Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κάτσω να γράψω σε σπόιλερ την περίληψη για 8 επεισόδια;;Δε νομίζω..

Ενω αν κατσεις να γραψεις σε inbox την περίληψη για 8 επεισόδια, δεν παιζει προβλημα?

• Like 2
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο λογος που ειπα οτι ειναι καλυτερο(κατα την γνωμη μου)να ειχε αναφερθει σε spoiler σε αυτο το θεμα,ειναι ,για οσους γενικα βαριουνται απιστευτα τα επεισοδια με πολυ μπλα μπλα, να εχουν μια γενικη εικονα του τι θα γινει πιο μετα και αρα ποια επεισοδια(πιθανως)θα δουν ή θα προσπερασουν.

Δημοσ.

Καλα μπορει να τρολλαρει κιολας.

Στην συμμαχια ανετα θα μπουν και οι γυναικες που εδειξαν στην αρχη της σεζον. Δεν παιζει να τις εβαλαν μονο και μονο για να βρει η αλλη ακομα μια ομαδα ανθρωπων που την εφαγαν απο τον Νιγκαν.

Δημοσ.

Έχει καταντήσει πιο βαρετό και από συνεδριάσεις ειδικών επιτροπών της βουλής....

Εκτός από το gore κομμάτι της σειράς που έχει (σχεδόν)  εξαφανιστεί έχει εντελώς χαθεί και το δραματικό της υπόθεσης.

Εκτός του καταπληκτικού πρώτου επεισοδίου αυτή σεζόν με το ζόρι πιάνει 3/10.

Κρίμα 

Δημοσ.

Ελπίζω οι συρράξεις να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του κύκλου. Μην μας πάει μέχρι το τέλος με το πως προετοιμάζονται οι διάφορες ομάδες και μας "reaserαρει" τη σφαγή από Σεπτέμβριο, θα είναι πολύ βαρετό.

Δημοσ.

Ελπίζω οι συρράξεις να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του κύκλου. Μην μας πάει μέχρι το τέλος με το πως προετοιμάζονται οι διάφορες ομάδες και μας "reaserαρει" τη σφαγή από Σεπτέμβριο, θα είναι πολύ βαρετό.

Εχουν αφησει να εννοηθει πως ο Negan θα ειναι για καιρο στη σειρα. Οπου εχει πλησιασει παρα πολυ το κωμικ και οι ιδεες λιγοστευουν. Δυσκολα θα τελειωσει αυτο το κεφαλαιο με τον παρων κυκλο. Μαλλον απο του χρονου θα δουμε κατι διαφορετικο.

Δημοσ.

Εχουν αφησει να εννοηθει πως ο Negan θα ειναι για καιρο στη σειρα. Οπου εχει πλησιασει παρα πολυ το κωμικ και οι ιδεες λιγοστευουν. Δυσκολα θα τελειωσει αυτο το κεφαλαιο με τον παρων κυκλο. Μαλλον απο του χρονου θα δουμε κατι διαφορετικο.

Καλά δεν περιμένω να τον φάνε - να τον πιάσουν από αυτόν τον κύκλο. Απλά να γίνει καμία επίθεση σε κάνα φυλάκιό του, μην την βγάλουμε μόνο με προετοιμασίες,

Δημοσ.

Καλά δεν περιμένω να τον φάνε - να τον πιάσουν από αυτόν τον κύκλο. Απλά να γίνει καμία επίθεση σε κάνα φυλάκιό του, μην την βγάλουμε μόνο με προετοιμασίες,

Απο την διαφημιση και τα λεφτα που δωσανε στον Morgan αμφιβαλω αν θα τελειωσει σε αυτο τον κυκλο η ιστορια του. Δυστυχως θα ακολουθησουν την ιστορια του κωμικ οπου θα τον βλεπουμε για πολυ καιρο ακομα..

Δημοσ.

Ρικ αγορι μου γιατι αγχωνεσαι οταν βλεπεις πολλα ζομπι μαζεμενα? Αφου εισαι ο κεντρικος χαρακτηρας και αρα δεν γινεται ουτε να σε δαγκωσει καποιο ζομπι,ουτε να σου αφησει πληγη μολυσμενη με τα χερια/νυχια ,ουτε τιποτα.

Ερχεται η ορδη των ζομπι εδω και ποσες season και απλα τα σπρωχνεις μακρυα απο σενα να φυγουν,τοσο ''απλο '' ειναι.Απορω πως και δεν το καναν και οι αλλοι χαρακτηρες αυτο αφου το κανεις καθε φορα να δειχνει τοσο απλο και ευκολο. Προφανως και αναφερομαι σε συγκεκριμενη σκηνη τελευταιου επεισοδιου και η χαζο κουβεντες που ειπε η λεγαμενη μετα στον Ρικ οτι γλυτωσανε,τα καταφερανε και λοιπες μπαρουφες οι οποιες ηταν η εννοια του facepalm.

Περασανε μεσα απο ορδη ζομπι,χωρις κανενα οπλο και δεν δαγκωσα/τραυματιστηκε ουτε ενας.

Ερωτηση που δεν θυμαμαι αν εχει απαντηθει ως τωρα(ας απαντησει καποιος σε spoiler)η Carol στο comic ζει ή οχι? Γιατι στην σειρα μου φενεται οτι πρεπει να εχει τα κονε της με την παραγωγη,αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει ακομα .

Δημοσ.

Ερωτηση που δεν θυμαμαι αν εχει απαντηθει ως τωρα(ας απαντησει καποιος σε spoiler)η Carol στο comic ζει ή οχι? Γιατι στην σειρα μου φενεται οτι πρεπει να εχει τα κονε της με την παραγωγη,αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει ακομα .

εχει πεθανει πριν απο το 50 τευχος. Ειναι (η μηπως ηταν; ) εξαιρετικα δημοφιλης στη τηλεοπτικη σειρα και την κρατησαν. Γενικοτερα ο Kirkman φαινεται πως ειχε επιρρεαστει ας πουμε απο τον Martin, οι περισσοτεροι χαρακτηρες πλυν πολυ βασικων ειναι νεκροι στο κωμικ. Υποτιθεται πως ειχε σχεδια να κανει κατι αντιστοιχο και στη τηλεοπτικη σειρα, αλλα υπηρξε τεραστια αποδοχη απο χαρακτηρες πως αυτη και ο Daryl και τους κρατησαν ζωντανους.

• Like 1
Δημοσ.

Ντρέπομαι μάγκες , ντρέπομαι!  Παλιά έβλεπα την σειρά αυτή με καμάρι και δέος, ξέροντας πως είμαι στον καναπέ και έχω μαρκάρει τον χώρο σαν λιοντάρι και δεν περνάει σε καμιά περίπτωση από το οπτικό πεδίο της τηλεόρασης η γυναίκα και η μικρή και αυτό οφειλόταν καθαρά στο αίμα, στα ζόμπια, στους ήχους σκισίματος σάρκας, στις κραυγές αυτών που τρώγονταν και κτλ κτλ

Τώρα ο χώρος μου έχει γίνει διάβαση χλεύης. ( :P) Βλέπουν τα κορίτσια το ομορφόπαιδο τον ...Ιησού (έλεος) με το μαλάκι το κ@υλιάρικο, βλέπουν τους άλλους με τις πλαστικές στολές καρναβάλι Gi Joe, βλέπουν τον βασιλιά με το μαλλί ράστα και το ζωάκι του, βλέπουν τον βοηθό του βασιλιά με την κόκκινη ρόμπα και γενικά βλέπουν τα καραγκιοζιλίκια που βλέπω και περνάνε την ώρα της σειράς και γελάνε.... Πως κατάντησε έτσι η σειρά ρε γαμώτο.  Walking Pink κάτι !! :-(

• Like 5
Δημοσ.

εμενα μου αρεσε το επ, νταξει το ξεραμε οτι θα παει αργα παρα πολυ αργα, αλλα ηθελα κ αλλο, η φαση στο σκουπιδιαρικο πολυ καλη αλλα μικρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...