Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως τα πρώτα-πρώτα επεισόδια σε σκηνοθεσία Frank Darabont ήταν κορυφαία. Ακόμα θυμάμαι την αγωνία του πρώτου-δεύτερου επεισοδίου.

Πάλι μπλα μπλα στα τελευταία επεισόδια, κλασσικά πράγματα, περιμένουμε - ελπίζουμε δυνατό φινάλε. 

MV5BMTYwMzIwODM3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjE3

Καλα τωρα βαζεις εναν σκηνοθετη που εχει κανει το redemption shawshank και green mile οποτε λογικο ειναι . Αποτι διαβαζω σκηνοθετησε μονο το 1ο επεισοδιο και εβαλε το χερι του μονο στην 1η σεζον και λιγο στην 2η μετα εφυγε.

Δημοσ.

Φιλε απλως σε διορθωσα.. Δεν ειναι κακο. Ουτε εγω κατεχω αριστες γνωσεις Αγγλικων. :-)

Δημοσ.

Φιλε απλως σε διορθωσα.. Δεν ειναι κακο. Ουτε εγω κατεχω αριστες γνωσεις Αγγλικων. :-)

Δεν το πιασες :P

SARCASMMMMM

• Like 2
Δημοσ.

Καλα τωρα βαζεις εναν σκηνοθετη που εχει κανει το redemption shawshank και green mile οποτε λογικο ειναι . Αποτι διαβαζω σκηνοθετησε μονο το 1ο επεισοδιο και εβαλε το χερι του μονο στην 1η σεζον και λιγο στην 2η μετα εφυγε.

Τα χάλασαν με την AMC γιατι νομίζω είχε διαφορετικές απόψεις για τη σειρά, δεν ήθελε να πάρει την τροπή που έχει τώρα με λίγα λόγια. Επίσης ακουγόταν ότι ήθελε να κάνει 1 σεζόν ΚΑΛΗ και τέρμα. Δεν θυμάμαι και πολύ καλά το τι είχε γίνει. 

Δημοσ.

Τα χάλασαν με την AMC γιατι νομίζω είχε διαφορετικές απόψεις για τη σειρά, δεν ήθελε να πάρει την τροπή που έχει τώρα με λίγα λόγια. Επίσης ακουγόταν ότι ήθελε να κάνει 1 σεζόν ΚΑΛΗ και τέρμα. Δεν θυμάμαι και πολύ καλά το τι είχε γίνει. 

Μα κανονικά μια τέτοια σειρά είναι να κάνεις 3-4 σεζόν το πολύ. Αυτοί εδώ πάνε για την 8η σεζόν και απο την 3η και μετά λένε τα ίδια και τα ίδια. btw, δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο μετά το mid-season finalle και με βάση τα σχόλια έχω δικαιωθεί. Ίσως δω απλά το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου και λογικά θα είναι σαν να μην έχω χασει τίποτα σε σχέση με εκεί που την άφησα. Πραγματικά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να σπαταλήσω 40' την εβδομάδα για να δω το τίποτα και να εκνευριστώ :)

• Like 1
Δημοσ.

Γλυκαθηκαν απο τα αρχικα νουμερα τηλεθεασης που εκαναν γιαυτο και εχει φτασει εδω που εχει φτασει η σειρα. Ειχε πολυ υψηλη τηλεθεαση επισης και το πρωτο επεισοδιο της season,αρα οσο να ναι εχουν πατηματα που το τραβανε τοσο.

Δημοσ.

Γλυκαθηκαν απο τα αρχικα νουμερα τηλεθεασης που εκαναν γιαυτο και εχει φτασει εδω που εχει φτασει η σειρα. Ειχε πολυ υψηλη τηλεθεαση επισης και το πρωτο επεισοδιο της season,αρα οσο να ναι εχουν πατηματα που το τραβανε τοσο.

Και το GoT κάνει τρελά νούμερα, αλλά οι άνθρωποι δεν το έχουν ξεχειλώσει απο όπου μπορούν! Είναι θεμα σεβασμού στην δουλειά τους και στο κοινό τους. Που προφανως ο Kirkman και οι Παραγωγι της σειράς δεν έχουν.

Δημοσ.

Και το GoT κάνει τρελά νούμερα, αλλά οι άνθρωποι δεν το έχουν ξεχειλώσει απο όπου μπορούν! Είναι θεμα σεβασμού στην δουλειά τους και στο κοινό τους. Που προφανως ο Kirkman και οι Παραγωγι της σειράς δεν έχουν.

Ελα τωρα μην συγκρινουμε GoT με Walking Dead αγαπητε. Και δεν μιλαω μονο σαν παραγωγες ή που βασιζονται αλλα κυριως στην θεματολογια που εχει το ενα με το αλλο.

Σε τι δρομο θα πηγαινε η σειρα οπως αναφερθηκε το γνωριζαμε απο την 2ρη ή αντε απο την 3η season.

Δημοσ.

Καλα εντελως ακυρη συγκριση, με το got / διαβασε τα κομικ του Walking Dead, τελειως διαφορετικη ιστορια και καλυτερη imho και θα καταλαβεις την δουλεια του Κιρκμαν..

Η σειρα βασιζεται σε αυτο που πουλαει, οχι στο original story

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...