Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει πριν 4 μερες ενα τοπικ με ερωτηση για το δυκτιο της vodafone. Ημουν ετοιμος να αλλαξω εταιρια μεχρι που πηγα στην forthnet για να ρωτησω ποτε ακριβως λιγει το συμβολαιο μου(θυμωμουν μηνα σεπτεμβρη μονο). Πηγα κσι εμεινα εκπληκτος. Μου λεει κανατε ανανεωση στις 22 αυγουστου. Εγω του λεω δεν εχω κανει καμια ανανεωση ουτε τηλεφωνικσ ουτε εδω. Και τελικα μαντεψτε. Τους ειχα πει οτι θα αλλαξω εταιρια γιατι πληρωνω πολλα και μου ειπαν οκ. Στις 22 αυγουστου λοιπον, με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν το nova cinema1 χωρις καμια χρεωση και επιβαρινση και αλλαγη στο συμβολαιο μου τους ειπα δν θελω κ μ ειπαν ειναι δωρεαν δεν πειραζει. Και ετσι μαγκικα μου καναν ανανεωση συμβολαιου καθως με.καθε αλλαγη π γινεται δτο πακετο παιρνει εναν χρονο επεκταση το συμβολαιο. Αλλα μου ειπαν στο καταστημα οτι επρεπε να μου το πουν στο τηλεφωνο. Τωρα τι κανω; μου ζηταν 130ε για διακοπη συμβολαιου...

Δημοσ.

φίλε καλημέρα,

το ίδιο έκαναν και σε μένα. Τους έλεγα πως γίνετε  χωρίς την συγκατάθεση μου η την υπογραφή μου να προχωρήσετε σε ανανέωση συμβολαίου; λέτε οτι καταγράφετε τις συνομιλίες για λόγους ασφαλείας, ανατρέξτε τότε στην συνομιλία μας και πείτε μου αν δέχτηκα την προσφορά σας. Για να μην πολυλογώ τους έστειλα ένα χεστηριο mail τι ακριβώς έχει συμβεί, οτι δεν δέχομαι τον 1 χρόνο επιπλέον συμβόλαιο και ότι απαιτώ να μου απαντήσετε γραπτώς για την επιστροφή στην αρχική ημερομηνία λήξεις του συμβολαίου μου αλλιώς θα κινηθώ νομικά εναντίον σας. Μέσα σε 10 ημέρες μου απάντησαν γραπτώς ότι δέχτηκαν το αίτημα μου και την επόμενη ήμερα άλλαξα εταιρεία.

κυνήγησε το όσο μπορείς και αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη πλήρωσε και φύγε οι τύποι είναι τραγικοί με όλοι την σημασία της λέξεως σε όλα τα επίπεδα.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Το εχω ξανα γραψει το marketing ειναι ολοκληρη επιστημη 100% σου αναφερε οτι θα γινει ανανεωση του συμβολαιου  , και το δωρο ειναι καθαρα για να μεινεις απλα οπως τους εχω μαθει να τα λενε χανεσαι

Για να ειμαστε σιγουροι σε τετοιες περιπτωσεις οτι αφορα της συνδεσεις γραφουμε παντα με ποιον μιλαμε (και θεση εργασιας αν αναφερει) και ωρα και μερα

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω ξανα γραψει το marketing ειναι ολοκληρη επιστημη 100% σου αναφερε οτι θα γινει ανανεωση του συμβολαιου  , και το δωρο ειναι καθαρα για να μεινεις απλα οπως τους εχω μαθει να τα λενε χανεσαι

Για να ειμαστε σιγουροι σε τετοιες περιπτωσεις οτι αφορα της συνδεσεις γραφουμε παντα με ποιον μιλαμε (και θεση εργασιας αν αναφερει) και ωρα και μερα

έχει δίκιο ο φίλος, για καλή μου τύχη είχα κρατήσει τα ονόματα όλων όσων είχα μιλήσει από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση και μετά καθώς και ημερομηνίες των συνομιλιών (ήμουν σίγουρος ότι θα μου κάνανε μ...κια την είχα πάθει ξανά μαζί τους με τα HD) και τα συμπεριέλαβα στο mail που τους έστειλα.

ΥΓ: στην συνομιλία που είχα την ημέρα της πρότασης δεν μου δηλώθηκε ποτέ ότι θα γίνει ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο ακόμα παρά μόνο όταν τους ρώτησα (επειδή την είχα πατήσει  και παλιότερα όπως έγραψα παραπάνω) τότε μου είπαν ότι θα ανανεωθεί, αν δεν ρώταγα δεν υπήρχε περίπτωση να με ενημερώσουν ξέρουν τι κάνουν.

Δημοσ.

Ειχα κανει πριν 4 μερες ενα τοπικ με ερωτηση για το δυκτιο της vodafone. Ημουν ετοιμος να αλλαξω εταιρια μεχρι που πηγα στην forthnet για να ρωτησω ποτε ακριβως λιγει το συμβολαιο μου(θυμωμουν μηνα σεπτεμβρη μονο). Πηγα κσι εμεινα εκπληκτος. Μου λεει κανατε ανανεωση στις 22 αυγουστου. Εγω του λεω δεν εχω κανει καμια ανανεωση ουτε τηλεφωνικσ ουτε εδω. Και τελικα μαντεψτε. Τους ειχα πει οτι θα αλλαξω εταιρια γιατι πληρωνω πολλα και μου ειπαν οκ. Στις 22 αυγουστου λοιπον, με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι μου ενεργοποιησαν το nova cinema1 χωρις καμια χρεωση και επιβαρινση και αλλαγη στο συμβολαιο μου τους ειπα δν θελω κ μ ειπαν ειναι δωρεαν δεν πειραζει. Και ετσι μαγκικα μου καναν ανανεωση συμβολαιου καθως με.καθε αλλαγη π γινεται δτο πακετο παιρνει εναν χρονο επεκταση το συμβολαιο. Αλλα μου ειπαν στο καταστημα οτι επρεπε να μου το πουν στο τηλεφωνο. Τωρα τι κανω; μου ζηταν 130ε για διακοπη συμβολαιου...

Φιλε μου μη σε ψαρώνουν και εννοείται ότι δεν σου είπαν στο τηλέφωνο ότι γίνεται και ανανέωση μαζί με το "δώρο" novacinema. Μου το έκαναν και μένα πέρυσι αυτο και αφού τσακώθηκα πολλές φορές κανονικά με άφησαν και έφυγα! Ήρθα στον ΟΤΕ ο οποίος είναι πιο ακριβός βέβαια αλλά είναι έτη φωτός πλέον από τις υπόλοιπες εταιρίες! ΕΠΙΣΗΣ μακριά και από wind!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

έχει δίκιο ο φίλος, για καλή μου τύχη είχα κρατήσει τα ονόματα όλων όσων είχα μιλήσει από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση και μετά καθώς και ημερομηνίες των συνομιλιών (ήμουν σίγουρος ότι θα μου κάνανε μ...κια την είχα πάθει ξανά μαζί τους με τα HD) και τα συμπεριέλαβα στο mail που τους έστειλα.

ΥΓ: στην συνομιλία που είχα την ημέρα της πρότασης δεν μου δηλώθηκε ποτέ ότι θα γίνει ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο ακόμα παρά μόνο όταν τους ρώτησα (επειδή την είχα πατήσει και παλιότερα όπως έγραψα παραπάνω) τότε μου είπαν ότι θα ανανεωθεί, αν δεν ρώταγα δεν υπήρχε περίπτωση να με ενημερώσουν ξέρουν τι κάνουν.

Συνήθως σου αναφέρουν τόσο πολλά για να σε μπερδεύουν πάντα μα πάντα ξανά αναφέρουν ότι η κλήση καταγραφετε πριν στο πούνε ότι ξες πάρε και αυτά δώρο, είμαι θέμα τι θέλεις να κάνεις βέβαια αν θες να φύγεις φεύγεις, εγώ σκεφτόμουν να φύγω να πάω ΟΤΕ να πάρω και έκπτωση στο κινητό βέβαια με την προσφορά που μου έκαναν όταν μίλησα με το τμήμα αποσυνδεσεων τελικά έμεινα, έκλεισα full pack απεριόριστα σταθερά 12 ώρες κινητά +vdsl (άσχετα που δεν έχουμε ακόμα) στα 24 ευρώ για 2 χρόνια

Στην κατάσταση που είναι δεν παίζει να αφήσουν πελάτη να φύγει και μόλις ακούσουν για αποσυνδεση σου δίνουν πολύ καλά πακέτα

Δημοσ.

Συνήθως σου αναφέρουν τόσο πολλά για να σε μπερδεύουν πάντα μα πάντα ξανά αναφέρουν ότι η κλήση καταγραφετε πριν στο πούνε ότι ξες πάρε και αυτά δώρο, είμαι θέμα τι θέλεις να κάνεις βέβαια αν θες να φύγεις φεύγεις, εγώ σκεφτόμουν να φύγω να πάω ΟΤΕ να πάρω και έκπτωση στο κινητό βέβαια με την προσφορά που μου έκαναν όταν μίλησα με το τμήμα αποσυνδεσεων τελικά έμεινα, έκλεισα full pack απεριόριστα σταθερά 12 ώρες κινητά +vdsl (άσχετα που δεν έχουμε ακόμα) στα 24 ευρώ για 2 χρόνια

Στην κατάσταση που είναι δεν παίζει να αφήσουν πελάτη να φύγει και μόλις ακούσουν για αποσυνδεση σου δίνουν πολύ καλά πακέτα

τι να σου πω 2 φορές μου το έκαναν εμένα και τις 2 δεν άκουσα κάτι τέτοιο... παρά μόνο όταν ρώτησα την 2η και αυτό επειδή την είχα πατήσει ήδη μια φορά. Ίσως είναι αυτό που λες ότι σου λένε τοσα πολλά για να σε παραπλανησουν.

Την επόμενη μέρα εκανα αίτηση στην vodafone , δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο για αντιπρόταση ώστε να μείνω στην εταιρεία τους (που δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω).

Τεσπα για να μην ξεφεύγουμε πρόταση μου είναι κυνήγα τους όσο αντέξεις και αν δεν δεις φως πλήρωσε και φύγε.

Δημοσ.

τι να σου πω 2 φορές μου το έκαναν εμένα και τις 2 δεν άκουσα κάτι τέτοιο... παρά μόνο όταν ρώτησα την 2η και αυτό επειδή την είχα πατήσει ήδη μια φορά. Ίσως είναι αυτό που λες ότι σου λένε τοσα πολλά για να σε παραπλανησουν.

Την επόμενη μέρα εκανα αίτηση στην vodafone , δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο για αντιπρόταση ώστε να μείνω στην εταιρεία τους (που δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω).

Τεσπα για να μην ξεφεύγουμε πρόταση μου είναι κυνήγα τους όσο αντέξεις και αν δεν δεις φως πλήρωσε και φύγε.

τα 130 ευρω ειναι αρκετοι μηνες συνδρομης για να τα πληρωσει απλα και να φυγει.

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα που λετε παιδια,αλλα τι να κανω τωρα; σε ποιο τηλεφωνο να παρω για να λυσω το θεμα;

εγω φιλε πληρωνω 31€ με 1 ωρα κινητα και σταρτ πακετο.....και ειμαι 12 χρονια στην κ***φορθνετ...

• Moderators
Δημοσ.

ωραια ολα αυτα που λετε παιδια,αλλα τι να κανω τωρα; σε ποιο τηλεφωνο να παρω για να λυσω το θεμα;

εγω φιλε πληρωνω 31€ με 1 ωρα κινητα και σταρτ πακετο.....και ειμαι 12 χρονια στην κ***φορθνετ...

Δυστηχως αν δεν παρεις να ζητησεις καλυτερη προσφορα δεν προκειται να σου κανουν μονοι τους αντε να σου δωσουν κανενα καναλι δωρο (συνηθως novasport 1 Η novacinema 1)

Παρε και ζητα να μιλησεις με το τμημα αποσυνδεσεων και θα ξεκινησουν απο εκει χωρις καν να κανεις αιτηση για φορητοτητα να σου δινουν καλυτερο πακετο

παντως αυτο το καιρο παιζει στα 31 αν δεν κανω λαθος  start pack+ απεριοριστα σταθερα+12 ωρες κινητα (χωρις αλχημιες φευγω παω αλλου)και στα 36 τα παραπανω ειτε με ολα τα novacinema ειτε ολα τα novasport

Οπως εχει αναφερθει αρκετες φορες οι εταιριες τους πελατες που ηδη εχει τους εχει ψιλο χεσμενους μολις τους πεις οτι φευγεις ειτε κανεις αιτηση φορητοτητας ακομα καλθυτερα σου δινουν παρα πολυ καλυτερες προσφορες απο οτι μπορεις να φανταστεις

Δημοσ.

Δυστηχως αν δεν παρεις να ζητησεις καλυτερη προσφορα δεν προκειται να σου κανουν μονοι τους αντε να σου δωσουν κανενα καναλι δωρο (συνηθως novasport 1 Η novacinema 1)

Παρε και ζητα να μιλησεις με το τμημα αποσυνδεσεων και θα ξεκινησουν απο εκει χωρις καν να κανεις αιτηση για φορητοτητα να σου δινουν καλυτερο πακετο

παντως αυτο το καιρο παιζει στα 31 αν δεν κανω λαθος start pack+ απεριοριστα σταθερα+12 ωρες κινητα (χωρις αλχημιες φευγω παω αλλου)και στα 36 τα παραπανω ειτε με ολα τα novacinema ειτε ολα τα novasport

Οπως εχει αναφερθει αρκετες φορες οι εταιριες τους πελατες που ηδη εχει τους εχει ψιλο χεσμενους μολις τους πεις οτι φευγεις ειτε κανεις αιτηση φορητοτητας ακομα καλθυτερα σου δινουν παρα πολυ καλυτερες προσφορες απο οτι μπορεις να φανταστεις

αφου οπως λες τους εχει χεσμενους,γιατι οντως ετσι ειναι, ξεκινησα με αιτηση στην βονταφον και ξεκινησε ο πολεμος τωρα,ουτε τα 130 θα δωσω και παροχο θα αλλαξω!

Δημοσ.

αφου οπως λες τους εχει χεσμενους,γιατι οντως ετσι ειναι, ξεκινησα με αιτηση στην βονταφον και ξεκινησε ο πολεμος τωρα,ουτε τα 130 θα δωσω και παροχο θα αλλαξω!

Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ υποχρεωμένος να πληρώσεις κάτι. Υπάρχει και η καταγγελία στην ΕΕΤΤ μην το ξεχνάτε δεν είναι κάτι δύσκολο,μία αίτηση συμπληρώνεις και γίνονται όλα On Line.

Δημοσ.

δυσκολο πιστευω να τους παρουν ολους.πιστευω οτι υπαρχουν και ατομα που φευγουν και δεν τους παιρνει ποτε καμια εταιρεια.ειναι και λιγο θεμα τυχης πιστευω συν οτι και προτεραιοτητας με βαση τι εχει "δωσει" ο πελατης ως τωρα.

εφοσον μπορει να αποδειχτει οτι δεν στο ειπε κανεις λογικα δεν θα εχεις θεμα να φυγεις χωρις να πληρωσεις.απλα οπως λεω και σε αλλους δειτε τι γινεται και μην κανετε αλλαγη παροχου λεγοντας οτι δεν πληρωνω διοτι αμα δεν σβηστει το υπολοιπο μετα απο χ καιρο ερχεται μυνηματακι απο δικηγορικο γραφειο.Ακομα και αν αλλαξεις παροχο σιγουρεψου οτι το υπολοιπο ειναι 0 στον παλιο σου παροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...