έναν καλό φίλο...

Τον σαρκασμό και την ειρωνεία του μηνύματός μου δεν την κατάλαβες, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Δημοσ.

Κάθισα παρακολούθησα σχεδόν όλη την παρουσίαση.

Γενικά, ήταν από τα πιο gringeworthy events της Apple. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με την περίπτωση που παρουσίαζαν το Apple Music και ήταν εκείνος ο μπάρμπας με το κοραλί πουκάμισο και χόρευε στη σκηνή. Ο μπαρμπα-Phil που παρουσίασε τα iPhone θεωρώ πως έκανε καλή δουλεια.

Τώρα για τα iPhones. Δυστυχώς δεν τολμάει λίγο παραπάνω η Apple, να ξεφορτωθεί τις 4,7" και να πάει στις 5" με μικρότερα bezels. Και μικρότερα bezels και στο iPhone+. Πέραν αυτού είχα μια πολύ μικρή ελπίδα να δω OLED οθόνη αλλά φευ.

Στα καλά όμως έχω να καταγράψω αρκετά. Πρώτα πρώτα, ξεφορτωνόμαστε τα 16GB που ήταν ντροπή να κυκλοφορούν. Δεν με βρίσκει σύμφωνο με τα 256GB βέβαια. Θα μπορούσε να κρατήσει τα 64 και τα 128 και απλώς να αντικαταστήσει τα 16. Βέβαια αν παίζουν στις ίδιες τιμές το περσινό 64 με το φετινό 128 τότε whatever. Δεύτερον, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μαύρα χρώματα. Τα Jet Black θεωρώ πως είναι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ εντούτοις είμαι σίγουρος πως θα γεμίζει δαχτυλιές και θα φαίνεται κάθε μικρή γρατζουνιά. Οπότε και το κανονικό μαύρο είναι μια χαρά. Τέλος θεωρώ σημαντική και την αλλαγή στον επεξεργαστή που σε συνδυασμό με τους low-power cores μάλλον θα δώσει κάτι παραπάνω στην αυτονομία. 

Πολύ καλές και οι αλλαγές στο Apple Watch. Κατά τη γνώμη μου, ήταν συνολικά ένα καλό πρωινό (βράδυ εδώ) για την Apple

σοβαρά τώρα, κάνεις copy-paste τα σχόλια από το myphone; :P

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα παντως ολοι οι αμερικανοι που βρεθηκαν στη σκηνη  μου εβγαζαν ενα "ψευτο"ενθουσιαμο με βασικο κινητρο" τα λεφτα σας θελουμε", που εν ειναι κακο φυσικα.

Μονο ο γιαπωνεζος ειχε το χαμογελο μεχρι τα αυτια και χαιροταν για αυτο που δημιουργησε και που ηταν εκει, οχι οτι δεν θελει τα λεφτα μας βεβαια.

Foti παντως ισως αξιζει να περιμενεις ενα χρονο γιατι οι OLED θα ειναι τεραστια αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...