Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O negan σαν ρολος βασικα ειναι για ...... Απλα ηταν πολυ καλη η επιλογη του ηθοποιου που κανανε(το εχουν αυτο τετοιες σειρες η αληθεια ειναι)που του ταιριαζει γαντι σε αντιθεση πχ με αυτον :P

• Like 1
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο John Bernthal ( Shane ) κατ'εμε είναι καλός ηθοποιός. Δεν ξέρω αν έχεις δει και το DareDevil. 

O negan σαν ρολος βασικα ειναι για ...... Απλα ηταν πολυ καλη η επιλογη του ηθοποιου που κανανε(το εχουν αυτο τετοιες σειρες η αληθεια ειναι)που του ταιριαζει γαντι σε αντιθεση πχ με αυτον :P

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "γκρινιάζετε" από την στιγμή που το Walking Dead δεν είναι ζόμπι και πιστολίδι αλλά επικεντρώνεται καθαρά στους χαρακτήρες και στην εξέλιξη τους μέσα στον "νέο" κόσμο. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέχρι το πέρας της σειράς. Κλασικά θα έχουμε αυτά που θεωρείτε κάποιοι " Τόλμη και γοητεία - aka σαπουνόπερα φεριπήν " και 3-4 επεισόδια για του ουαου efect που θα γίνεται κακός χαμός. 

Και δε τα λέω μόνο εγώ αυτά, δια στόματος Kirkman.

Και μένα ορισμένα επεισόδια δεν μου αρέσουν αλλά "πρέπει" να μας τα δείξουν για να συνδέσουν κομμάτια της ιστορίας. Δεν γίνεται να σου δείξει ποιοι θα σταθούν στο πλευρό του Ρικ όταν κάνει το μεγάλο μπαμ από το ένα επεισόδιο στο άλλο, πρέπει να "χτίσει" κάποια πράγματα πρώτα.  

• Like 3
Δημοσ.

Ο John Bernthal ( Shane ) κατ'εμε είναι καλός ηθοποιός. Δεν ξέρω αν έχεις δει και το DareDevil. 

Προφανως γιαυτο ειπα οτι ηταν κακη επιλογη του εν λογω ηθοποιου για αυτο το ρολο,οχι οτι ειναι γενικα κακος ηθοποιος.

Οσο για το αλλο που γραφεις προσωπικα το εχω γραψει και για αυτη τη σειρα αλλα και για αλλες παρομοιες.Ναι δεχομαι οτι ολα τα επεισοδια(ειδικα σε τετοιες σειρες)δεν γινεται να ειναι το ιδιο καλα και θα δουμε και μερικα λιγοτερο καλα.Γιατι ομως δεν μειωνει τα επεισοδια αν βλεπει οτι δεν του βγαινουν?

Γιατι δηλαδη να εχουμε μια season πλεον με 16επεισοδια απο τα οποια τα 5-6 να ειναι τα ενδιαφεροντα και ολα τα υπολοιπα οχι και τοσο ,και να μην εχουμε μια season με 10-11επεισοδια που τα 5-6 θα ειναι τα καλα/ενδιαφεροντα και τα υπολοιπα 4-5 να ειναι οπως αυτα που βλεπουμε?

Και αυτο δεν ειναι ουτε κατι παραλογο,ουτε πρεπει να εισαι hater για να το πεις.

Βγηκε και μια παρα πολυ συντομη(και καλα) περιληψη και για το τελευταιο επεισοδιο http://www.imdb.com/title/tt5207772/?ref_=ttep_ep16

Επισης το επεισοδιο αυτης της εβδομαδας θα ειναι κλασσικα το τελευταιο για φετος και μετα παλι μεσα Φεβρουαριου η συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ο John Bernthal  ειναι ηθοποιάρα, ολη η δευτερη σεζον του daredevil ηταν αυτός και τωρα ετοιμάζει σειρα punisher μονος τους. 

Και στο wd ηταν απο τους καλυτερους και μάχιμους 

Δημοσ.

Προφανως γιαυτο ειπα οτι ηταν κακη επιλογη του εν λογω ηθοποιου για αυτο το ρολο,οχι οτι ειναι γενικα κακος ηθοποιος.

Οσο για το αλλο που γραφεις προσωπικα το εχω γραψει και για αυτη τη σειρα αλλα και για αλλες παρομοιες.Ναι δεχομαι οτι ολα τα επεισοδια(ειδικα σε τετοιες σειρες)δεν γινεται να ειναι το ιδιο καλα και θα δουμε και μερικα λιγοτερο καλα.Γιατι ομως δεν μειωνει τα επεισοδια αν βλεπει οτι δεν του βγαινουν?

Γιατι δηλαδη να εχουμε μια season πλεον με 16επεισοδια απο τα οποια τα 5-6 να ειναι τα ενδιαφεροντα και ολα τα υπολοιπα οχι και τοσο ,και να μην εχουμε μια season με 10-11επεισοδια που τα 5-6 θα ειναι τα καλα/ενδιαφεροντα και τα υπολοιπα 4-5 να ειναι οπως αυτα που βλεπουμε?

