Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θες να κράξεις(κλασσικά) την Apple και να μη μπορείς! Δεν μου αρεσε ποτέ κανένα iPhone μέχρι σήμερα. Μονο αρνητικό η κάρτα μνήμης, αλλα έβαλε 32 στην τιμή των προηγούμενων 16. Δεν το πιστεύω οτι το λέω, αλλά μπράβο Apple.

Υ.Γ. Sony Mobile λάτρης (παίζει άλλη μπαλα μόνη της) και MacBook Pro επίσης(άλλη φάση και αυτό).

• Super Moderators
Δημοσ.
Καιρο ειχα να δω καποιο προιον της apple Και να πω οτι ειναι ωραιο.

το χρωμα τα σπαει.

Έχει όμως και τα "αλλά" του. Από το site της apple:

"The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone."

• Like 1
Δημοσ.

O A10 θα σκοτώνει. Μόνο για αυτόν μπορεί να το αγόραζα γιατί θα βγάλει άνετα 5 χρόνια.

Όλα τα άλλα είναι μαλακιες φρουφρου κι αρώματα που έχουμε ξαναδεί σε Android ναυαρχιδες και σε προηγούμενα iPhone .

Ερώτηση κρίσεως.. Αφού είναι τόσο βάσανο μια υποδοχή Jack γιατί δεν μπορούν να βάλουν διπλή θύρα USB; Η o αντάπτορας να είχε και μια υποδοχή lightning; (θυμηθείτε λίγο εποχές Sony Ericsson που ο φορτιστής είχε και υποδοχή για ακουστικά :P)

Δημοσ.

Για εμένα τα κινητά της χρονιάς είναι τα εξής.

Samsung Galaxy s7

Oneplus 3

iPhone 7 plus

Οι τρεις καλύτερες συσκευές για όλα τα γούστα για φέτος. Ο καθένας κρίνει και διαλέγει ανάλογα τις ανάγκες και τη τσέπη του πάντα.

Αυτά από εμένα...

Δημοσ.

Έχει όμως και τα "αλλά" του. Από το site της apple:

"The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone."

Ωχ, κριμα.

Αν οντως συμβαινει αυτο τοτε το καλυτερο χρωμα ειναι το black κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

Βρε παιδια σορυ κιολας αν κανω λαθος καπου,αλλα αν εγω θελω να ακουω μουσική ενω φορτιζει το κινητο γιατι να μου "αφαιρειται" αυτη η δυνατοτητα.Σε τι βοηθησε δηλαδη η αφαιρεση του headphone jack,ως αντισταθμιστικος παραγοντας;

• Like 1
Δημοσ.

Βρε παιδια σορυ κιολας αν κανω λαθος καπου,αλλα αν εγω θελω να ακουω μουσική ενω φορτιζει το κινητο γιατι να μου "αφαιρειται" αυτη η δυνατοτητα.Σε τι βοηθησε δηλαδη η αφαιρεση του headphone jack,ως αντισταθμιστικος παραγοντας;

Σε προωθει στα ασυρματα ακουστικα οταν εισαι στη φορτιση.

Δημοσ.
Δεν έχει turn by turn navigation.

Δεν έχει apps.

Δεν με ενημερώνει για τα email/sms/κλήσεις κλπ.

Είναι για άλλη χρήση εντελώς και είναι τέλειο φυσικά, αλλά όχι για εμένα.

Έχει τα δικά του apps

Ενημερώνει για όλα αυτά που λες .

Επιπλέον : volume control , next song, pause , answer call , drop call . Απο εκεί και πέρα έχει απο βαρόμετρο , πυξίδα , υψόμετρο , καιρός ( απο το κινητό ) gps , memory navigation . 30 αθλήματα , τρίαθλο , δίαθλο , θερμίδες. Ενα χρόνο το εχω . Η μπαταρία του διαρκεί περίπου 20 μέρες αν μέτρα καθημερινά βήματα , καύσεις θερμίδων διάρκεια ύπνου και γενικά daily activities . Με συνέχεια το gps , να είσαι σε βουνό δηλαδή και να γράφεις χλμ ~48 ώρες. Μιλάμε όμως για εντελώς διαφορετικά ρολόγια με διαφορετικό target group. Επιπλέων. το Apple ειναι το ρολόι που θα φορέσεις και με πουκάμισο στο γραφείο , ενό το Garmin ειναι το ρολόι γκουμουτσα του Ράμπο .

Δημοσ.

Έχει όμως και τα "αλλά" του. Από το site της apple: "The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone."

Το χαίρεσαι σκέτο 5-6 μήνες και όταν γίνει κ***ς από τις γρατζουνιές το βάζεις σε θήκη. :P

Δημοσ.

Οποιος εχει προβλημα να φορτιζει το κινητο και να ακουει μουσικη , νομιζω οτι υπαρχει λυση εδω και πολλα χρονια,πριν ακομα η Apple αποφασισει να βγάλει το jack, αλλα στοιχιζει.

http://www.apple.com/shop/product/MGRM2AM/A/iphone-lightning-dock-white

ΥΓ. Ξερω οτι σας τα πρήζω με το offtopic και εχετε άλλα προβληματα να λυσετε... αλλα ενα ακομα καλο με την παρουσιαση του νεου iphone ηταν και η πτωση της τιμης του ipad pro.Καλη συνέχεια.

Δημοσ.

2012 τεχνόλοτζι να ούμε. Μπεεε!

Εχεις δικιο. Ελαχιστα πισω απ το s7 (επομενης γενιας του 6s) ο Α9. Ποιος κανει μπε δεν ξερω. Εχεις κανει 150 σχολια χωρις λογο απλα για να πεις οτι δεν γουσταρεις το iphone. Το καταλαβαμε. Παψε τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω έναν καλό φίλο που αγοράζει ΚΑΘΕ νέο iphone μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μου κάνει αναπάντητη με αυτό, επειδή δεν θα έχει λεφτά για κάρτα....

• Like 1
Δημοσ.

Multitasking οπως το ipad θα παιζει; Ενδιαφερον κομματι με δοσεις μεσω paypal αλλα αν δεν υπαρχει το multitask σε ενα τετοιο κινητο ουτε να το βλεπω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...