zianna Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 100% μαζί σου σε αυτό. Η μόνη διαφορά είναι ότι έκανα υπομονή τόσες σεζόν μπας και το γυρίσει κάπως και δυστυχώς δεν το έκανε. Πλέον ξέρω ότι βλέπω και πάλι ένα νέο Lost. Υπομονή κάνεις 1-2 σεζόν. Στην τρίτη το παρατάς, δεν πρόκειται να διορθωθεί με τίποτα, ιδίως όταν στο λένε συνέχεια ότι "βλέπουμε αντιδράσεις/συμπεριφορές σε μεταποκαλυπτική περίοδο". Το Lost τουλάχιστον στις 3 πρώτες σεζόν έσκιζε, καμία σύγκριση.
Legolas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες μπορει καποιος να ποστάρει οτι trailer εχει βγει μετα το τελος τς midseason ?
billstamaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5whiEqOtapA 3
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εχουμε πρεμιερα του δευτερου μισου σημερα/αυριο http://www.imdb.com/title/tt5207746/?ref_=ttep_ep9 1
Gkostas2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλά την βλέπω εγώ την φάση... Μπλα, μπλα σε όλα τα επεισόδια, στο τελευταίο θα γίνει το μεγάλο μπαμ και μετά περίμενε τηλεθεατή 6 μήνες για τον νέο κύκλο... 3
jokerakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 προς τι το ηλίθιο χαμόγελο στο τέλος?παει κανενός το μυαλό ποιον/α μπορεί να είδε ?
spacecowboy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλυψε τους συμαχους που εψαχνε και δεν βρηκε στου king είναι μπολικοι και με οπλα για αυτό γελαει 1
Liako25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Όποιος θέλει πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια μέχρι το τέλος του κύκλου να μου στείλει inbox...
just_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 μετά την 4η-5η σεζόν άρχισε να κουράζει πολύυυυυυ οι πρώτες σεζόν αξίζουν πάντως αν έχει κάποιος την όρεξη
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εμενα μου αρεσε, πολυ αργο σιγουρα αλλα πολυ καλο
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Όποιος θέλει πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια μέχρι το τέλος του κύκλου να μου στείλει inbox... Γιατι αν γραψεις εδω σε spoiler ποιο ειναι το προβλημα/θεμα?
Liako25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι αν γραψεις εδω σε spoiler ποιο ειναι το προβλημα/θεμα? Θα κάτσω να γράψω σε σπόιλερ την περίληψη για 8 επεισόδια;;Δε νομίζω..
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα κάτσω να γράψω σε σπόιλερ την περίληψη για 8 επεισόδια;;Δε νομίζω.. Δεν ειπα να γραψεις για ολα τα επεισοδια.Μπορεις να γραψεις για τα επομενα 1-2 πχ 2
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλό επεισόδιο ήταν. Το γέλιο μπορεί να έχει διπλή σημασία. "Θα μαμήσουμε" ή "Μάμησε μας. I give up". Όποιος ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει: Θα νικήσει ο Rick και η ομάδα του. :D
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάω να το δω, ελπίζω μην έχει πάλι μπλα μπλα σαπουνόπερας γιατί έχει παραγίνει το κακό. Θα editάρω όταν το δω. Edit: Σε γενικές γραμμές είχαμε καλό επεισόδιο, κάτι που περιμέναμε να γίνει εδώ και καιρό βασικά το είδαμε την προετοιμασία-ενοποίηση των "συμμάχων" εναντίων του Νίγκαν . Είχε ναι αρκετό μπλα μπλα, τα έχουμε πει εξάλλου για την ροή της δράσης, ειδικά αυτές τις 2 τελευταίες σεζόν αλλά είχαμε καλό επεισόδιο το οποίο μας προετοιμάζει για το κλασσικό φινάλε των 2 τελευταίων επεισοδίων. Θέλω σχόλιο για την επίμαχη σκηνή με το συρματόσχοινο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2017 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα