Aias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Εχω περιπου 4 Gb roms και στα available δεν αναβουν ουτε τα μισα.Τα τρεχει ολα(ακομα και τα γκριζα) αν πατησω πανω τους αλλα θα ηθελα να βλεπω ποια υπαρχουν και ποια οχι.Υπαρχει τροπος να <<ενεργοποιηθουν>>(να αναψουν ) και οσα δεν φαινονται?
Aligator21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Isws den einai swsto auto pou tha pw, alla nomizw pws oso anevene i ekdosi tou mame, den epaizan pio palia roms, diladi den htan symvata. Mhpws einai kati tetio ?
Aias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 τα παιχνιδια παιζουν κανονικα απλα δεν φαινονται οτι υπαρχουν(δεν αναβει το κουτακι),αλλα αν ξερω οτι το εχω και το βρω στην λιστα παιζει.Δεν μπορω ομως να ξερω τι εχω και τι οχι...οποτε θα ηθελα να αναβουν ολα οσα υπαρχουν στο directory και οχι να μαντευω...
linos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 τα παιχνιδια παιζουν κανονικα απλα δεν φαινονται οτι υπαρχουν(δεν αναβει το κουτακι),αλλα αν ξερω οτι το εχω και το βρω στην λιστα παιζει.Δεν μπορω ομως να ξερω τι εχω και τι οχι...οποτε θα ηθελα να αναβουν ολα οσα υπαρχουν στο directory και οχι να μαντευω... File---->Audit all games , tha perimeneis 2-3 lepta mexri na kanei aytomata to psaximo kai eisai ok:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.