Και αυτο δεν ειναι ουτε κατι παραλογο,ουτε πρεπει να εισαι hater για να το πεις.

Βγηκε και μια παρα πολυ συντομη(και καλα) περιληψη και για το τελευταιο επεισοδιο http://www.imdb.com/title/tt5207772/?ref_=ttep_ep16

Επισης το επεισοδιο αυτης της εβδομαδας θα ειναι κλασσικα το τελευταιο για φετος και μετα παλι μεσα Φεβρουαριου η συνεχεια.

Γιατί ουσιαστικά πλησιάζουμε ( νομίζω ) πολύ κοντά στα κομικ και θέλουν να τρατάρουν λίγο τα πράγματα ώστε να μη πιέσουν τον δημιουργό ( το κομικ συνεχίζεται ) γεμίζοντας τις σεζόν ενώ παράλληλα γεμίζει και η τσέπη τους με ρευστό :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί "γκρινιάζετε" από την στιγμή που το Walking Dead δεν είναι ζόμπι και πιστολίδι αλλά επικεντρώνεται καθαρά στους χαρακτήρες και στην εξέλιξη τους μέσα στον "νέο" κόσμο. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέχρι το πέρας της σειράς. Κλασικά θα έχουμε αυτά που θεωρείτε κάποιοι " Τόλμη και γοητεία - aka σαπουνόπερα φεριπήν " και 3-4 επεισόδια για του ουαου efect που θα γίνεται κακός χαμός. 

Και δε τα λέω μόνο εγώ αυτά, δια στόματος Kirkman.

Και μένα ορισμένα επεισόδια δεν μου αρέσουν αλλά "πρέπει" να μας τα δείξουν για να συνδέσουν κομμάτια της ιστορίας. Δεν γίνεται να σου δείξει ποιοι θα σταθούν στο πλευρό του Ρικ όταν κάνει το μεγάλο μπαμ από το ένα επεισόδιο στο άλλο, πρέπει να "χτίσει" κάποια πράγματα πρώτα.  

Καλά τα λες και ωραία θα ήταν όλα αυτά αν το "γράψιμο" στα πιο χαλαρά επεισόδια ήταν καλό... αυτή τη στιγμή είναι κάτω του μετρίου και όσο και να μου αρέσει να βλέπω χαρακτήρες να αναπτύσσονται εδώ έχουμε πρόβλημα.

Βασικό πρόβλημα είναι πως έχουμε δει τους πρωταγωνιστές σε ένα επεισόδιο τον καθένα ουσιαστικά. Ο μοναδικός που εμφανίζεται σχεδόν σε όλα (αλλά δεν έχει στην πραγματικότητα καμία εξέλιξη) είναι ο Negan.

Έχεις "χάσει" από το πρώτο επεισόδιο δύο βασικούς χαρακτήρες στους οποίους έχεις επενδύσει και δεν τους αντικαθιστάς...

Ο μοναδικός με κάποιο ενδιαφέρον είναι ίσως ο Ezekiel ο οποίος εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο.

Είναι κατακερματισμένο το story-telling και αυτό δεν είναι καλό.

Αν υπήρχε ουσιαστικό ενδιαφέρον δε θα ένοιαζε κανένα αν είχε μπαμμπουμ και χαμό

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 2
Δημοσ.

ναι είχε και την λουσιλ μαζι......

οταν ανοιγει η πυλη να μπει η Ροζιτα ειναι παρκαρισμένα 3 φορτηγάκια. Συν οτι αυτος που ανοιγει τη πυλη δεν ειναι απο την Αλεξανδρια

Δημοσ.

Επιτέλους ένα σοβαρό επεισόδιο!

Βέβαια 

λίγο "κάπως" το ότι η σφαίρα καρφώθηκε στο ρόπαλο... Θα ήταν προτιμότερο (προσωπική άποψη) απλά να είχε αστοχήσει.

Δημοσ.

Θυμαμαι παλια σε μια απο τις τελευταιες ταινιες(ο Θεος να τις κανει)των resident evil,οτι λεγαμε οτι ενα απο τα πολλα fail που ειχαν ηταν οτι τα zombie κολυμπουσαν. Να που τελικα το ειδαμε και στο walking dead αυτο :P

Το επεισοδιο δεν ηταν καλοσε γενικες γραμμες και προσωπικα μαρεσε πολυ ο διαλογος του νιγκαν με τον αλλο στο μπιλιαρδο πριν αρχισει το παρτυ.

Παρολα αυτα ειχαμε παλι την Carol η οποια δεν εχω καταλαβει γιατι συνεχιζει να υπαρχει στην σειρα.Ναι κλασσικα θα παιξει τον σκοπο της οσον αφορα το βασιλειο(της κακιας ωρας :P),αλλα αυτο το

''δεν με νοιαζει τι θα απογινετε,θελω να με αφησετε μονη''

ειναι για μουτζες.

Οσο για τον Ευγενιο,ολα τα λεφτα η ποζα του στο 49:10 και μετα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...