FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια μη λεμε οτι θελουμε το χθεσινο επεισοδιο ηταν σοκαριστικο.Εδω και 6 σεζον βλεπουμε τα αργοκινητα ζομπια να τις τρωνε και που και που να δαγκωνουν και κανεναν τα καημενα. Εχουμε δει σαν τον πιο κακο το κυβερνητη που πιο πολυ γκομενακιας ηταν παρα κακος και σκαει η 7η σεζον και στη ψυχρα εγινε οτι εγινε. Προσωπικα ηταν στο μονο επεισοδιο απο ολες τις σεζον που δε σηκωθηκα για νερο-τσιγαρο-φαγητο-κατουρημα. Τελευταια φορα που θυμαμαι να μενω ακουνητος σε σειρα ηταν στο game of thrones σεζον 1 τελευταιο επεισοδιο με τον σταρκ. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Οι άλλοι στην προηγούμενη σελίδα που έχουν κάνει και like στην εξυπνάδα του Καραμολέγκολα τρώνε αμελέτητα ταύρου αντί για ποπ κόρν στο σινεμά. Κανεις λάθος, έκανα like όχι γιατί συμφωνώ με το post αλλα γιατί δεν σε πάω μια 2
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Και επειδή προβλέπω ότι ο Νίγκαν θα αργήσει να μας αφήσει, θα έρθει πολύ σύντομα το τέλμα. Νομίζω πάντως πως, ακριβώς επειδή θα αργήσει να μας αφήσει ο Νίγκαν, θα αργήσει και να έρθει το τέλμα. Είναι ότι πιο badass έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα 2
KNSM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εμενα δεν με αγγιξε καθολου η εκτελεση γιατι περιπου 5 μηνες αναμονης με εκαναν να ''μουδιασω'' στο συγκεκριμενο ζητημα. Τοσα και τοσα αρθρα/post για το ποιος την εφαγε με κουρασε που στο τελος, αφου ειδα τι εγινε, ειπα ''επιτελους να τελειωνουμε''! Ενταση υπηρξε μονο σε μια συγκεκριμενη σκηνη. Ο Νιγκαν ειναι ο πιο ''καλος'' κακος μεχρι τωρα και δυσκολα θα δουμε αλλον καλυτερο. Ο θανατος τους, αν και οταν ερθει, θα ειναι λογος για πανυγηρια γιατι λογικα θα χτισουν στο pure hate απεναντι στον θεατη, κοινως θα μας σπαει τα νευρα και τον τσαμπουκα σαν χαρακτηρας μεχρι το τελος. Οι gore σκηνες κομιξαδικες ηταν, δεν εκαναν καμια αισθηση, τουλαχιστον σε μενα.
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Κανεις λάθος, έκανα like όχι γιατί συμφωνώ με το post αλλα γιατί δεν σε πάω μια Εγώ δεν σε πάω δύο, αλλά για τις εμμονές υπάρχουν και οι ψυχίατροι
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 χχαχχα ξεκολλατε ρε, ο καθενας οπου θελει κανει like, δεν πεφτει λογος κανενος, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν σε πάω δύο, αλλά για τις εμμονές υπάρχουν και οι ψυχίατροι Πάλι λάθος, im a simple man, βλέπω κάποιον να στην "λέει" κάνω like. Δυστυχώς το ignore list δεν κρύβει τα quotes. 1
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βαρεθήκαμε να ακούμε τον κακό που έχει ρομαντική σχέση με ένα ρόπαλο να μιλάει. 1
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αρκετα καλο το βρηκα Μπηκε βεβαια κατευθειαν στο ψητο (αλιμονο αν δεν το εκαναν) και ολο το επεισοδιο ηταν ενδιαφερον. Ο Νιγκαν καταφερε την πνευματικη πολτοποιηση του Ρικ (και των αλλων) εστω και για λιγο και εκει ηταν ολο το ζουμι του επεισοδιου. Βεβαια πιστευω οτι υπηρχε και overacting απο τη μερια του Νιγκαν αλλα παντα στο πλαισιο οτι επρεπε να δειχνει badass κτλ. ΥΓ: Πειραζει, οπως ειχα πει και τοτε, οτι ειχα περισσοτερο προβλημα με το Γκλεν οταν ειχε κατα καποιο μαγικο τροπο καταφερει να κυλισει μεσα απο μια σωρια ζομπι και να σωθει παρα με το cliffhanger (ειλικρινα δεν με ειχε πειραξει καθολου, ειχα ευχαριστηθει τι ειχε προηγηθει πριν) που τελειωσε η προηγουμενη σεζον; 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 εγω το βρηκα μετριο, και εξηγω, μιλουσε παρα πολυ και 90% ελεγε αρλουμπες, το επ ηταν καλο αν εξαιρεσουμε την πολυλογια του, επισης το fanservice μου αρεσε προσωπικα, αλλα overall η πολυλογια του με κουρασε 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 εγω το βρηκα μετριο, και εξηγω, μιλουσε παρα πολυ και 90% ελεγε αρλουμπες, το επ ηταν καλο αν εξαιρεσουμε την πολυλογια του, επισης το fanservice μου αρεσε προσωπικα, αλλα overall η πολυλογια του με κουρασε Tι ακριβως ηθελε να πει για το κυπριακο?Για εναν τρελο μιλαμε που την ειδε εξουσια και σκοτωνει στεγνα, το τσαμπουκα κυριως του Ρικ ηθελε να σπασει αλλα και των υπολοιπων και τα καταφερε και με το παραπανω. 2
najinblue3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 ναι ηθελε να δειξει ποιος κανει κουμαντο συμφωνω αλλα μιλουσε παρα πολυ, και μια σκηνη ητανε αστοχη εντελως
polakis21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ, ηταν αρκετα σκληρο και αναμενω με αγωνια τι θα συμβει! 2
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σάνσα, βγες απ τη Μάγκι The Walking Dead: Ο θάνατος που δεν είδες στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα