Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τυπας που εγραψε το 10ο επεισοδιο πρεπει να χασει την δουλεια του. Ταμειο ανεργειας, τιποτα λιγοτερο.

Ναι, ειναι εξαιρετικα σπανιο να ειναι ολα τα επεισοδια σε μια σειρα πολυ καλα, η καταντια ομως πλεον εχει χτυπησει κοκκινο.

Κριμα.

• Like 4
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη η Τζειντις πολυ ιστορια ρε φιλε.. πιστεψα οτι εκει που τον πεταξε θα τον κατουραγε ορθια :D

Συν οτι η Καρολ ειναι στην Fantasy-land . Ουτε ο Daryl δεν την εβαλε στο παιχνιδι. Πιστευω οτι θα τελειωσει η σεζον και ακομα θα ψαχνουν supporters και να κανουν φιλανθρωπειες :-D

Δημοσ.

Πόσο μα πόσο κακό cgi το φόντο με τον σκουπιδότοπο. Πόσο μα πόσο κακός ο φωτισμός του Ρικ στην κορυφή του σκουπιδολόφου; Μου θύμισε σκηνές από ταινίες του 60 που κάθονται οι πρωταγωνιστές μέσα στο αμάξι και κάνουν ότι οδηγούν ενώ το τι φαίνεται από τα παράθυρα έχει πέσει από πάνω στην επεξεργασία.... Κρίμα για τα τόσα εφέ που έχουν πληρώσει τόσα χρόνια. 

• Like 8
Δημοσ.

Πόσο μα πόσο κακό cgi το φόντο με τον σκουπιδότοπο. Πόσο μα πόσο κακός ο φωτισμός του Ρικ στην κορυφή του σκουπιδολόφου; Μου θύμισε σκηνές από ταινίες του 60 που κάθονται οι πρωταγωνιστές μέσα στο αμάξι και κάνουν ότι οδηγούν ενώ το τι φαίνεται από τα παράθυρα έχει πέσει από πάνω στην επεξεργασία.... Κρίμα για τα τόσα εφέ που έχουν πληρώσει τόσα χρόνια. 

Τώρα το έγραφα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οντως! πόσο χάλια ηταν αυτό το cgi!

The-Walking-Dead-7.10-New-Best-Friends-1

Σε αυτή την σκηνή και σε 2-3 άλλες αν θυμάμαι καλά, έκανε μπαμ ότι βρισκόταν μπροστά σε green screen  :mad:

Δημοσ.

Αυτη η Τζειντις πολυ ιστορια ρε φιλε.. πιστεψα οτι εκει που τον πεταξε θα τον κατουραγε ορθια :D

Ολο το μπατζετ εχει παει στην τιγρη

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Είναι αστείο πλέον αυτό που βλέπουμε!
Όσο για τα εφέ, είναι ντροπή μια τέτοια σειρά που βασίζεται αρκετά στον τομέα αυτόν, να φτάνει στο σημείο να μας παρουσιάζει επίπεδο συνοικιακού b-movie! Λες και δεν έχουν βγάλει λεφτά από το προϊόν τους. Εγώ προσωπικά μέχρι και φιγούρες έχω πάρει (όχι πλαστικές, αλλά από resin) και ήταν και πανάκριβες μιας και είναι της Gentle Giant !  Απλά αδικαιολόγητοι που έκατσαν πάνω στην παγκόσμια επιτυχία τους και βγάζουν τώρα και από την μύγα ξύγκι. Πάλι καλά όμως που υπάρχουν χιλιάδες άλλες αξιόλογες σειρές και μπορούμε πανεύκολα επιλέξουμε κάτι άλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Απλά αδικαιολόγητοι που έκατσαν πάνω στην παγκόσμια επιτυχία τους και βγάζουν τώρα και από την μύγα ξύγκι.

Το κωμικ the walking dead δεν τα παει εδω και χρονια καθολου καλα στις πωλησεις, και οι περισσοτερες αλλες σειρες του δημιουργου, του Kirkman δηλαδη, ειτε αποτυχανε ειτε ολοκληρωθηκανε. Η τηλεοπτικη σειρα ειναι το μονιμα εξασφαλισμενο εισοδημα τους. Και αφου η σαπουνοπερα πουλαει, το γυρισανε προς τα εκει.

Ειλικρινα με το δεκατο επεισοδιο δεν ξερω αν εβλεπα την ΧΧΧ σειρα για θειτσες απο τελη του 80 η walking dead. Μηδεν διαλογοι μηδεν ευρηματικοτητα, μοιαζει περισσοτερο σε αποτυχημενη προσπαθεια του να βαλουνε ΞΑΝΑ παλια στοιχεια στη σειρα (βλεπε

scavengers που ουτε νοημα βγαζουνε και βλακωδος τους παρουσιασαν, οπως και μια Carol να την εχει δει μονη στο μικρο σπιτι στο λιβαδι και να εχει ξεχαστει απο οτι στο καλο εχουν συμβει αυτα τα χρονια

, αλλα να εχει πεσει δραματικα ο προυπολογισμος της σειρας.

Ειπαμε, εχει οπαδους το the walking dead αλλα καποια στιγμη και ολοι αυτοι θα βαρεθουν τον σανο.

Δημοσ.

Ειχα βρει ενα θεμα που δεν το εχω προχειρο, στο 2016 τους ξελασπωσε το τευχος #150 που εκανε τρελες πωλησεις, δευτεροι οι τομοι και τελευταια τα επομενα τευχη. Παλια ηταν στα 10-20 πρωτα σε πωλησεις, στο 2016 και με το τευχος 150 ηταν καπου στα 70+ πιο δημοφιλη. Καμια σχεση με το παρελθον δηλαδη.

Δημοσ.

Νάνι το τελευταίο επεισόδιο.......

Το μόνο καλό, που είχε έστω λίγο δράση η σκηνή με τον Ρικ και το "τερατάκι". 

• Like 1
Δημοσ.

Νάνι το τελευταίο επεισόδιο.......

Το μόνο καλό, που είχε έστω λίγο δράση η σκηνή με τον Ρικ και το "τερατάκι".

Ενδιαφερον οντως, να πουμε επισης ποσο ξεδιαντροπη αντιγραφη απο το RE4 ηταν.

https://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2014/01/Resident-Evil-4-PC-06.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ειχα βρει ενα θεμα που δεν το εχω προχειρο, στο 2016 τους ξελασπωσε το τευχος #150 που εκανε τρελες πωλησεις, δευτεροι οι τομοι και τελευταια τα επομενα τευχη. Παλια ηταν στα 10-20 πρωτα σε πωλησεις, στο 2016 και με το τευχος 150 ηταν καπου στα 70+ πιο δημοφιλη. Καμια σχεση με το παρελθον δηλαδη.

Εγω απ οσο ξερω παει πολυ καλα  και ειδικα στο Comixology που χρησιμοποιω, physical δεν εχω ιδεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...