johnyboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 όχι άλλο νιγκαν ρε φουστη μου, όχι πια, ας τον πατήσει ένα τραίνο μια νταλίκα ένα καράβι ένα bmx κάτι τέλος πάντων να τελειώνουμε.τόσα επεισόδια τα ίδια και τα ίδια. 8 επεισόδια ως τώρα άνετα χωρούσαν σε 20 λεπτά. καλά αυτό με την σφαίρα στο ρόπαλο πιο κλισέ πεθαίνεις, πιο γραφικό και από σοκάκι σε χωριό. έπρεπε να είχε κολλήσει στο αγελαδίσιο μαλλί πάντως, θα ήταν πιο κυριλέ φάση 4
coffeex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οσο για τον Ευγενιο,ολα τα λεφτα η ποζα του στο 49:10 και μετα 1
Shadows Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Θυμαμαι παλια σε μια απο τις τελευταιες ταινιες(ο Θεος να τις κανει)των resident evil,οτι λεγαμε οτι ενα απο τα πολλα fail που ειχαν ηταν οτι τα zombie κολυμπουσαν. Να που τελικα το ειδαμε και στο walking dead αυτο Το επεισοδιο δεν ηταν καλοσε γενικες γραμμες και προσωπικα μαρεσε πολυ ο διαλογος του νιγκαν με τον αλλο στο μπιλιαρδο πριν αρχισει το παρτυ. Παρολα αυτα ειχαμε παλι την Carol η οποια δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχιζει να υπαρχει στην σειρα.Ναι κλασσικα θα παιξει τον σκοπο της οσον αφορα το βασιλειο(της κακιας ωρας ),αλλα αυτο το ''δεν με νοιαζει τι θα απογινετε,θελω να με αφησετε μονη'' ειναι για μουτζες. Οσο για τον Ευγενιο,ολα τα λεφτα η ποζα του στο 49:10 και μετα Η καρολ απο μια κακομοιρα νοικοκυρα που την εδερνε ο αντρας,εγινε μεσα σε λιγα χρονια(το οποια υποτιθεται οτι εχουν περασει αυτες τις σεζον)σε μια αδιστακτη και απολυτα ικανη κομαντο. Και να μου πεις το απλο,ξερω γω καποιος περναει δυσκολιες και φρικαρει και μπορει να γινει ο πιο σκατα βιαιος ανθρωπος,οκ με αυτο,αλλα πως γινεται απο εκει που επλενε πιατα να μπορει να κανει τον solid snake??
jokerakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) στο τέλος ποιος είναι; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από jokerakias
7nisiotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 όχι άλλο νιγκαν ρε φουστη μου, όχι πια, ας τον πατήσει ένα τραίνο μια νταλίκα ένα καράβι ένα bmx κάτι τέλος πάντων να τελειώνουμε.τόσα επεισόδια τα ίδια και τα ίδια. 8 επεισόδια ως τώρα άνετα χωρούσαν σε 20 λεπτά. καλά αυτό με την σφαίρα στο ρόπαλο πιο κλισέ πεθαίνεις, πιο γραφικό και από σοκάκι σε χωριό. έπρεπε να είχε κολλήσει στο αγελαδίσιο μαλλί πάντως, θα ήταν πιο κυριλέ φάση Σε σχέση με αυτό που λες στο κόμικ. ΕΤΣΙ ακριβώς γίνεται στο κομικ. Θα πάμε για λίγο καιρό χεράκι χεράκι με το κόμικ. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν νομίζω πως έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια σε χρόνο σειράς.
Darky Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν νομίζω πως έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια σε χρόνο σειράς. Στο κομικ νομιζω σιγουρα δεν εχουν περασει, τωρα στην σειρα ισως να υπονοειται πως εχει περασει περισσοτερος καιρος λογο καρλ και ισως μωρου.
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα κουνιέται σαν ακυβέρνητη βάρκα ο Νίγκας; Όχι τίποτα άλλο, από τα 2 W, μας έμεινε μόνο το 2ο, το κακό... 1
Alejandro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης περιττό το ότι άλλαξε πλάνο όταν πυροβόλησε η Ροζίτα τον Νίγκαν. Δε νομίζω πως υπήρξε άνθρωπος που πίστεψε ότι μπορεί να τον πέτυχε. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ,αλλα οχι θανασιμα(ξερεις τιποτα χερι,ποδι κλπ).
speedy23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλο ηταν διοτι προς το παρον μπορει να ειναι κλισε ο χαρακτηρας του αλλα Negan themed episode ειναι το πιο ενδιαφερον. Επισης κραταω οτι επιτελους χωρεσανε ολα τα camps σε ενα επεισοδιο. Το κερδος ειναι οτι παραβλεπεις ευκολα τα βαρετα τους σημεια. Τι γελιο εκανα οταν λεει ο Νιγκαν στον μπουχεσα "you have no guts" και μετα απο δυο δευτερολεπτα του ειναι κυριολεκτικα του τελευταιου τα guts in the open. PS: Δεν ξερω αν το πιασατε αλλα η Καρολ θελει να την αφησετε μονη της.
p4n0s86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ποιος καινούριος διάολος είναι αυτός που έδειχνε προς το τέλος (το παπούτσι); Έχουμε κάνα hint απ' τα κόμικ; Γιατί δεν τα παρακολουθώ. Αυτό με την Κάρολ έχει καταντήσει πολύ αποκρουστικό. Πλέον παίζει λες και βρέθηκε περαστική στη σειρά και βαριέται. Πιο αδιάφορους διαλόγους δεν έχω ξαναδεί.
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 όχι άλλο νιγκαν ρε φουστη μου, όχι πια, ας τον πατήσει ένα τραίνο μια νταλίκα ένα καράβι ένα bmx κάτι τέλος πάντων να τελειώνουμε.τόσα επεισόδια τα ίδια και τα ίδια. 8 επεισόδια ως τώρα άνετα χωρούσαν σε 20 λεπτά. Ο τυπος παιζει να ειναι οτι πιο ενδιαφερον υπαρχει στη σειρα απο τοτε που ξεκινησε, για το σποιλερ νομιζω εγινε το ιδιο στο κομικ, οποτε αμα τα θεωρεις κλισε αυτα παρατα τη σειρα γιατι ολη η σεζον στο κομικ θα βασιζεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα