Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η σειρα απο την αρχη...δηλαδη απο τη πρωτη σεζον αφορα την επιβιωση(αυτο το ξερουμε ολοι προφανως) αλλα οχι μονο αναμεσα σε νεκρους και ζωντανους
Αλλα αναμεσα στους ανθρωπους
Και μας δειχνει ουσιαστικα για το το ειναι ικανος να κανει ο ανθρωπος 
προκειμενου να επιβιωσει....
Γι.αυτο.ειναι και η φραση fight the dead...fear the living
Θεωρω οτι η 7η σεζον ειναι πολυ υποτιμημενη...ενω για μενα πρισωπικα ητανε καλη   σε καποιες ανατροπες ( δικη μου εκτιμηση)και ολα τα επεισοδια χτιζουνε την μεγαλη μαχη και μας δειχνουνε και λιγο απο το παρελθον των χαρακτηρων....

η φετινη σεζον ηταν λαθος για πολλους λογους κ μας εκανε να χασουμε το ενδιαφερον,οχι επειδή δεν ειχε ζομπι κ πιστολιδια (ειχε περισσότερα απο αρκετα) αλλα γιατι δεν ειχαν ενδιαφερον οι ιστοριες και ολα ηταν προβλεψιμα. ακομα κ το "πλοτ τουιστ" του φιναλε,φτηνιαρικο.

αμαμενουμε τον οκτωμβρη λοιπον οπου συμφωνα νε ανακοινωσεις των δημιουργων της σειρας τα τεσσερα πρωτα επεισοδια θα ειναι πολυ δυνατα....

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω μια απορία διότι πιθανώς κάτι να έχασα κάπου:

Οι scavengers γιατί μιλάμε όλοι σα να έχουν κάνει ένα χρόνο αγγλικά στο σχολείο?

Κάτι σα το Βαμβακούλα "You foul?"

Δημοσ.

Το στρατιωτακι

του Darel στο τελος τι ηταν?Τι δεν επιασα?

Νομίζω

μήνυμα από το Dwight πως δεν ήξερε τι θα συμβεί

Δημοσ.

Μια χαρα το βρηκα το φιναλε κλασικα αργος ρυθμος αρα θα μπορουσε να γινει σε λιγοτερο απο 1 ωρα και ευτυχως δεν τελιωσε με χαζο cliffhanger.Συνολικα η σεζον ηταν καλη ιδιαιτερα απτο mid season και μετα που ηταν πιο ενδιαφερον απτα βαρετα προηγουμενα με εξερεση την πρεμιερα.

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως εμένα αυτό θα μου έκανε περισσότερο για mid-season finale.

Δεν έχω καμία επαφή με το κόμικ

Είχα καταλάβει -και διαβάσει σχόλια από πέρυσι ακόμα-  ότι ο Νίγκαν θα ήταν μακράν ο χειρότερος κακός που θα είχαν συναντήσει ως τώρα, λογικό κιόλας για να κρατήσουν το ενδιαφέρον, δεν ξέρω πόσο ακόμα έχουν σκοπό να τον κρατήσουν πριν τον ξεπαστρέψουν, αλλά για κάποιο λόγο "ήλπιζα" (για τις δικές μου προσδοκίες πάντα) να έκλεινε ο κύκλος του Νίγκαν φέτος και να άνοιγε νέος του χρόνου.

Προσπαθούσα να θυμηθώ πόσο είχαν κρατήσει τον Γκόβερνορ τότε παλιά, αλλά επειδή την είχα ξεκινήσει καθυστερημένα την σειρά και τα είχα δει σερί δεν θυμάμαι αν είχαμε πάλι τέτοια αναμονή.. 

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως εμένα αυτό θα μου έκανε περισσότερο για mid-season finale.

Δεν έχω καμία επαφή με το κόμικ

Είχα καταλάβει -και διαβάσει σχόλια από πέρυσι ακόμα-  ότι ο Νίγκαν θα ήταν μακράν ο χειρότερος κακός που θα είχαν συναντήσει ως τώρα, λογικό κιόλας για να κρατήσουν το ενδιαφέρον, δεν ξέρω πόσο ακόμα έχουν σκοπό να τον κρατήσουν πριν τον ξεπαστρέψουν, αλλά για κάποιο λόγο "ήλπιζα" (για τις δικές μου προσδοκίες πάντα) να έκλεινε ο κύκλος του Νίγκαν φέτος και να άνοιγε νέος του χρόνου.

Προσπαθούσα να θυμηθώ πόσο είχαν κρατήσει τον Γκόβερνορ τότε παλιά, αλλά επειδή την είχα ξεκινήσει καθυστερημένα την σειρά και τα είχα δει σερί δεν θυμάμαι αν είχαμε πάλι τέτοια αναμονή.. 

Στο συμπαν του walking dead δεν υπαρχει μεγαλυτερος κακος απο τον Governor και αυτο επειδη ειναι ενας πανεξυπνος και βιαιος ψυχοπαθης χωρις ορια. Ειναι γνωστο οτι στο κομικ στην πρωτη πρωτη συναντηση με τον Ρικ, απλα του εκοψε το χερι(!) ..επειδη..ετσι!

Ο Νιγκαν απο την αλλη ειχε ξεκαθαρισει την θεση του απο την προηγουμενη season. Ειναι ενας επικινδυνος τυπος που ομως εχει ενα περιεργο σχεδιο ανασυγκροτησης του κοσμο. Βεβαια το επιχειρηματικο του μοντελο βασιζεται στο να πουλαει "προστασια" στις αλλες κοινοτητες, οπως κανουν οι μαφιοζοι στα μαγαζια. Δεν ειναι ομως παρανοικος (αλλα ουτε και αινσταιν). Για αυτο και πολυς κοσμος τον συγκρινει με τον Ρικ και λενε οτι πανω κατω ειναι το ιδιο, απλα ο πρωτος το εχει παει ενα βημα παραπερα με την χουλιγκανικη βια με το ροπαλο και τους μηχανοβιους.

Αν τους εβαζες αντιμετωπους αυτους τους 2 και πχ την Alexandria την κυβερνουσε ο Γκοβερνορ, τον Νιγκαν δε θα τον εσωζε τιποτα.

Δημοσ.

Ο νιγκαν λογικα θα παιξει και στις επομενες 2 σεζον. Ισως και παραπανω.

:-D :-D :-D :-D

""I'm going to kill you.

Maybe not today.

Maybe not tomorrow.

Maybe not Season7.

Maybe not Season 8.

But when the viewers get bored enough and start leaving....that's when I'll kill you. Maybe.""

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε στο season finale πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Μας ξόφλησε κι αυτό. Τέλειωσε και τώρα είτε τον Οκτώβρη επιστρέψει, είτε σε 10 χρόνια, ακριβώς το ίδιο μου κάνει.

Αλήθεια η τίγρης πως ήξερε ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί ή γιατί κανείς ένοπλος δεν τόλμησε να της ρίξει; Από που μπήκαν οι του Kingdom, αφού υπάρχει μία είσοδος και ήρθαν από πίσω; Τι ρωτάω τώρα ο γραφικός ε; Μια ολόκληρη σεζόν βλέπαμε σαπουνόπερα και σε 30 λεπτά είδαμε τον ορισμό του "that escalated quickly!" με "άσφαιρη" δράση και αστεία σκηνοθετικά λάθη πάλι που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

Η ποιότητα της σειράς έχει πέσει κατακόρυφα και συνεχίζει να πέφτει και έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράζουμε την αντίθεση μας όταν μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Δεν θα είχαμε το δικαίωμα αν ήταν του ίδιου επιπέδου απ' το ξεκίνημα και την επιλέγαμε συνειδητά.

Εύχομαι η επόμενη σεζόν να είναι και η τελευταία, εκτός αν κάνει πραγματική στροφή ποιοτικά, σταματήσει να εκμεταλλεύεται τη φήμη της και προσφέρει επιτέλους αυτό που δικαιούται αυτός ο υπομονετικός θεατής που την ανέχεται ακόμη καρτερικά. Αλλιώς οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια στο να τους μείνουν μόνο τα fanboys..

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 8
Δημοσ.

Ετσι για την ιστορια, η 7η season ηταν οτι πιο κοντινο υπηρχε στο κομικ μεχρι στιγμης.

Σε οποιους δεν αρεσε, τοτε μαλλον δεν σας αρεσει και το κομικ. Τα παραπονα σας στον κυριο kirkman

Δημοσ.

Το αν είναι κοντά στο κόμικ δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Το πρόβλημα είναι πως στις τελευταίες σαιζόν βλέπουμε κακό τηλεοπτικό προιόν, κακή σκηνοθεσία, κακό μοντάζ, μέτριο σενάριο και διαλόγους.

Δεν ενδιαφέρει κανένα το ποιος φταίει... στο δια ταύτα είναι το πρόβλημα.

• Like 4
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό που λέει ο από πάνω! Βγάζει μια αίσθηση προχειροδουλειάς (τρανό παράδειγμα το γελοίο cgi στον σκουπιδότοπο) και στη σκηνοθεσία και στο σενάριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...