Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο κλίμα; Πλάκα κανείς; στις αρχές εμφανίζονταν 20 ζόμπι και κλαναν μέντες, αν παγιδευοταν κάποιος σε αμάξι τον τρώγανε σε δέκατα, τώρα έκανε ντου ο Ρικι στην ορδη και ούτε που ίδρωσε. Η άλλη δια μαγείας βγήκε από το πορτ μπαγκαζ στην οροφή του αμαξιού.

Για κλάματα

το σχόλιο μου ήταν καθαρά για το εικαστικό κομμάτι και το περιβαλλόν γενικά , αλλά και αυτό που λες ως περιέργο είναι απόλυτως φυσιολογικό καθώς έχει περάσει παρκετός χρόνος από το ξέσπασμα του ιού οπότε έχουν πλέον προσαρμοστεί σκέψουν τον ευατό σου στην πρώτη μέρασ ου στο σχολείο στην δουλεία οπουδήποτε και μέτα από καιρο

• Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σειρά έχει καταντήσει τόλμη και γοητεία, κρίμα μετα τον 1ο φοβερό κύκλο κατέληξε στο τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί. Μετά απο μερικές εκλάμψεις λοιπόν με κάποιους ενδιαφέροντες κακούς, ξεφούσκωσε. Αλλά εδώ που τα λέμε περί ορέξεως.....

• Like 2
Δημοσ.

Μην την βλέπετε παιδιά δεν αξίζει καλύτερα να δείτε ξανά τις πρώτες σεζον. Ήταν αναπόφευκτο όπως το πήγαιναν. Ψάχνουν shelter σκοτώνουν τους κακούς βρίσκουν άλλους κακούς μαλώνουν και ξανά τα ίδια 5 χρόνια τώρα. Εγώ ειδα το πρώτο της έβδομης σεζόν το τελευταίο της Mid season το πρώτος της δεύτερες Mid season και θα δω και το τελευταίο της έβδομης σεζόν. Αυτά αξίζουν και δεν χάνω τίποτα αν δεν δω τα άλλα. Για το καλό σας κάντε και εσείς το ίδιο και αφήστε το καημενο θεμα όλο γκρίνια είναι οι τελευταίες σελίδες.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνουμε κριτική, δεν κλαιγόμαστε ούτε γκρινιάζουμε. Η σειρά κατέληξε σε τόλμη και γοητεία απο το ανελέητο ξεχείλωμα και τις ακατάπαυστες ομιλίες. Εμένα πχ ΠΛΕΟΝ μου αρέσουν οι σειρές που έχουν μόνο μια σαιζόν όπως το 11.22.63 που την θεωρώ πολύ καλή σειρά. Γούστα είναι αυτά, δεν τα γράφω αυτά  για να λογομαχήσω με κάποιον, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πληρώνομαι για να  κριτικάρω, απλώς εκφράζω τις απόψεις μου ως θεατής.

• Like 1
Δημοσ.

Μην την βλέπετε παιδιά δεν αξίζει καλύτερα να δείτε ξανά τις πρώτες σεζον. Ήταν αναπόφευκτο όπως το πήγαιναν. Ψάχνουν shelter σκοτώνουν τους κακούς βρίσκουν άλλους κακούς μαλώνουν και ξανά τα ίδια 5 χρόνια τώρα. Εγώ ειδα το πρώτο της έβδομης σεζόν το τελευταίο της Mid season το πρώτος της δεύτερες Mid season και θα δω και το τελευταίο της έβδομης σεζόν. Αυτά αξίζουν και δεν χάνω τίποτα αν δεν δω τα άλλα. Για το καλό σας κάντε και εσείς το ίδιο και αφήστε το καημενο θεμα όλο γκρίνια είναι οι τελευταίες σελίδες.

+1 απο μένα. Τα ίδια και γω.. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο απο τον Φλεβάρη. Ξέρω ακριβώς τι θα γινει. Θα σκοτώσουν τον Νιγκαν και θα βρουν άλλον κακό. Ας πάει ο τυπάς που το γράφει να βγάλει την ψυχοσύνθεση των ηρώων σε έναν κατεστραμμένο κόσμο! Προτιμώ να δω αυτή την σκοπιά απο Θόδωρο Αγγελόπουλο που είναι και πολύ πιο σοβαρός. Στην τελευταία σεζόν μόνο θα δω το τελευταίο επεισόδιο, όπως έκανα και στο Lost!

• Like 1
Δημοσ.

Μην την βλέπετε παιδιά δεν αξίζει καλύτερα να δείτε ξανά τις πρώτες σεζον. Εγώ ειδα το πρώτο της έβδομης σεζόν το τελευταίο της Mid season το πρώτος της δεύτερες Mid season και θα δω και το τελευταίο της έβδομης σεζόν. Αυτά αξίζουν και δεν χάνω τίποτα αν δεν δω τα άλλα. Για το καλό σας κάντε και εσείς το ίδιο και αφήστε το καημενο θεμα όλο γκρίνια είναι οι τελευταίες σελίδες.

Αφου τα επεισοδια εσυ δεν τα βλεπεις(δεκτο και σεβαστο),για ποιο λογο κριτικαρεις το τι γραφεται για αυτα δεν το καταλαβαινω.

Ναι προφανως και θα υπαρχει γκρινια για την σειρα οταν δινονται τετοιες αφορμες/δικαιωματα.Και εξ αλλου η 7η season ειναι η χειροτερη season ως τωρα ακομα και στις βαθμολογιες http://www.imdb.com/title/tt1520211/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm

Το 6ο επεισοδιο ειναι με διαφορα το χαμηλοτερο σε βαθμολογια.

Δημοσ.

Ο Μόργκαν τι ακριβώς παριστάνει? Θα βγει κι από πάνω? Τόσο καιρό σπάει μπάλες με το No Kill Code και τώρα χαλάστηκε μ αυτό που έγινε?

Δημοσ.

Αφου τα επεισοδια εσυ δεν τα βλεπεις(δεκτο και σεβαστο),για ποιο λογο κριτικαρεις το τι γραφεται για αυτα δεν το καταλαβαινω.

Ναι προφανως και θα υπαρχει γκρινια για την σειρα οταν δινονται τετοιες αφορμες/δικαιωματα.Και εξ αλλου η 7η season ειναι η χειροτερη season ως τωρα ακομα και στις βαθμολογιες http://www.imdb.com/title/tt1520211/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm

Το 6ο επεισοδιο ειναι με διαφορα το χαμηλοτερο σε βαθμολογια.

Ειδα 6 σεζόν χωρίς να χάσω κανένα επεισόδιο. Έπειτα με αυτές τις βαθμολογίες στο imdb μην περιμένετε προκοπή. Γκρινιαξαμε μια δυο τρεις φτάνει όμως. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου έπεσε στην παγίδα όπως και άλλες σειρές. Για μένα δείτε τα επεισόδια άνω του 8.3 τα υπόλοιπα αφήστε τα δεν κάνει τόση γκρίνια όταν υπάρχουν ένα σωρό άλλες καλύτερες σειρές εκεί έξω. Εκτός αν κάποιος είναι μαζοχιστής.

Δημοσ.

Ειδα 6 σεζόν χωρίς να χάσω κανένα επεισόδιο. Έπειτα με αυτές τις βαθμολογίες στο imdb μην περιμένετε προκοπή. Γκρινιαξαμε μια δυο τρεις φτάνει όμως. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου έπεσε στην παγίδα όπως και άλλες σειρές. Για μένα δείτε τα επεισόδια άνω του 8.3 τα υπόλοιπα αφήστε τα δεν κάνει τόση γκρίνια όταν υπάρχουν ένα σωρό άλλες καλύτερες σειρές εκεί έξω. Εκτός αν κάποιος είναι μαζοχιστής.

Ναι αλλα το θεμα εδω αφορα οσους βλεπουν τα επεισοδια αυτα αρα....

Δημοσ.

Ναι αλλα το θεμα εδω αφορα οσους βλεπουν τα επεισοδια αυτα αρα....

Απλά υπάρχει πολύ γκρίνια. Εφόσον ξέρουν ότι είναι χάλια το επεισόδιο γιατί το βλέπουν και κλαίγονται μετά.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το 13, 

τωρα για οσους γκρινιαζουν, η μη το βλεπετε η διαβαστε τα κομικ οπως το εχω ξαναγραψει πιο πανω

• Like 2
Δημοσ.

Πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αλλιώς η σειρά; Αν θέλουμε να συνεχίσει να παίζεται, η εξέλιξη πρέπει να είναι  ακριβώς έτσι όπως είναι τώρα.

Αν θέλουμε να λήξει, μπορούν να βρουν τη θεραπεία από αυτόν τον κύκλο κιόλας και να τελειώνουμε. 

Αλλά δε μπορούμε να απαιτούμε ταυτόχρονα το να συνεχίζει να παίζεται και να έχει τοπ αδρεναλίνη/πλοκή σε κάθε επεισόδιο.

Δημοσ.

Πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αλλιώς η σειρά; Αν θέλουμε να συνεχίσει να παίζεται, η εξέλιξη πρέπει να είναι ακριβώς έτσι όπως είναι τώρα.

Αν θέλουμε να λήξει, μπορούν να βρουν τη θεραπεία από αυτόν τον κύκλο κιόλας και να τελειώνουμε.

Αλλά δε μπορούμε να απαιτούμε ταυτόχρονα το να συνεχίζει να παίζεται και να έχει τοπ αδρεναλίνη/πλοκή σε κάθε επεισόδιο.

Δεν θα με χαλούσε να έβρισκαν κάποια θεραπεία και σιγά σιγά να ξανά φτιάχνονταν τα πάντα από την αρχή. Αυτό που γίνεται τώρα είναι το ίδιο σενάριο ακριβώς με άλλους κακους. Δεν δείχνει κάτι νέο η σειρά. Όπως το dexter μετά την Τεταρτη σεζόν ξεφουσκωσε απότομα.

Δημοσ.

Δλδ για να καταλαβω, το 6.16 αξιζει τετοια βαθμολογια; Για εμενα ειναι απο τα καλυτερα επεισοδια που εχω δει. Αρκετη αγωνια και στο τελος καταπληκτικος μονολογος απο neegan. Επειδη ειχε αποτομο τελος πρεπει να εχει αυτη τη βαθμολογια δλδ;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...