totalius Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ολοκληρο επεισοδιο με Μοργκαν σημαινει δυνατες δοσεις καφείνης για να αντεξεις. 3
billstamaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ολοκληρο επεισοδιο με Μοργκαν σημαινει δυνατες δοσεις καφείνης για να αντεξεις. Το σημερινό ήταν πάρα πολύ καλό σε οποίον δεν άρεσε ας κάνει την χαρή στον εαυτό του κ σε εμάς να την σταματήσει 2
swstost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Όντως, έχουμε φάει κατά καιρούς διάφορα επεισόδια-φόλες, αλλά το σημερινό ήταν μια χαρά...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πάμε λίγο καμία πρόβλεψη για το e14. Εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθεί το επόμενο επεισόδιο (ολόκληρο εννοείται, μη χαλάσει το επιτυχημένο σερί ) στο συναισθηματικό κόσμο του βασιλιά Ezekiel, καθώς και τα πιθανά υπαρξιακά προβλήματα που πιθανότατα ταλανίζουν το ταλαιπωρημένο μυαλό της τίγρης του, εικάζω λόγω του ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό από αυτό στο οποίο θα έπρεπε να ζει και να μεγαλώνει. Βέβαια υπάρχουν άλλοι τόσοι σημαντικοί χαρακτήρες, των οποίων τον ψυχικό τους κόσμο καιγόμαστε να μάθουμε, ξέρω. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι σεναριογράφοι+σκηνοθέτες θα μας ανταμείψουν, όπως πάντα με τις τόσο ενδιαφέρουσες στιχομυθίες, σκηνές γεμάτες νοήματα, σκηνές που σε κάνουν να κρατάς την αναπνοή σου και γενικά μια πλοκή σε υψηλά tempo που μας έχουν συνηθίσει. (Πάλι καλά που έχουμε και Black Sails τις Δεύτερες και ξεδίνουμε εκεί. Τέσπα, όχι ρε είμαστε αρσενικοί, δεν τη σταματάμε τη σειρά. Και θα χασμουριόμαστε και θα κράξουμε και μια στις τόσες, σεβαστείτε κι εσείς.) 1
jek20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πάμε λίγο καμία πρόβλεψη για το e14. Εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αφιερωθεί το επόμενο επεισόδιο (ολόκληρο εννοείται, μη χαλάσει το επιτυχημένο σερί ) στο συναισθηματικό κόσμο του βασιλιά Ezekiel, καθώς και τα πιθανά υπαρξιακά προβλήματα που πιθανότατα ταλανίζουν το ταλαιπωρημένο μυαλό της τίγρης του, εικάζω λόγω του ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό από αυτό στο οποίο θα έπρεπε να ζει και να μεγαλώνει. Βέβαια υπάρχουν άλλοι τόσοι σημαντικοί χαρακτήρες, των οποίων τον ψυχικό τους κόσμο καιγόμαστε να μάθουμε, ξέρω. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι σεναριογράφοι+σκηνοθέτες θα μας ανταμείψουν, όπως πάντα με τις τόσο ενδιαφέρουσες στιχομυθίες, σκηνές γεμάτες νοήματα, σκηνές που σε κάνουν να κρατάς την αναπνοή σου και γενικά μια πλοκή σε υψηλά tempo που μας έχουν συνηθίσει. (Πάλι καλά που έχουμε και Black Sails τις Δεύτερες και ξεδίνουμε εκεί. Τέσπα, όχι ρε είμαστε αρσενικοί, δεν τη σταματάμε τη σειρά. Και θα χασμουριόμαστε και θα κράξουμε και μια στις τόσες, σεβαστείτε κι εσείς.) Το επόμενο είναι στο Hilltop https://www.youtube.com/watch?v=J7kseJSio4I 1
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ετσι, να αλλαζουμε παραστασεις να μην βαριομαστε
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 το καλυτερο εντωμεταξυ ειναι ο χειμωνας που πηγε ρε παιδια; δεν παιζει χειμωνας; http://www.fomo.gr/the-walking-dead-stupid-things/ 2
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εμενα η Μουσουλμανα που εσκασε μυτη στο τελευταιο μου κανε εντυπωση. Αυτη λογικα εχει επιβιωσει χωρις χοιρινο.
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εμενα η Μουσουλμανα που εσκασε μυτη στο τελευταιο μου κανε εντυπωση. Αυτη λογικα εχει επιβιωσει χωρις χοιρινο. Που ειναι το δυσκολο;
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλα εδω ειδαμε παχυσαρκους χαρακτηρες στην σειρα και ζομπι στην λιμνη να κολυμπανε,εκει κολλατε 2
bele Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Κατι γινεται στα 13-14. Αρκετα καλυτερα απο τα προηγουμενα, οχι οτι ειναι κατι τρομερο ομως Γιουτζιν οτι αγαπας να γινει ζομπι σου ευχομαι. Ο Jesus το ζαχαρωνει το μελομακαρονο? ακουσα καλα κατι για boyfriend? Αναμενουμε με ποιο βασανιστικο τροπο θα πεθανει η μαυρη μετα το suicide operation που εκανε
jokerakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 γ@μω την μπουγελοφατσα τον Kirkman...αυτο...
johnyboy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 χίλιες φορές να βάλουν 5 επεισόδια παρά αυτό το χάλι μόνο και μόνο να γεμίσουν παπαροεπεισοδια.
Luxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Λογικα το τελευταιο θα ειναι καλο. Το επομενο θα ειναι με τις "Αμαζονες". Θα μπουν και αυτες στο κολπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα