Alejandro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πολύ λογικό αντί να περιμένουν τον Νίγκαν να ξαναβγεί για να τον πυροβολήσουν, να πάνε μέσα στη βάση των κακών χωρίς κάποια εικόνα του χώρου για να τον φάνε επιτόπου... Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας συνεχίζεται χωρίς έλεος. 4
Luxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στο κομικ τα γεγονοτα εξελισσονται διαφορετικα; Ειναι πιο εξυπνο;
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Στο κομικ τα γεγονοτα εξελισσονται διαφορετικα; Ειναι πιο εξυπνο; Πολυ διαφορετικα
p4n0s86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πολύ λογικό αντί να περιμένουν τον Νίγκαν να ξαναβγεί για να τον πυροβολήσουν, να πάνε μέσα στη βάση των κακών χωρίς κάποια εικόνα του χώρου για να τον φάνε επιτόπου... Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας συνεχίζεται χωρίς έλεος. Κι εγώ αυτή την απορία είχα. Μόλις είδαν τον γιατρό λένε "αλλαγή πλάνων" και είμαι σε φάση "what? why?" "γιατί επειδή" φαντάζομαι θα μου απαντούσαν αν μπορούσαν. 1
overpower Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κι εγώ αυτή την απορία είχα. Μόλις είδαν τον γιατρό λένε "αλλαγή πλάνων" και είμαι σε φάση "what? why?" "γιατί επειδή" φαντάζομαι θα μου απαντούσαν αν μπορούσαν. Η αλλαγη πλανων εγινε επειδη θα εβγαιναν να ψαξουν και αλλους walkers οπως διεταξε ο Γιουτζιν. Anyway, στο προμο βλεπω οτι θα πανε στην κοριτσοκατασκηνωση λογικα για τα οπλα, και ισως και να τους βοηθησουν και αυτες και η Σανσα δεν νομιζω να πεθανει. Ισως κανα σιδερο στην μαπα ή κανα κομμενο χερι.
Luxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παντως ειπαν οτι το τελευταιο θα ειναι το πιο αιματηρο επεισοδιο που εχει βγει μεχρι στιγμης; Ισως και μουφα δε νομιζω να δουμε τον πολεμο ακομα.. Προχωρανε πολυ αργα..
Πανος999 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εμενα τρ μ αρεσει..Εχει ανεβει αρκετα!!Οχι στα επιπεδα των πρωτων αλλα δν ειναι κ τα χαλια που ηταν πριν καιρο!
giorgosilver Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για αυτο που λετε για το επιπεδο που εχει πεσει δραματικα εχετε δικιο..Παντα ξεκινα μια σειρα και σου δειχνει τι μπορει να σ προσφερει οταν αυτη η σειρα κανει 180μοιρες στροφη..Καλα κανουν και διαμαρτυρονται. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι για ποιο λογο πηγαν να παρουν το Χοντρο_αγαθο.Αφου ολοι ξερουμε τι εγινε-γινεται με τον Νταριλ που το εσκασε.0 λογικη. και τωρα η μαυρη παει και καλα να σωσει τον γιατρο? Αφου θα τον βρει μετα ο Νιγκαν.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.Τελος πιστευω οτι επραξε σωστα ο αγαθος που δεν πηγε μαζι.. Σε γενικες γραμμες πολυ μετριο επεισοδιο.Με πολυ μπλα μπλα..
_linuslost_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όταν καταντάει κάποιος να βλέπει πολύ πιο ευχάριστα το supergirl κλπ βλακειες , νομίζω δείχνει την κατηφόρα αυτής της σειράς..
jokerakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 για ενδιάμεσο επεισόδιο ήταν καλό για προτελευταίο μάπα... Α ρε GoT μας έχεις κακομάθει...
coffeex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το επομενο ειναι το τελευταιο? Ναι και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
billstamaniac Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Πολύ καλό το σημερονό προμηνύεται πανικός στο τελευταίο !
Mikeasdf Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Συγκριτικα με τα αλλα αυτο ηταν μια χαρα. Το opening ακομα με "φτιαχνει". Δυστυχως τελευταια μονο αυτο εμεινε απο τη σειρα
7nisiotis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πάντως τα πρώτα-πρώτα επεισόδια σε σκηνοθεσία Frank Darabont ήταν κορυφαία. Ακόμα θυμάμαι την αγωνία του πρώτου-δεύτερου επεισοδίου. Πάλι μπλα μπλα στα τελευταία επεισόδια, κλασσικά πράγματα, περιμένουμε - ελπίζουμε δυνατό φινάλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα