patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είχαν πει ότι έγιναν γυρίσματα με τον Νίγκαν να σκοτώνει τον καθένα ξεχωριστά, για να αποφύγουν τέτοιες "διαρροές". Πολύ πιθανό αυτό να είναι η σκηνή της Μάγκι.τις έδειξε ούτως ή άλλως τις σκηνές εκεί που έλειπε φαντάσματα ο ρικ 1
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πιθανώς αν και δεν το θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αν και πάλι δεν είναι τόσο βάρβαρο και στο οπτικό/ψυχολογικό κομάτι. Δεν είναι θέμα βαρβαρότητας. Εκεί, επειδή έχεις υποσυνείδητα πάρει το μέρος του Ρικ και της παρέας του, εύχεσαι να του βγάλουν τα νύχια του Governor και να τον πετάξουν σε πισίνα με οινόπνευμα. Αυτό που κάνει η Μισόν λέγεται εκδίκηση και στο αρχαίο θέατρο το έλεγαν Νέμεσις. Η φάση με τον Νίγκαν είναι απλά αποτέλεσμα ενός αρρωστημένου μυαλού, που τιμωρεί επειδή κάποιοι αρνήθηκαν να υποταχθούν. Πάλι καλά που δεν ζει ο Χίτλερ σήμερα, ήρωα θα τον είχαν κάνει κάποιοι.
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 https://twitter.com/KingArchitectSR/status/790710854748672001 1
jumaru99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ... Αυτό που κάνει η Μισόν λέγεται εκδίκηση και στο αρχαίο θέατρο το έλεγαν Νέμεσις. Η φάση με τον Νίγκαν είναι απλά αποτέλεσμα ενός αρρωστημένου μυαλού, που τιμωρεί επειδή κάποιοι αρνήθηκαν να υποταχθούν. Μην τα βλέπεις μονόπλευρα. Και για τον Νίγκαν ήταν πράξη εκδίκησης, αλλά και υπεροχής στο τέλος(αναγκαίο από τη στιγμή που θα τους αφήσει τους περισσότερους "ελεύθερους"). Μην ξεχνάς πως ο Ρικ την πέσανε στο outpost του Νίγκαν, σφάζοντάς όλους τους δικούς του στον ύπνο τους.
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μην τα βλέπεις μονόπλευρα. Και για τον Νίγκαν ήταν πράξη εκδίκησης, αλλά και υπεροχής στο τέλος(αναγκαίο από τη στιγμή που θα τους αφήσει τους περισσότερους "ελεύθερους"). Μην ξεχνάς πως ο Ρικ την πέσανε στο outpost του Νίγκαν, σφάζοντάς όλους τους δικούς του στον ύπνο τους. Θυμάσαι φαντάζομαι ότι οι άντρες του Νίγκαν ήταν οι νταβατζήδες της περιοχής που εισέπρατταν ως χαράτσι το 50% από το Hilltop. Ότι δεν κοίταξε τη δουλειά του ο Ρικ, ίσως, αλλά όπως είχε πει τότε, αργά η γρήγορα θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ας μην τους περιμένουμε, ας πάμε τη μάχη σπίτι τους. Και είχε δίκαιο, όπως είδαμε στη σκηνή που ο Ντάριλ τους άλλαξε τον αδόξαστο με τη ρουκέτα σε μία τυχαία συνάντηση 1
