Gkostas2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλά έχουν περάσει 7 κύκλοι TWD και μερικοί ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η σειρά δεν αφορά τα ζόμπι και ότι σχετίζεται με αυτά και αν είναι αληθοφανή ή όχι. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα ζόμπι και απο που προήλθαν, έχει να κάνει με τα πραγματικά τέρατα αυτού του πλανήτη και πως μεταμορφώνονται σε άλλα όντα ελλείψει οργανωμένης κοινωνίας. Άμα θέλω να δω κάτι τέτοιο, βλέπω και Θόδωρο Αγγελόπουλο ή Κιζλόφσκι που τα λένε και καλύτερα, δεν θα κάτσω να την σειρά του Κιρκμαν 1
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Οπως λεγαμε δεν καταλαβες τι θελει να πει ο ποιητης
bele Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλά έχουν περάσει 7 κύκλοι TWD και μερικοί ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η σειρά δεν αφορά τα ζόμπι και ότι σχετίζεται με αυτά και αν είναι αληθοφανή ή όχι. Δεν ενδιαφέρεται κανείς για τα ζόμπι και απο που προήλθαν, έχει να κάνει με τα πραγματικά τέρατα αυτού του πλανήτη και πως μεταμορφώνονται σε άλλα όντα ελλείψει οργανωμένης κοινωνίας. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό περιμένεις απο μια σειρα με τιτλο TWD; Δεν λέω, δείξε μου το "άνθρωπος εναντιον ανθρώπου" , αλλά εγώ περιμένω να δω τους επιζώντες μετα απο 7 σεζόν να συσπειρωνονται κατα των ζόμπι. Μας έδειξε πως ο άνθρωπος μπορεί να καταδυναστευσει τον συνάνθρωπο του στη σεζόν με τη φυλακη. Τέλος..get over it. Δηλαδή πρεπει να φτάσουμε season 10 για να δουμε όσους απομείνουν να ζουν σε μια ειρηνική κοινοτητα με ή χωρίς κυβερνητική βοήθεια; Όλοι εμείς που βλέπουμε τη σειρα δεν αντιλαμβανόμαστε οτι απο σειρα επιβίωσης εδώ και πολλές σεζόν έχει γίνει κοινωνική; Μια σειρα που χάνει το χαρακτήρα της χάνει το fanbase. Βγήκε και καλά έρευνα σπό την AMC οτι ηταν η πιο κερδοφόρα/πολυπληθής σειρα. Γελαμε.. 4
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ας παρουν παραδειγμα σεναριου παγκοσμιου λοιμου απο το πολυ λιγο διαφημιζομενο Last Ship οπου δε χορταινες το καθε επεισοδιο 2
Legolas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Τίποτα δε σημαίνει, ένα εξώφυλλο είναι, και άλλες φορές τα εξώφυλλα δείχνουν άλλα αντ'άλλων. Εξάλλου Η Λούσι έχει καταστραφεί στα κόμικ και ο Negan την έχει θάψει Μπορει να βρεί άλλο ροπαλο, δεν ειναι αναγκη να πάρει το ιδιο... εξαλλου το ειχε πει ο Ρικ, not today, not tomorrow but i am going to kill you Ο καλυτερος τροπος ειναι να τον σκοτώσει οπως σκότωνε ο Νιγκαν τους αλλους 1
zianna Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό περιμένεις απο μια σειρα με τιτλο TWD; Δεν λέω, δείξε μου το "άνθρωπος εναντιον ανθρώπου" , αλλά εγώ περιμένω να δω τους επιζώντες μετα απο 7 σεζόν να συσπειρωνονται κατα των ζόμπι. Μας έδειξε πως ο άνθρωπος μπορεί να καταδυναστευσει τον συνάνθρωπο του στη σεζόν με τη φυλακη. Τέλος..get over it. Δηλαδή πρεπει να φτάσουμε season 10 για να δουμε όσους απομείνουν να ζουν σε μια ειρηνική κοινοτητα με ή χωρίς κυβερνητική βοήθεια; Όλοι εμείς που βλέπουμε τη σειρα δεν αντιλαμβανόμαστε οτι απο σειρα επιβίωσης εδώ και πολλές σεζόν έχει γίνει κοινωνική; Μια σειρα που χάνει το χαρακτήρα της χάνει το fanbase. Βγήκε και καλά έρευνα σπό την AMC οτι ηταν η πιο κερδοφόρα/πολυπληθής σειρα. Γελαμε.. Μετά από 7 σεζόν ακόμα να πιάσεις το νόημα ότι τα ζόμπι ΔΕΝ είναι ο εχθρός; Μπορει να βρεί άλλο ροπαλο, δεν ειναι αναγκη να πάρει το ιδιο... εξαλλου το ειχε πει ο Ρικ, not today, not tomorrow but i am going to kill you Ο καλυτερος τροπος ειναι να τον σκοτώσει οπως σκότωνε ο Νιγκαν τους αλλους Τα διαβάζεις τα κόμικς; Αμφιβάλλω. Γιατί αυτό που λες, δεν υπάρχει ούτε μία στο άπειρο να γίνει στο επόμενο τεύχος. Βασικά ούτε στα 10 επόμενα.
bele Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μετά από 7 σεζόν ακόμα να πιάσεις το νόημα ότι τα ζόμπι ΔΕΝ είναι ο εχθρός; . Εκει ειναι το προβλημα, οτι ο εχθρος ΔΕΝ ειναι τα ζομπι..αυτο ειπα και εγω παραπανω. Ξεκιναει ως survival σειρα και στην πορεια γινεται το "μελοδραμα των κακομηρων επιζωντων". Φερτε και την Τατιανα να παρει συνεντευξη στην Tara για το πως ειναι η ζωη μια λεσβιας μεσα σε τετοιους κινδυνους 3
Shadows Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το προβλημα δεν ειναι ουτε οτι δεν δειχνει πολλα ζομπι(μια χαρα δραση θα μπορουσε να δειξει με ανθρωπους και μονο)αλλα στο οτι κοιτανε να βγαλει οσο το δυνατο περισσοτερα επεισοδια-σεζον,γιατι πχ αμα καθε σεζον εχει 13 επεισοδια αναγκαστικα θα τραβανε σκηνικα-διαλογους και θα σου δειχνουν για μια σεζον οτι ψαχνουν την κορη της καρολ. Αυτο δεν ειναι προβλημα μονο με το walking dead αλλα και με πολλες αλλες κυριως αμερικανικες σειρες που εχουν υψηλη τηλεθεαση. Δεν αφηνουν το εργο να εχει μια φυσικη ροη αρχης-μεσης-τελους και προσπαθουν επεισοδιο προς επεισοδιο να μεγαλωσουν την διαρκεια αδιαφορωντας με το τελικο αποτελεσμα.Βασικο συμπερασμα μου ειναι οτι το wd,αξιζει καποιος να το δει μονο οταν βγουν ολοκληρωμενες σεζον αλλιως θα βαρεθει την ζωη του. 4
bele Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σωστα, αξίζει τοτε έτσι ώστε να περνάς fast forward τα μουφα επεισοδια και να φτάνεις στα ζουμί της υπόθεσης.
zianna Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εκει ειναι το προβλημα, οτι ο εχθρος ΔΕΝ ειναι τα ζομπι..αυτο ειπα και εγω παραπανω. Ξεκιναει ως survival σειρα και στην πορεια γινεται το "μελοδραμα των κακομηρων επιζωντων". Φερτε και την Τατιανα να παρει συνεντευξη στην Tara για το πως ειναι η ζωη μια λεσβιας μεσα σε τετοιους κινδυνουςΝαι αλλά από την πρώτη σεζόν ήταν έτσι, δεν έχει αλλάξει καθόλου η συνταγή.Μελόδραμα κακομοίρηδων ήταν πάντα, με κάποιες δόσεις δράσης σε φινάλε ή winter φινάλε Για κάνε ένα refresh της 1ης-2ης σεζόν να δεις τι βαρεμάρα είχαν τα επεισόδια. Ορίστε και το λινκ της 2ης σεζόν να δεις σχόλια για λαλακίες που γράφονταν και για τα ψυχολογικά των κακομοίρηδων όλη την ώρα. http://www.insomnia.gr/topic/414957-the-walking-dead-season-2-spoiler-free-up-to-season-1/page-3?hl=walking%20dead
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλά από την πρώτη σεζόν ήταν έτσι, δεν έχει αλλάξει καθόλου η συνταγή. Μελόδραμα κακομοίρηδων ήταν πάντα, με κάποιες δόσεις δράσης σε φινάλε ή winter φινάλε Για κάνε ένα refresh της 1ης-2ης σεζόν να δεις τι βαρεμάρα είχαν τα επεισόδια. Ορίστε και το λινκ της 2ης σεζόν να δεις σχόλια για λαλακίες που γράφονταν και για τα ψυχολογικά των κακομοίρηδων όλη την ώρα. http://www.insomnia.gr/topic/414957-the-walking-dead-season-2-spoiler-free-up-to-season-1/page-3?hl=walking%20dead Οπότε κατά την γνώμη σου είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά, χωρίς κοιλιά, όπου κάθε επεισόδιο μετράει, μια σειρά που έχει κάποιο σκοπό και που γενικότερα εμβαθύνει στην πραγματική φύση του ανθρώπου σε συνθήκες χάους; Το λέω γιατί εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι έβλεπα σειρά με ζόμπι.
