Crazylcf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, είμαι κάτοχος εδώ και κάνα 6μηνο ενός 5C από δεύτερο χέρι, το κινητό δουλευε μια χαρά, ώσπου πριν κάνα 2 μερες το έκλεισα και δεν άνοιξε πότε...το πήγα στο 9volto λόγω το ότι ήμουν κοντά, και μ είπαν ότι το κινητό είναι για ανταλλακτικα,και έχει πέσει και παρέμβαση ήδη στην πλακέτα (πράγμα που δεν το ήξερα!!) Τεσπα, μπορω να κάνω κάτι με το κινητό? Είναι σε υπαρασρίστη κατάσταση και επειδή δεν ξέρω και πολύ καλά τα service της πιάτσας, και διαβάζω πράματα και θάματα, αξίζει να ασχοληθώ ή να την δώσω για ανταλλακτικα??
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 πηγαινε να παρεις και μια αποψη στο irepair/ired η καποιο αλλο καταατημα που γνωριζεις, αν θελει πανω απο 100€ για φτιαξιμο δεν αξιζει. αν παρεις στην apple επειδη εχει ειδη ανοιχτει θα θελουν κανα 200αρι.
Crazylcf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το πάω και από εκεί, απλά για το ireapir δεν έχω ακούσει/διαβάσει και τα καλύτερα...
nick2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Γενικα ουτε εγω εχω ακουσει τα καλυτερα ειτε για την μια ειτε για την αλλη εταιρια .Ριξε μια ματια και στο iphonehellas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα