Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει απλά έχει καταντήσει κουραστικό 7 χρόνια τώρα να τρέχουν γύρω γύρω, να βρίσκουν ένα καταφύγιο και μετά κάποιος μαλάκας να τους το γαμάει. Συνέχεια αυτό γίνεται! Μια η φάρμα, μια η φυλακή, μια η Αλεξάνδρεια... Δεν νομίζω ότι η σειρά το πάει κάπου. Δεν έχει κάποιο σκοπό. Συνήθως οι ταινίες με τα ζόμπι έχουν κάποιο σκοπό. Σου δείχνουν το χάος και τον στόχο (ή να πάνε σε κάποιο ασφαλές καταφύγιο ή να βρουν τα αίτια και την λύση της επιδημίας). 

Εδώ αντίθετα απο την 3η σεζόν και μετά, απλά περπατάνε χωρίς νόημα και μπλέκουν με ημίτρελους (κυβερνήτης, κανίβαλοι, Σωτήρες). Αλήθεια, μετά την φάρμα που ο Ρικ είχε πει ότι ανακάλυψε ότι όλοι είναι μολυσμένοι κλπ, τι απέγινε; Για ποιο λόγο το είπε όταν 3-4 σεζόν μετά είναι σαν να μην είπε τίποτα. Πραγματικά έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Λάμψη ρε παιδί μου με τον κάθε μανιακό δολοφόνο του Φώσκολου.

Και για να σας προλάβω το βλέπω μόνο fast forward (κανά τέταρτο το πολύ μου παίρνει), απλά και μόνο για να δω που το πάει. Το δίδυμο αδερφάκι του, το Fear το παράτησα ήδη αφού και αυτό την ίδια υπόθεση έχει.

• Like 2
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσα είδαμε μέχρι τώρα θα μπορούσαν να τα χωρέσουν σε 4 επεισόδια αλλά είπαμε στο WD τα πάντα πάνε με ρυθμό χελώνας.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τυπος παιζει να ειναι οτι πιο ενδιαφερον υπαρχει στη σειρα απο τοτε που ξεκινησε, για το σποιλερ νομιζω εγινε το ιδιο στο κομικ, οποτε αμα τα θεωρεις κλισε αυτα παρατα τη σειρα γιατι ολη η σεζον στο κομικ θα βασιζεται  ^_^

αν το ήξερα όταν την ξεκίνησα ότι βασίζεται δε κομικ ή βιβλία ή εφημερίδες δεν θα την ξεκινούσα καν.ο νίγκαν είναι ότι πιο αδιάφορο υπάρχει, εκτός από ελάχιστες στιγμές, γιατί είναι τέρμα προβλέψιμο το τι θα κάνει

Δημοσ.

Το ότι δεν υπάρχει κανένας σκοπός, έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού μας, είναι καταλυτικά αρνητικός παράγοντας για τους περισσότερους. Αν υπήρχε ένας σκοπός, έστω και αν τον πλησιάζαμε ελάχιστα σε κάθε κύκλο, πολλά θα μπορούσαν να συγχωρεθούν και άλλα να αποκτήσουν νόημα (πχ, ορισμένοι χαρακτήρες που αναρωτιέσαι με ποιόν κοιμούνται οι ηθοποιοί για να έχουν ακόμα ρόλο στη σειρά).

• Like 4
Δημοσ.

Αλήθεια, μετά την φάρμα που ο Ρικ είχε πει ότι ανακάλυψε ότι όλοι είναι μολυσμένοι κλπ, τι απέγινε; Για ποιο λόγο το είπε όταν 3-4 σεζόν μετά είναι σαν να μην είπε τίποτα. 

Γιατι αν περναμε τις μετρητοις το παραπανω,τοτε θα σου ελεγα εγω τι σταση θα ειχαν για τις εγκυμοσυνες στην σειρα,που δεν υπαρχει καν ο παραμικρος προβληματισμος για το τι επιπτωσεις μπορει να εχει στο μωρο ο ιος και η μολυνση....

Εγω παλι με το νιγκαν δεν εχω παραπονο γιατι μου αρεσει(κυριως η επιλογη του ηθοποιου ειναι λουκουμι).Το προβλημα μου ειναι τι θα δουμε μετα τον Νιγκαν.

Αν ειναι παλι να γινεται ανακυκλωση ολη την ωρα αυτης της διαδικασιας,αφου ο Kirkman εχει πει οτι δεν τον ενδιαφερει ο ρολος που βαραει ο ιος,τοτε προβλεπω στην επομενη season να πεφτει ακομα μεγαλυτερο κραξιμο.

Δημοσ.

Γιατι αν περναμε τις μετρητοις το παραπανω,τοτε θα σου ελεγα εγω τι σταση θα ειχαν για τις εγκυμοσυνες στην σειρα,που δεν υπαρχει καν ο παραμικρος προβληματισμος για το τι επιπτωσεις μπορει να εχει στο μωρο ο ιος και η μολυνση....

Εγω παλι με το νιγκαν δεν εχω παραπονο γιατι μου αρεσει(κυριως η επιλογη του ηθοποιου ειναι λουκουμι).Το προβλημα μου ειναι τι θα δουμε μετα τον Νιγκαν.

Αν ειναι παλι να γινεται ανακυκλωση ολη την ωρα αυτης της διαδικασιας,αφου ο Kirkman εχει πει οτι δεν τον ενδιαφερει ο ρολος που βαραει ο ιος,τοτε προβλεπω στην επομενη season να πεφτει ακομα μεγαλυτερο κραξιμο.

Μα ο ιός είναι όλο το ζουμί και ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος. Αυτό έχει κάνει όλες τις ταινιες με ζόμπι να έχουν επιτυχία. Είναι σαν να λες ότι το I am legend θα έδειχνε μόνο τον Σμιθ με τον σκύλο στην ΝΥ χωρίς σκοπό. Αυτη την στιγμή ο τυπάς τι σκοπό έχει; Να μου δείξει απλά πως θα επιβιώσουν οι διασωθέντες και κάθε σεζόν να μου βρίσκει απο έναν κακό που πάει να τους χαλάσει τον παράδεισο; Δλδ δείτε το και με βάση την λογική. Αν είχε σκάσει κάτι τέτοιο, όλοι μας θα ψάχναμε τον πολιτισμό και θεραπεία για τον ιο. Δεν θα καθομασταν σε εργοστάσια και φυλακές μέχρι να πεθάνουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα ο ιός είναι όλο το ζουμί και ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος. Αυτό έχει κάνει όλες τις ταινιες με ζόμπι να έχουν επιτυχία. Είναι σαν να λες ότι το I am legend θα έδειχνε μόνο τον Σμιθ με τον σκύλο στην ΝΥ χωρίς σκοπό. Αυτη την στιγμή ο τυπάς τι σκοπό έχει; Να μου δείξει απλά πως θα επιβιώσουν οι διασωθέντες και κάθε σεζόν να μου βρίσκει απο έναν κακό που πάει να τους χαλάσει τον παράδεισο; Δλδ δείτε το και με βάση την λογική. Αν είχε σκάσει κάτι τέτοιο, όλοι μας θα ψάχναμε τον πολιτισμό και θεραπεία για τον ιο. Δεν θα καθομασταν σε εργοστάσια και φυλακές μέχρι να πεθάνουμε. 

Συμφωνώ σε όλα και καταλαβαίνω τη λογική σου, όλοι αυτό θέλουμε και θα έπρεπε ήδη να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Να βρεθεί μια θεραπεία δηλαδή και να τελειώνει σιγά-σιγά η σειρά. Σ' αυτό που τόνισα όμως διαφωνώ, στην πραγματικότητα αν συνέβαινε τα ίδια και χειρότερα θα κάναμε σαν άνθρωποι. Οι περισσότεροι θα πάλευαν κάθε στιγμή για τη ζωή τους και κάποιοι θα προσπαθούσαν να αποκτήσουν δύναμη (όπως γίνεται πάντα) για να καβαλήσουν όλον τον πληθυσμό και να περνάνε καλά.

Κανείς δεν θα ασχολούνταν με το να βρει τη θεραπεία, που εδώ που τα λέμε δεν είναι και εφικτό άλλωστε, δεν είναι γιατροί και το πιθανότερο θα ήταν να ανακυκλώνεται ο κόσμος μέχρι να περάσουν αιώνες πάλι που θα γίνονται αργά και σταθερά βήματα μπροστά. Αν μπορούσαμε να ανοικοδομήσουμε τον πολιτισμό σε μια 5ετία, τότε πολλά θα ήταν διαφορετικά και στη δική μας πραγματικότητα.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι αυτός ο κύκλος είναι πολύ καλός. Και ο νιγκαν ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Η σειρά δεν έχει να κάνει με τα ζόμπι. Δείχνει τί κανεί ένας άνθρωπος για επιβίωση. Πως σε ένα τέτοιο κόσμο, μπορεί κάποιος να επιβιώσει. Και ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι τα ζόμπι, αλλά οι ζωντανοί.

Σε κάποιο επεισόδιο, εκεί που φυκακιστηκαν η μαγκι και οι άλλες, θηγει ωραία ότι τελικά δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Όλα είναι για την επιβίωση.

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι αυτός ο κύκλος είναι πολύ καλός. Και ο νιγκαν ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Η σειρά δεν έχει να κάνει με τα ζόμπι. Δείχνει τί κανεί ένας άνθρωπος για επιβίωση. Πως σε ένα τέτοιο κόσμο, μπορεί κάποιος να επιβιώσει. Και ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι τα ζόμπι, αλλά οι ζωντανοί.

Σε κάποιο επεισόδιο, εκεί που φυκακιστηκαν η μαγκι και οι άλλες, θηγει ωραία ότι τελικά δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Όλα είναι για την επιβίωση.

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Οσο για το αλλο που γραφεις ισχυε κυριως στις πρωτες season.Αργοτερα που ολοι εχουν πλεον στοχο καλυτερο και απο στρατιωτικους(για απλους πολιτες μιλαμε χωρις εκπαιδευση)και εχει ερθει στην κατοχη τους οπλισμους που ακομα και ο ιδιος ο rambo ή ο terminator θα ζηλευαν,λογικο να εχει γινει ετσι η σειρα.

Ουτε εχει να κανει με την επιβιωση οταν με του πανε πχ στην Αλεξανδρια,βρισκουν οτι οι αλλοι πολυ βολικα εχουν παλι τεραστιο οπλισμο απο το πουθενα....

Δημοσ.

Ειναι πολλα αυτα που θελω να γραψω στο θεμα, θα απαντησω αναλυτικα μολις ολοκληρωθει ο κυκλος.

Χοντρικα, θα (ξανα)πω ποσο μεγαλος κοπανος εγινε ο δημιουργος της σειρας, ο Κιρκμαν, και απο εκει που ηταν υποδειγμα στην κοινοτητα, την ειδε ξαφνικα φωτεινο υπερ-αστρο του γαλαξια.

Οι πωλησεις του κωμικ ειναι ακομα χειροτερες, δειγμα του ποσο μαπα εχει γινει η σειρα.

Μην περιμενετε να παρει τα πανω της. Σιγουρα οχι αν συνεχιστει ως σειρα να βασιζεται στις βλακειες που κανει εδω και περιπου πεντε χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολλα αυτα που θελω να γραψω στο θεμα, θα απαντησω αναλυτικα μολις ολοκληρωθει ο κυκλος.

Χοντρικα, θα (ξανα)πω ποσο μεγαλος κοπανος εγινε ο δημιουργος της σειρας, ο Κιρκμαν, και απο εκει που ηταν υποδειγμα στην κοινοτητα, την ειδε ξαφνικα φωτεινο υπερ-αστρο του γαλαξια.

Οι πωλησεις του κωμικ ειναι ακομα χειροτερες, δειγμα του ποσο μαπα εχει γινει η σειρα.

Μην περιμενετε να παρει τα πανω της. Σιγουρα οχι αν συνεχιστει ως σειρα να βασιζεται στις βλακειες που κανει εδω και περιπου πεντε χρονια.

Ακριβώς αυτό. Είναι δυνατόν να κάνει σειρά για ζόμπι χωρίς ζόμπι; Αν θέλω να δω την ψυχοσύνθεση της ανθρώπινης φύσης βλέπω Κιζλόφσκι, δεν θα δω Walking Dead. 

• Like 3
Δημοσ.

Είχε πει ότι δεν κάνει σειρά/κομικ για ζόμπι. Είχε πει ότι θέλει να δείξει την ανθρωπότητα και το πώς θα παν πράγματα και ο κάθε χαρακτήρας μετά από μια μεγάλη φυσική καταστροφή. Σκεφτόταν ποια θα ήταν αυτή η καταστροφή, ήταν ανάμεσα σε εξωγήινη εισβολή, ζόμπια και φυσική καταστροφή μεγάλου μεγέθους. Ε και διάλεξε το 2ο. Μη περιμένετε ποτέ να σας δείξει γιατριά από τον ιο ή γενικά να αναφερθούν σε κάτι παραπάνω στο θέμα με αυτόν. 

Αυτά έχει πει ο Kirkman

Εδώ ούτε τα flashback δε γουστάρει και κατόπιν πίεσης του σκηνοθέτη βλέπουμε μια φορά ανα 2-3 σεζόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...