zianna Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Οπότε κατά την γνώμη σου είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά, χωρίς κοιλιά, όπου κάθε επεισόδιο μετράει, μια σειρά που έχει κάποιο σκοπό και που γενικότερα εμβαθύνει στην πραγματική φύση του ανθρώπου σε συνθήκες χάους; Το λέω γιατί εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι έβλεπα σειρά με ζόμπι. Όχι, είναι μια μετριότατη (με επιείκεια) σειρά που ενώ από την αρχή βαδίζει στα ίδια ακριβώς μονοπάτια κάποιοι τώρα ανακάλυψαν ότι η γη είναι σφαίρα ή απλά εθελοτυφλούσαν τόσα χρόνια. Από την 1η σεζόν τις ίδιες αρλούμπες βλέπουμε, τα ίδια ψυχολογικά, τα ίδια κουφά κτλ και από πριν καν ξεκινήσει η σειρά, αλλά και μετά που άρχισε τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις είχαμε ότι η σειρά έχει να κάνει με τους ανθρώπους και τις αντιδράσεις τους σε μεταποκαλυπτική περίοδο και όχι με τα ζόμπι. Και φτάσαμε στην 7η σεζόν για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι τι παίζεται. Όποιος την κράζει σήμερα, ας κάνει μια επανάληψη των επεισοδίων από την αρχή να δει ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου το μοτίβο. Τόσα χρόνια τι την βλέπει δηλαδή; Κι εγώ την βλέπω, αλλά από την 1η σεζόν ξέρω ότι θα βλέπω κουταμάρες και ποτέ δεν την έχω πάρει στα σοβαρά. 1
noFEARgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η ελειψη στοχου ειναι το μεγαλυτερο μειον στην σειρα. Δεν εχει κατι να περιμενεις 2
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δεν είμαι και πολύ fan της σειράς, αλλά χθες έκατσα να δω το 4ο ή 5ο επεισόδιο δεν θυμάμαι. Το 99% αναλώθηκε στο πως οι "σωτήρες" πήγαν και έκλεψαν τα έπιπλα και τα όπλα από την κοινότητα και την κουραστική κατά τη γνώμη μου ερμηνεία του τύπου με το ρόπαλο.
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Όχι, είναι μια μετριότατη (με επιείκεια) σειρά που ενώ από την αρχή βαδίζει στα ίδια ακριβώς μονοπάτια κάποιοι τώρα ανακάλυψαν ότι η γη είναι σφαίρα ή απλά εθελοτυφλούσαν τόσα χρόνια. Από την 1η σεζόν τις ίδιες αρλούμπες βλέπουμε, τα ίδια ψυχολογικά, τα ίδια κουφά κτλ και από πριν καν ξεκινήσει η σειρά, αλλά και μετά που άρχισε τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις είχαμε ότι η σειρά έχει να κάνει με τους ανθρώπους και τις αντιδράσεις τους σε μεταποκαλυπτική περίοδο και όχι με τα ζόμπι. Και φτάσαμε στην 7η σεζόν για να συνειδητοποιήσουν κάποιοι τι παίζεται. Όποιος την κράζει σήμερα, ας κάνει μια επανάληψη των επεισοδίων από την αρχή να δει ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου το μοτίβο. Τόσα χρόνια τι την βλέπει δηλαδή; Κι εγώ την βλέπω, αλλά από την 1η σεζόν ξέρω ότι θα βλέπω κουταμάρες και ποτέ δεν την έχω πάρει στα σοβαρά. 100% μαζί σου σε αυτό. Η μόνη διαφορά είναι ότι έκανα υπομονή τόσες σεζόν μπας και το γυρίσει κάπως και δυστυχώς δεν το έκανε. Πλέον ξέρω ότι βλέπω και πάλι ένα νέο Lost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα