Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ λογικό αντί να περιμένουν τον Νίγκαν να ξαναβγεί για να τον πυροβολήσουν, να πάνε μέσα στη βάση των κακών χωρίς κάποια εικόνα του χώρου για να τον φάνε επιτόπου... Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας συνεχίζεται χωρίς έλεος.

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ λογικό αντί να περιμένουν τον Νίγκαν να ξαναβγεί για να τον πυροβολήσουν, να πάνε μέσα στη βάση των κακών χωρίς κάποια εικόνα του χώρου για να τον φάνε επιτόπου... Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας συνεχίζεται χωρίς έλεος.

Κι εγώ αυτή την απορία είχα. Μόλις είδαν τον γιατρό λένε "αλλαγή πλάνων" και είμαι σε φάση "what? why?"

"γιατί επειδή" φαντάζομαι θα μου απαντούσαν αν μπορούσαν.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ αυτή την απορία είχα. Μόλις είδαν τον γιατρό λένε "αλλαγή πλάνων" και είμαι σε φάση "what? why?"

"γιατί επειδή" φαντάζομαι θα μου απαντούσαν αν μπορούσαν.

Η αλλαγη πλανων εγινε επειδη θα εβγαιναν να ψαξουν και αλλους walkers οπως διεταξε ο Γιουτζιν.

Anyway, στο προμο βλεπω οτι θα πανε στην κοριτσοκατασκηνωση λογικα για τα οπλα, και ισως και να τους βοηθησουν και αυτες και η Σανσα δεν νομιζω να πεθανει. Ισως κανα σιδερο στην μαπα ή κανα κομμενο χερι. 

Δημοσ.

Παντως ειπαν οτι το τελευταιο θα ειναι το πιο αιματηρο επεισοδιο που εχει βγει μεχρι στιγμης; Ισως και μουφα δε νομιζω να δουμε τον πολεμο ακομα.. Προχωρανε πολυ αργα..

Δημοσ.

Για αυτο που λετε για το επιπεδο που εχει πεσει δραματικα εχετε δικιο..Παντα ξεκινα μια σειρα και σου δειχνει τι μπορει να σ προσφερει οταν αυτη η σειρα κανει 180μοιρες στροφη..Καλα κανουν και διαμαρτυρονται.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι για ποιο λογο πηγαν να παρουν το Χοντρο_αγαθο.Αφου ολοι ξερουμε τι εγινε-γινεται με τον Νταριλ που το εσκασε.
0 λογικη. και τωρα η μαυρη παει και καλα να σωσει τον γιατρο? Αφου θα τον βρει μετα ο Νιγκαν.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.
Τελος πιστευω οτι επραξε σωστα ο αγαθος που δεν πηγε μαζι.. Σε γενικες γραμμες πολυ μετριο επεισοδιο.Με πολυ μπλα μπλα..

Δημοσ.

Όταν καταντάει κάποιος να βλέπει πολύ πιο ευχάριστα το supergirl κλπ βλακειες , νομίζω δείχνει την κατηφόρα αυτής της σειράς..

Δημοσ.

Συγκριτικα με τα αλλα αυτο ηταν μια χαρα.

Το opening ακομα με "φτιαχνει". Δυστυχως τελευταια μονο αυτο εμεινε απο τη σειρα :P

Δημοσ.

Πάντως τα πρώτα-πρώτα επεισόδια σε σκηνοθεσία Frank Darabont ήταν κορυφαία. Ακόμα θυμάμαι την αγωνία του πρώτου-δεύτερου επεισοδίου.

Πάλι μπλα μπλα στα τελευταία επεισόδια, κλασσικά πράγματα, περιμένουμε - ελπίζουμε δυνατό φινάλε. 

MV5BMTYwMzIwODM3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjE3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...