giorgos agrafiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 προφανως δεν θυμαται κανεις γιατι την πεσανε στο outpost του νιγκαν ομως? γιατι αραγε? για να προλαβουν αυτο που κανανε συνεχως οπως σε αυτο το επεισοδειο ισως?!!!!! να σπανε καποιον μεχρι θανατου στο ξυλο το λεω με την απλη εννοια και οι υπολοιποι να εφοδιαζουν με οτι βρουν τον νιγκαν για να ζησουν με τον φοβο οτι θα εχουν την ιδια μοιρα..... προσωπικα ειδα σημερα το νεο επεισοδιο και θα σκεφτω μαλλον να δω το επομενο μονο για την περιεργεια αρκετα αηδιασα με τον τροπο σεναριου και σκηνοθεσιας , ο σεναριογραφος πρεπει να εχει αρκετα ψυχολογικα θεματα δεν εξηγητε.... αφου εβλεπα το τσεκουρακι ετοιμο να πεσει να κοψει του γιου του το χερι και λεω δεν μπορει κατι θα γινει αυτος που τα σκεφτηκε ολα αυτα ειναι για το τρελαδικο απλα! edit με προλαβε ο Zus 1
jumaru99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το ότι είναι οι νταβατζίδες τις περιοχής, δεν σημαίνει αυτομάτως πως δεν παίρνουν εκδίκηση από τον Ρικ για την πράξη του. Δεν κρίνω ποιος από τους δυο τους είναι ο καλός ή ο κακός της υπόθεσης. Κρίνω τα γεγονότα ως έχουν στην παρούσα φάση. Ο Ρικ για να προλάβει τα γεγονότα, την έπεσε στον Νίγκαν(χωρίς να το ψάξει και πολύ), για λογαριασμό του Hilltop και της "συμμαχίας" τους. Δεν είχε προηγούμενα ως Ρικ μαζί τους μέχρι τη δεδομένη στιγμή. Γι αυτόν τη δεδομένη στιγμή είναι ο Ρικ και η παρέα του είναι οι "κακοί"! Οπότε με το "δίκιο" του τους εκδικείται. Και γίνεται ο Νίγκαν ο κακός της παρέας και πάλι. Οι κακές εκτιμήσεις του Ρικ είναι που μπλέκουν πάντα σε μπελάδες τους άλλους. Είτε πάει με το σταυρό στο χέρι, χωρίς να ακούει τα καμπανάκια που τον προειδοποιούν για το αντίθετο(αποδεκατίζοντας πάντα την ομάδα), είτε ως badass αγόρι τελευταία, που λειτούργησε βάση του πανικού του, και χωρίς να το πολυψάξει το παίζει παλικαράς μ@μόντας γι άλλη μια φορά τους υπόλοιπους. Γι αυτόν και μόνο τον λόγο ήθελα να αναγκαστεί να κόψει έστω το χέρι του ίδιου του του παιδιού, ώστε να βιώσει "πραγματικά" στο πετσί του, πως είναι όταν κάνεις λάθος και πρέπει να το πληρώσεις. Τώρα πεθάναν κάποιοι άλλοι. Θα μου πεις ήταν σαν οικογένεια... εκεί είναι η διαφορά... στο "σαν"!!!
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου λες ρε Fulgore, πιστεύεις ότι η άποψή σου εδώ μέσα είναι υπεράνω των άλλων? Γιατί το υφάκι του τα ξέρωολακαιγμωκαιδερνω που πουλάς σε όλα μα όλα τα νήματα εδώ μέσα πάλιωσε. Σοβαρά τώρα, θα μας υποδείξετε εσύ και 2-3 ακόμα με ειρωνίες και τσιφετελληνομαγκιές αν θα μας αρέσει αυτό που είδαμε και αν θα το εκφράσουμε? Για μαζευτείτε λίγο που θα κάνετε και bullying στην άποψη που διατυπώνει για μία σειρά ο καθένας, και υπονοοείτε ότι το κάνει μάλιστα και εσκεμμένα για να προκαλέσει, επειδή δεν εναρμονίζεται με την αρρωστημένη εμμονή κάποιων για limitless splatter. Μαζευτείτε. Οταν αποφασιζεις να γραψεις σε forum αγαπητε και γραφεις οτι εγραψες χωρις επιχειρηματα τοτε ειναι και λογικο να παρεις ειρωνιες. Κοινως το να βαριεται καποιος να σχολιασει το επεισοδιο μπορει να οδηγησει ανετα σε τετοια σχολια. Το να μην αρεσε το εν λογω επεισοδιο σε καποιον ειναι απολυτα κατανοητο και δεκτο,αρκει να δωσει επιχειρηματα(να πει την γνωμη του που λεμε)τι τον χαλασε και τι οχι. Για αυτο ειναι αλλωστε τα forum για διαλογο/ανταλλαγη αποψεων/κουβεντα,οχι για σχολια ''το ειδα,παραλιγο να κλεισω την τηλεοραση και τελος''.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το ότι είναι οι νταβατζίδες τις περιοχής, δεν σημαίνει αυτομάτως πως δεν παίρνουν εκδίκηση από τον Ρικ για την πράξη του. Δεν κρίνω ποιος από τους δυο τους είναι ο καλός ή ο κακός της υπόθεσης. Κρίνω τα γεγονότα ως έχουν στην παρούσα φάση. Ο Ρικ για να προλάβει τα γεγονότα, την έπεσε στον Νίγκαν(χωρίς να το ψάξει και πολύ), για λογαριασμό του Hilltop και της "συμμαχίας" τους. Δεν είχε προηγούμενα ως Ρικ μαζί τους μέχρι τη δεδομένη στιγμή. Γι αυτόν τη δεδομένη στιγμή είναι ο Ρικ και η παρέα του είναι οι "κακοί"! Οπότε με το "δίκιο" του τους εκδικείται. Και γίνεται ο Νίγκαν ο κακός της παρέας και πάλι. Οι κακές εκτιμήσεις του Ρικ είναι που μπλέκουν πάντα σε μπελάδες τους άλλους. Είτε πάει με το σταυρό στο χέρι, χωρίς να ακούει τα καμπανάκια που τον προειδοποιούν για το αντίθετο(αποδεκατίζοντας πάντα την ομάδα), είτε ως badass αγόρι τελευταία, που λειτούργησε βάση του πανικού του, και χωρίς να το πολυψάξει το παίζει παλικαράς μ@μόντας γι άλλη μια φορά τους υπόλοιπους. Γι αυτόν και μόνο τον λόγο ήθελα να αναγκαστεί να κόψει έστω το χέρι του ίδιου του του παιδιού, ώστε να βιώσει "πραγματικά" στο πετσί του, πως είναι όταν κάνεις λάθος και πρέπει να το πληρώσεις. Τώρα πεθάναν κάποιοι άλλοι. Θα μου πεις ήταν σαν οικογένεια... εκεί είναι η διαφορά... στο "σαν"!!! Oι περισσοτεροι αν οχι ολοι που "πειραχτηκαν" απο το επεισοδιο,εχουν σταθει στο τροπο που πεθαναν και οχι ποιοι πεθαναν και αν πεθαναν και γιατι πεθαναν. Αν πεθαιναν μεσα απο καποια μαχη με πιστολι,μαχαιρι,ζομπι κλπ πιστευω δε θα ειχε γινει αυτος ο ντορος και εδω και σε ξενα φορουμ,facebook κλπ. Στο οτι ο Ρικ ψαχνοταν και τωρα τα πληρωνει συμφωνω κ εγω αλλα καπως πρεπει να εξελιχθει και η σεζον. Αλλιως θα εμεναν μια ζωη στη φαρμα η στη φυλακη κλπ και θα γινοταν η σειρα "το μικρο σπιτι στο λιβαδι"
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Στα όρια του μη ανεκτού το επεισόδιο. Φλέρταρε με το κλείσιμο η τηλεόραση. Εγω σε αυτο το σχολιο δεν ειδα πουθενα να γινεται αναφορα στην εν λογω σκηνη.Ειναι ενα σχολιο που βγαζει ακριβως αυτο που περιγραφει,οτι με το ζορι ειδε το επεισοδιο απο βαρεμαρα(εξου και το μικρο σχολιο). Αλλα ειπαμε οπως παντα οι αλλοι ειναι οι κακοι του forum που αναφερουν τα αυτονοητα.
billstamaniac Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Παντως και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη αλλα τωρα που εχει περασει αρκετη ωρα πιστευω ηταν αρκετα καλο εδω ισως ταιριαζει αυτο που λεμε λατρευεις να το μισεις . Ο Ρικ σιγουρα εχει κανει λαθη αλλα έχει τρεξει κ παρα πολλες φορες για λαθη αλλων Παντως σημερα την εκανε ο Νταρυλ αψυχολογητη ενεργεια , βλεπω να τα σπαει με την Μαγκι
jumaru99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Oι περισσοτεροι αν οχι ολοι που "πειραχτηκαν" απο το επεισοδιο,εχουν σταθει στο τροπο που πεθαναν και οχι ποιοι πεθαναν και αν πεθαναν και γιατι πεθαναν. Ο τρόπος, για κάποιον σαν εμένα κι εσένα που ζούμε όπως πιστεύουμε μια φυσιολογική ζωή, ναι είναι πολύ σκληρός! Το καταλαβαίνω, όπως και την αποστροφή που ενδεχομένως δημιούργησε σε μέρος αυτών. Αλλά εδώ είναι για μένα το λάθος! Το γεγονός πρέπει να το δεις από τη σκοπιά των χαρακτήρων στο σύμπαν του WD! Γι αυτούς θεάματα σαν κι αυτά είναι η καθημερινότητα! Θα μου πεις δεν ήταν τόσο ωμά μέχρι σήμερα. Ναι, δεν ήταν, και κατά τη γνώμη μου πάντα, κακώς δεν ήταν. Αυτός είναι ο κόσμος του WD. Δεν είναι μια σαπουνόπερα του ποιος πήγε με ποιον, "αχ με πονάει το πόδι μου" και τα ψευτοϋπαρξιακά του καθενώς μονάχα. Ως θεατής, σε μια τέτοια συνθήκη, πρέπει να 'σαι έτοιμος να "δεχτείς" όλη την πραγματικότητα της κατάστασης. Δεν μπορείς να πηγαίνεις να δεις θρίλερ και να λες: "Α όχι, ήταν πολύ τρομαχτικό! Απαράδεκτο!". Και για μένα είναι εκνευριστικό κάθε φορά που βλέπω τους χαρακτήρες να φέρονται σαν 10χρονα(συγνώμη στα 10χρονα!), αλλά το υπομένω, ελπίζοντας στην εξέλιξη της πλοκής. Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν λέω πως σκηνές σαν κι αυτές, τις αναζητώ προς ευχαρίστηση. Αλλά μπορώ να τις δεχτώ σε μια συνθήκη όπως η χθεσινή. Αντιθέτως αν γινόταν κατάχρηση, κάθε 5 λεπτά, θα το κατέκρινα για μη ουσιαστική βία, που γίνεται με στόχο και μόνο να προκαλέσει αίσθηση και "εντυπωσιασμό".
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Οταν αποφασιζεις να γραψεις σε forum αγαπητε και γραφεις οτι εγραψες χωρις επιχειρηματα τοτε ειναι και λογικο να παρεις ειρωνιες. Κοινως το να βαριεται καποιος να σχολιασει το επεισοδιο μπορει να οδηγησει ανετα σε τετοια σχολια. Το να μην αρεσε το εν λογω επεισοδιο σε καποιον ειναι απολυτα κατανοητο και δεκτο,αρκει να δωσει επιχειρηματα(να πει την γνωμη του που λεμε)τι τον χαλασε και τι οχι. Για αυτο ειναι αλλωστε τα forum για διαλογο/ανταλλαγη αποψεων/κουβεντα,οχι για σχολια ''το ειδα,παραλιγο να κλεισω την τηλεοραση και τελος''. Άκου ποιο είναι το πρόβλημα στον αστείο συλλογισμό σου ή μάλλον δες Όλοι αυτοί έχουν παραθέσει μία σύντομη άποψη του επεισοδίου με βάση τη γνώμη τους, κανένας δεν το ανέλυσε. Προφανώς κάποιοι είστε χαλκέντεροι εδώ μέσα και σας χαλάει, που κάποιοι άλλοι δεν τη γουστάρουμε τόσο ωμή βία με χαρακτήρες με τους οποίους είμαστε, ας πούμε ταυτισμένοι. Μπαίνεις εσύ λοιπόν εδώ μέσα, διαβάζεις τη δική μου άποψη που είναι τέρμα αντίθετη με τη δική σου και σου βαράνε καμπανάκια. Τι λέει αυτός ο μλκας, τρελό step up η σειρά, είχαμε βαρεθεί να την γλυτώνουν με κάθε τρόπο, έπρεπε να κόψει και το χέρι του Κάρλ έπρεπε να ρίξει και ένα φιστίκι στη γκαστρωμένη τη χήρα του μακαρίτη, οι γιόλες οι μαύρες γιατί τη γλύτωσαν κλπ. Και φτάνουμε λοιπόν στο σημείο να βγάζουμε το ειλικρινές πρώτο σχόλιο ενός τηλεθεατή για το επεισόδιο προκλητικό και εντάξει, αφού δεν μας αρέσει αυτό το σχόλιο στην πυρά ο σχολιαστής (τράβα δες κανένα BBT, αν ήμουν γκόμενα θα διάβαζα και κανένα τράβα πλύνε κανα πιάτο και άσε τις σειρές με τα zombie αν δεν τις αντέχεις) σε σημείο να λέει ο άλλος, χάρηκα που στην είπε, γιατί απλά δεν σε πάω. Ελληναράδικη νοοτροπία στα τέρματα κοινώς. Προκλητικό το σχολιό μου για ποιον λοιπόν ακριβώς Fulgore; Πιστεύεις ότι το σχόλιό μου θα αποτρέψει κάποιον να δει τη σειρά? Μία σελίδα πιο πίσω άλλος χρήστης μας συμβουλεύει να το δούμε νηστικοί. Μήπως ήταν και αυτό αποτρεπτικό και προκλητικό σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια? Α και να με συγχωρείς που εγώ δούλευα το πρωί στις 7 και δεν είχα τον χρόνο να κάνω πλήρη ανάλυση του επεισοδίου, την επόμενη φορά για πάρτη σου θα δώσω και ένα review με ξεχωριστή βαθμολογία για τον κάθε χαρακτήρα. 10 στον Άμπραχαμ λοιπόν που έφαγε με σθένος την ροπαλιά κι ας κατάντησε Earthworm Jim μετά, 5 στον Γκλεν που κλαψούρισε σαν γατάκι, αντί να την φάει αντρίκεια και να τους τα δείξει κιόλας. Εγω σε αυτο το σχολιο δεν ειδα πουθενα να γινεται αναφορα στην εν λογω σκηνη.Ειναι ενα σχολιο που βγαζει ακριβως αυτο που περιγραφει,οτι με το ζορι ειδε το επεισοδιο απο βαρεμαρα(εξου και το μικρο σχολιο). Αλλα ειπαμε οπως παντα οι αλλοι ειναι οι κακοι του forum που αναφερουν τα αυτονοητα. Η φράση "στα όρια του μη ανεκτού" γι' αυτό το επεισόδιο συγκεκριμένα εσένα σε έκανε να συμπεράνεις ότι έγραψα για βαρεμάρα? Really? Δηλαδή εσύ θέλεις τώρα να μας πεις ότι θα έκλεινα την τηλεόραση από τα χασμουρητά έτσι? Εξού και το like στο σχόλιο περί BBT. Α ρε μπαγάσα σχεδόν με έπεισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα