maxdore217 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 εγω το βρηκα μετριο, και εξηγω, μιλουσε παρα πολυ και 90% ελεγε αρλουμπες, Γιατί στις προηγούμενες 6 σεζόν τι έλεγαν δλδ? ( αυτό είναι το walking dead ..αυτό στο bold! )
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 πω πω κλαμα τα κοριτσα και μετα λεει ο αλλος δεν ηταν σοκαριστικο, χαλαρα μωρε, τι διαολο emotionally detached γμτ, σαν τον νιγκαν ή σαν την ντολορες ενα πραμα, ετσι; 1
4saken Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Mια χαρα humor για τον ρολο ο τυπος...Το vampire bat το πιασατε φανταζομαι ε? 2
jumaru99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Κατ' αρχήν, σεβαστά τα σχόλια όλων σας. Αλλά μερικοί έχετε ξεχάσει μέσα στα "γκομενοκλαψιάρικα σκηνικά" σαπουνόπερας που έχει δομήσει η σειρά(για ευνόητους λόγους), πως το περιβάλλον στο οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα, μόνο φιλικά και αμέριμνα δεν είναι. Είναι brutal καταστάσεις(και περισσότερο) καθημερινά! Το ότι θυμήθηκαν τώρα, να μας δείξουν κάποιες τέτοιες στιγμές, δεν καταλαβαίνω γιατί θα 'πρεπε όλοι να σοκαριστούμε?! Θα σοκαριζόμουν αν αυτό γινόταν ξαφνικά, σε τούτο εδώ τον κόσμο, δίπλα μου ή σε μία αντίστοιχη κατάσταση. Αλλά το να συμβεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι κάτι περισσότερο από αναμενόμενο. Ξεχνάτε ότι είστε σε κατάσταση επιβίωσης. Τα πάντα και όλα θα γίνουν/συμβούν για να επιβιώσεις. Αλλιώς είσαι νεκρός! Είναι σαν να βλέπω "πολεμική" ταινία και να σοκάρομαι όταν σκοτώνονται/εκτελούνται άνθρωποι ακόμη και άμαχοι! "Μα δεν το περίμενα αυτό! Γιατί τους σκότωσέ? Ήταν απάνθρωπο". Όχι δεν είναι απάνθρωπο, είναι πόλεμος!!! Και δεν με κάνει αναίσθητο που δεν αντέδρασα ως αλλόφρων σε ένα τέτοιο γενονός. Είναι το είδος που επέλεξα συνειδητά να δω, και έτσι θα έπρεπε να διαδραματίζονται τα γεγονότα, μέχρι σήμερα. Αρκετά πια με τους δακρύβρεχτους διαλόγους και τα μυξοκλάματα του κάθε ηλίθιου (που αδυνατεί μετά από τόσα χρόνια να αντιληφθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται!!!), που για να προσελκύσει το ευρύ κοινό, έχει καταντήσει "τόλμη και γοητεία". Και για όσους σοκαρίστηκαν από τον τρόπο που εκτελέστηκαν οι χαρακτήρες, θεωρείτε δηλαδή πολύ πιο βίαιο να διαλύσουν το κεφάλι κάποιου με ένα ρόπαλο(το οποίο είχε προανεγγελθεί εξάλλου, στο finale της σεζόν!), από το να φάνε ζωντανό / κατασπαράξουν έναν άλλον καθώς ουρλιάζει από τα δεινά του, για πολλά λεπτά ή και ώρες! Οι κραυγές του και τα ουρλιαχτά του θα ήταν απείρως σοκαριστικότερα!(αν τα παρουσίαζαν σωστά). Που έχει γίνει πολλάκις! Πιστέψτε με, αν είχατε την ατυχία να βρεθείτε σε κάτι αντίστοιχο, το "κλασσικό φάγωμα" και οι κραυγές του θύματος, θα σας στοίχειωνε για μια ζωή! 4
Wayward Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είπαμε η βία από άνθρωπο σε άνθρωπο σε σχέση με το άνθρωπος-ζόμπι-βαμπίρ-"insert made-up creature" είναι για κάποιους πιο σοκαριστικό. Είμαι και εγώ σε αυτή την κατηγορία, καθώς πχ βλέπω και έχω δει στη ζωή μου άπειρα τρόμου αλλά με την υποκατηγορία torture δυσκολεύομαι πολύ... με ενοχλεί. Επίσης δε νομίζω πως κανείς είχε πρόβλημα πως γιατί στο σύμπαν του WD έγινε κάτι τέτοιο... είναι πως ίσως ήταν παραπάνω σοκαριστικός ο τρόπος που το έδειξε. Anyway όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές στα ίδια πράγματα.
adi32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Απλα δεν ειχαμε συνηθισει να σκοτωνονται πρωταγωνιστες τοσο ευκολα και με τοσο βαρβαρο τροπο Οταν βλεπεις επι 5 χρονια να τη γλιτωνουν σχεδον ολοι απο πολυ πιο δυσκολες καταστασεις απο αυτη, σου φαινεται περιεργο Αλλα καιρος ηταν να γινει κατι διαφορετικο γιατι τους τελευταιους κυκλους τους εβλεπα και με επαιρνε ο υπνος και σκεπτομουν να μην το ξαναδω
jumaru99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γνώμη μου, αυτό ήτανε, άντε να ανεβάσει λίγο "ρυθμούς/ένταση". Άλλα έχω την εντύπωση πως μια στα ίδια θα γυρίσουν, εκτός και αν έχει αποφασιστεί το finale της σειράς, οπότε απλά θα τρεναριστούν τα γεγονότα, θα μεγαλώσουν οι μέρες με κλιμάκωση για την κορύφωση.
Legolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οταν η Μισον σκοτωσε το γιο της μιλφάρας (αυτο το παιδί που σημάδευε το Ρικ και τελικά πετυχε τον Καρλ στο μάτι)(στην ουσία ακομα ήταν ενα παιδί) χωρίς δισταγμο εκει δεν σοκαρίστηκε κανεις Οταν Ο Ρικ κατέσφαξε τους ανθρωποφάγους στην εκκλησία, εκει δεν σοκαρίστηκε κανεις ? Οταν η ομάδα του Ρικ μπήκε στη κρυψώνα και σκότωσε ανθρώπους του Νιγκαν οταν αυτοί κοιμόντουσαν ουτε εκει σοκαρίστηκε κανεις? Γιατί άραγε? Μηπως επειδή θεωρούμε οτι η ομάδα του Ρικ ειναι οι καλοί και ολα τα κάνουν για την επιβίωση? Και οι κακοί ομως οτι κάναν το κάναν για την επιβίωση. 1
Wayward Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά δεν είναι "καλοί" οι πρωταγωνιστές μας... έχουν κάνει αντίστοιχα πράγματα. Αλλά κανένα από αυτά δεν είχε παρουσιαστεί με τόσο βάρβαρο τρόπο, ούτε κανείς "βασάνισε" αυτούς που σκότωσε (τουλάχιστον από όσο θυμάμαι). Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι σοκαριστικά όχι όμως τόσο κατά τη γνώμη μου. Κάνεις από τους πρωταγωνιστές δεν άφησε μισοζωντανό κάποιον όπως ο Negan τον Glenn με το μάτι να κρέμεται έξω και ένα λεπτό με ανοιγμένο κεφάλι ενώ συνέχισε να συζητάει με τους υπόλοιπους και μετά περιέγραφε στον ίδιο το Glenn τι του έχει κάνει... Αν εσύ δε βλέπεις καμία διαφορά σε αυτά πάω πάσο.
Legolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά δεν είναι "καλοί" οι πρωταγωνιστές μας... έχουν κάνει αντίστοιχα πράγματα. Αλλά κανένα από αυτά δεν είχε παρουσιαστεί με τόσο βάρβαρο τρόπο, ούτε κανείς "βασάνισε" αυτούς που σκότωσε (τουλάχιστον από όσο θυμάμαι). Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι σοκαριστικά όχι όμως τόσο κατά τη γνώμη μου. Κάνεις από τους πρωταγωνιστές δεν άφησε μισοζωντανό κάποιον όπως ο Negan τον Glenn με το μάτι να κρέμεται έξω και ένα λεπτό με ανοιγμένο κεφάλι ενώ συνέχισε να συζητάει με τους υπόλοιπους και μετά περιέγραφε στον ίδιο το Glenn τι του έχει κάνει... Αν εσύ δε βλέπεις καμία διαφορά σε αυτά πάω πάσο. Θυμίσου αυτό Η μισόν καρφώνει με το σπαθι τον governor,φεύγει και τον αφηνει κάτω να αργοπεθανει...
Wayward Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Θυμίσου αυτό Η μισόν καρφώνει με το σπαθι τον governor,φεύγει και τον αφηνει κάτω να αργοπεθανει... Πιθανώς αν και δεν το θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αν και πάλι δεν είναι τόσο βάρβαρο και στο οπτικό/ψυχολογικό κομάτι. Anyway αναλωνόμαστε σε ανούσια συζήτηση νόμιζω, κάποιοι είναι πιο ανεκτικοί κάποιοι άλλοι όχι.
billstamaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εμενα μου αρεσε το επεισοδίο αν και ήταν αρκετα σκληρο . Εγω βλεπω να υπάρχει μια σχεση θαυμασού-μίσους μεταξυ ρικ κ νιγκαν , δεν ξερω τι γινεται στο κομικ αλλα πιστευω είτε πεθανει είτε δεν πεθανει ο νικγαν θα τραβηξει καποια στιγμη πολλα
coffeex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δείτε τα 2 παρακάτω videos The Walking Dead "A Farewell to Fans From the Fallen" 2
p4n0s86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 The Walking Dead: Ο θάνατος που δεν είδες στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν Είχαν πει ότι έγιναν γυρίσματα με τον Νίγκαν να σκοτώνει τον καθένα ξεχωριστά, για να αποφύγουν τέτοιες "διαρροές". Πολύ πιθανό αυτό να είναι η σκηνή της Μάγκι.
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είπαμε η βία από άνθρωπο σε άνθρωπο σε σχέση με το άνθρωπος-ζόμπι-βαμπίρ-"insert made-up creature" είναι για κάποιους πιο σοκαριστικό. Είμαι και εγώ σε αυτή την κατηγορία, καθώς πχ βλέπω και έχω δει στη ζωή μου άπειρα τρόμου αλλά με την υποκατηγορία torture δυσκολεύομαι πολύ... με ενοχλεί. Επίσης δε νομίζω πως κανείς είχε πρόβλημα πως γιατί στο σύμπαν του WD έγινε κάτι τέτοιο... είναι πως ίσως ήταν παραπάνω σοκαριστικός ο τρόπος που το έδειξε. Anyway όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές στα ίδια πράγματα. +1 στα παραπάνω, αλλά δεν έγραψε κανείς και πουθενά ότι αυτό που είδε τον έκανε να θέλει να κόψει τη σειρά. Σχολιάστηκε το γεγονός ότι η σκηνή είναι αρκετά disturbing και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα