Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμές Ευρώπης από Apple Γερμανίας

Iphone 7:

http://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-7#00,12

759  ευρώ το 32αρι

869 ευρώ το 128αρι

979 ευρώ το 256αρι

Iphone 7 Plus:

http://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-7#01,12

899  ευρώ το 32αρι

1009 ευρώ το 128αρι

1119 ευρώ το 256αρι

• Like 4
Δημοσ.
Μια χαζη ερωτηση αν εχω iphone 7 +watch + ακουστικα μπορω να απανταω σε κληση απευθειας απ το κινητο και να ακουω στο ακουστικο χωρις να βγαζω το κιν απ την τσεπη?

Ναι

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε να σε πάρουν να κάνεις εσύ τις παρουσιάσεις. Tο ποστ σου μου κράτησε περισσότερο το ενδιαφέρον από τον Tim Cook

Σ' ευχαριστώ. :) Η αλήθεια είναι ότι κάνω αρκετά καλές παρουσιάσεις, κρατώντας το ενδιαφέρον όσων με παρακολουθούνε. Έτσι μου λένε τουλάχιστον.

(Δεν ειρωνεύομαι.)

Ο Cook ήταν όντως αρκετά βαρετός, λες και διάβαζε τηλεφωνικό κατάλογο τα 'λεγε. Μηδέν ενθουσιασμός.

Οι κάρτες μνήμης αποτελούν μια πολύ φτηνή-προσιτή-πρακτική λύση για το σύνολο του κόσμου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι ανάγκες που εξυπηρετούν είναι η αποθήκευση αρχείων μουσικής και βίντεο και μάλιστα όχι σε καθημερινή βάση. Για την χρήση λοιπόν που προορίζονται μια χαρά δουλειά κάνουν και ας μην είμαστε μηδενιστές.

Να είσαι σίγουρος ότι αν και άλλες εταιρείες είχαν το brand ώστε να πουλάνε κινητά στα 1150 ευρώ, θα είχαν φτάσει τις χωρητικότητες στο 1ΤΒ.

Σίγουρα βολεύουν, και μάλιστα με χαμηλότερο κόστος. Αλλά ακριβώς επειδή "βολεύουν" και δεν είναι η βέλτιστη λύση, καλό θα ήταν να αποφεύγονται στα premium κινητά, ή τουλάχιστον να μην βασίζεται σε αυτές ο κατασκευαστής αλλά να τις προσφέρει ως εναλλακτική.

Π.χ. το πανάκριβο S7 Edge, που έρχεται με 32 GB μνήμης και τέλος, για μένα είναι απαράδεκτο, αφού σε εξαναγκάζει να στραφείς σε κάρτες μνήμης. Θα περίμενα από ένα brand που τολμάει να πουλάει σε τέτοιες τιμές να έχει τουλάχιστον επιλογή για παραπάνω χωρητικότητα, όχι να δειλιάζει προσφέροντας μόνο μία επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει καταλάβει κάποιος εάν η ελαφρώς αναβαθμισμένη οθόνη αφορά και τα 2 μοντέλα ή μόνο το plus;;

Και τα δύο μοντέλα έχουν την wide gamut. Μπήκα πριν λίγο στο site της Apple και το γράφει.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και ενα που λεγεται Garmin Fenix και νομιζω κανει απειρα παραπανω παραματα απο το απλ ...

Δεν έχει turn by turn navigation.

Δεν έχει apps.

Δεν με ενημερώνει για τα email/sms/κλήσεις κλπ.

Είναι για άλλη χρήση εντελώς και είναι τέλειο φυσικά, αλλά όχι για εμένα.

• Like 1
Δημοσ.
Π.χ. το πανάκριβο S7 Edge, που έρχεται με 32 GB μνήμης και τέλος, για μένα είναι απαράδεκτο, αφού σε εξαναγκάζει να στραφείς σε κάρτες μνήμης. Θα περίμενα από ένα brand που τολμάει να πουλάει σε τέτοιες τιμές να έχει τουλάχιστον επιλογή για παραπάνω χωρητικότητα, όχι να δειλιάζει προσφέροντας μόνο μία επιλογή.

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Επρεπε να υπάρχουν 64/128GB επιλογές.

Και εγώ όμως θα ήθελα ένα dual sim iphone 7 plus (για προσωπικό και επαγγελματικό νούμερο) , όπως το note 7 duos και το s7 edge duos, αλλά η apple δεν πρόκειται να μου δώσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα.

Y.Γ: Επίσης το πανάκριβο s7 edge κοστίζει σήμερα 550 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. 

• Like 2
Δημοσ.

Πω μαλακα μου αφού έβαλε και η Apple 4πυρινο επεξεργαστή διπλη καμερα το έκαναν και αδιάβροχο φαντάζομαι πως θα βγάλει η Samsung το s8 από τώρα, 6gb ram αδιάβροχο και στη  θάλασσα iris σκάνερ διπλή κάμερα μπρος πίσω επεξεργαστή 10 πυρινο μπαταρία 4.500 mah και άλλα... αντέ το περιμένουμε ήδη!!! Αντέ βρε Apple δώσε λίγο πόνο παραπάνω να παίρνουμε ακόμα ποιο ντουμπανα Galaxy ! Αχαχαχαχ

Δημοσ.

Ωραία, παραπάνω λέξεις. Το ένα είναι Smartwatch με activity tracking που μπαίνει και στο νερό.

Το άλλο, είναι ακριβέστατος καταγραφέας αθλητικών δραστηριοτήτων με ένα σκασμό έξτρα λειτουργίες out of the box, που αφορούν επαγγελματίες ή σοβαρούς ερασιτέχνες αθλητές. Α και έχει βασικές, λειτουγίες Smartwatch

Το "αλλο" θα έχει με μια πρόχειρη ματιά, και εκτος απροόπτου 5πλάσια ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. Τώρα βγάζει νόημα;

Ένα κανονικό smartwatch με activity tracking που μπαίνει στο νερό κάνει ήδη περισσότερα πράγματα από έναν καταγραφέα αθλητικών δραστηριοτήτων με βασικές λειτουργίες smartwatch.

Το ένα απευθήνεται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό από το άλλο που έχει νόημα μόνο αν κάποιος είναι όπως λες επαγγελματίας ή ερασιτέχνης αθλητής.

Το apple watch προφανώς είναι προτίστως smartwatch. Εννοείται ότι συσκευές που έχουν κατασκευαστεί για εξειδικευμένες λειτουργίες θα είναι καλύτερες σε αυτές.

Δημοσ.

Ένα κανονικό smartwatch με activity tracking που μπαίνει στο νερό κάνει ήδη περισσότερα πράγματα από έναν καταγραφέα αθλητικών δραστηριοτήτων με βασικές λειτουργίες smartwatch.

Το ένα απευθήνεται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό από το άλλο που έχει νόημα μόνο αν κάποιος είναι όπως λες επαγγελματίας ή ερασιτέχνης αθλητής.

Το apple watch προφανώς είναι προτίστως smartwatch. Εννοείται ότι συσκευές που έχουν κατασκευαστεί για εξειδικευμένες λειτουργίες θα είναι καλύτερες σε αυτές.

Συνεργάζεται με apps και έχει και δικά του apps. 

Αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς ως ειδοποιό διαφορά;

Δημοσ.

Πω μαλακα μου αφού έβαλε και η Apple 4πυρινο επεξεργαστή διπλη καμερα το έκαναν και αδιάβροχο φαντάζομαι πως θα βγάλει η Samsung το s8 από τώρα, 6gb ram αδιάβροχο και στη  θάλασσα iris σκάνερ διπλή κάμερα μπρος πίσω επεξεργαστή 10 πυρινο μπαταρία 4.500 mah και άλλα... αντέ το περιμένουμε ήδη!!! Αντέ βρε Apple δώσε λίγο πόνο παραπάνω να παίρνουμε ακόμα ποιο ντουμπανα Galaxy ! Αχαχαχαχ

Ας βάλει και 16-core με 8GB RAM, πάλι πιο αργό θα 'ναι.  :devil:

Στανταράκι όμως το S8 θα έχει κεντρικό πλήκτρο αφής. Φαντάζομαι ότι ο Λί-κουν Χί από το γραφείο του στη Σεούλ, θα παρακολουθούσε το keynote με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι εγώ κι εσύ.

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. Επρεπε να υπάρχουν 64/128GB επιλογές.

Και εγώ όμως θα ήθελα ένα dual sim iphone 7 plus (για προσωπικό και επαγγελματικό νούμερο) , όπως το note 7 duos και το s7 edge duos, αλλά η apple δεν πρόκειται να μου δώσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα.

Y.Γ: Επίσης το πανάκριβο s7 edge κοστίζει σήμερα 550 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. 

Κι εγώ πιστεύω πως ένα dual-SIM iPhone θα το εκτιμούσαν αρκετοί χρήστες, έστω κι αν δεν ανήκω σ' αυτούς. Το πανάκριβο (μιας και το τονίζεις) S7 Edge έχω την αίσθηση ότι είναι το ακριβότερο Android κινητό, οπότε προς τι η έκπληξη;

• Like 4
Δημοσ.
Κι εγώ πιστεύω πως ένα dual-SIM iPhone θα το εκτιμούσαν αρκετοί χρήστες, έστω κι αν δεν ανήκω σ' αυτούς. Το πανάκριβο (μιας και το τονίζεις) S7 Edge έχω την αίσθηση ότι είναι το ακριβότερο Android κινητό, οπότε προς τι η έκπληξη;

Αν θεωρήσουμε ως ανταγωνιστή του s7 edge το 5.5" iphone 7 plus 32GB , τότε είναι κατά 40% φτηνότερο. Σχεδόν μισή τιμή !!!!

Και υπόψη στο ένα κινητό εγκλωβίζεσαι στα 32GB , ενώ στο άλλο πας στα 160GB με ένα κόστος 40 επιπλέον ευρώ.

Το πανάκριβο λοιπόν έχει μια λογική, αν αντιστοιχα θεωρείς την τιμή του Iphone 7 plus "ληστεία"!!!

Δημοσ.

Ξεκινήσαμε τη διαφωνία μας από εδω

Ποσά άπειρα παραπάνω πραγματα κάνει; Το Apple Watch προσφέρει ο,τι χρειάζεται ο μέσος αθλούμενους, ειναι κατάλληλο για κολύμβηση , έχει gps , έχει μέτρηση παλμών χωρίς να χρειάζεσαι "κορδέλα" και φυσικά έχει πλήρη συνδεσιμότητα με το iPhone.

Θα παρει μεγάλο μερίδιο χρηστών garmin

Δες που κατέληξες μόνος σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...