najinblue3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πολυ κακο το επ και τελειως αδιαφορο, δε ξερω γιατι μας το δειξανε ολο αυτο
Kostasspil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μας δειχνουν ποσες κοινοτητες εχουν πληγει απ τον Νιγκαν, για να εχει νοημα η συμμαχια που (λογικα) θα παιξει
najinblue3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μπορουσε να το δειξει σε 10-20 λεπτα μισο επ εστω, οχι ολο το επεισοδιο, πρωτη φορα βαρεθηκα τοσο με τη σειρα 1
zvarthangalos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Λαθος επιλογη το νεο επεισοδιο και εγω ξενερωσα και νομιζω πως επρεπε να το σπασουν σε κομματια και να το ενσωματοσουν στα επομενα επεισοδια.
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω βαριούνται να γράψουν ή το πιο πιθανό δεν έχουν κάτι να γράψουν και το ξεχειλώνουν εντελως όμως και γ@μανε όλη την σειρά. Σε μια σοβαρή σειρά που σέβεται τους θεατές της, θα είχε σε ένα επεισόδιο όσα μας έχουν δείξει σε 4... Σε 4 απο τα 6... Τεσπα, δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που καθόμαστε και την βλέπουμε! ΥΓ Λυπάμαι αυτούς που πληρώνουν για να το δουν... Τουλάχιστον εγώ το βλέπω δωρεάν
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μάπα και αυτό; Μα αφού ήταν μάπα το προηγούμενο, αυτό πρέπει να είναι καλό. Τι, όχι;... 2
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πλησιαζει το χειροτερο επεισοδιο της σειρας σε βαθμολογια http://www.imdb.com/title/tt5207734/?ref_=ttep_ep6
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 6,6; Καλά το πάνε. Αν πιάσει 6 τη σταματάω (το απαγορεύει η θρησκεία μου).
p4n0s86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτή που κάνει την Τάρα πέρσι ήταν έγκυος. Είχαν ήδη αρχίσει να την περιορίζουν και τα πλάνα της ήταν πολύ κοντινά, μέχρι που την έστειλαν και καλά σε αναζήτηση τροφίμων. Η πλάκα είναι ότι η κοπέλα έχει πάρει τουλάχιστον 10 κιλά απ' την εγκυμοσύνη, πως πάχυνε υποτίθεται στη σειρά, φούσκωσε απ' την ψαρόσουπα; Και μας παίζουν και την κλασσική τρολιά, ότι το ζόμπι ήταν ο Κιθ, αλλά τελικά φορούσε φούστα. Ωραία κι εγώ λέω ότι ήταν όντως ο Κιθ και γούσταρε φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στ' αυτί, RIP λοιπόν. Τι όχι; Άντε τελειώστε την την σειρούλα να ησυχάσουμε όλοι μαζί, δεν τραβάει ρε παλικάρια. 1
gRim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μετά από τόσο καλά επεισόδια λογικό να βάλουν και ένα filler... Πέρα από την πλάκα από το κακό στο χειρότερο αυτή η σεζόν ειδικά το χθεσινό το είδα σχεδόν όλο σε fast forward. 1
Kostasspil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτή που κάνει την Τάρα πέρσι ήταν έγκυος. Είχαν ήδη αρχίσει να την περιορίζουν και τα πλάνα της ήταν πολύ κοντινά, μέχρι που την έστειλαν και καλά σε αναζήτηση τροφίμων. Η πλάκα είναι ότι η κοπέλα έχει πάρει τουλάχιστον 10 κιλά απ' την εγκυμοσύνη, πως πάχυνε υποτίθεται στη σειρά, φούσκωσε απ' την ψαρόσουπα; Και μας παίζουν και την κλασσική τρολιά, ότι το ζόμπι ήταν ο Κιθ, αλλά τελικά φορούσε φούστα. Ωραία κι εγώ λέω ότι ήταν όντως ο Κιθ και γούσταρε φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στ' αυτί, RIP λοιπόν. Τι όχι; Άντε τελειώστε την την σειρούλα να ησυχάσουμε όλοι μαζί, δεν τραβάει ρε παλικάρια. Μου κανε κι εμενα εντυπωση το ποσο μπουλουκα ηταν. Δεν το χα παρατηρησει παλιοτερα, ισως δεν ειχε τοσα κιλα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αν το εγραφε ο φωσκολος πιστευω θα ειχε μακραν πιο πολυ αγωνια και πλοκη Eννοεις οτι αν το εγραφε ο Νικος Φωσκολος θα ειχε μεγαλυτερη πλοκη και αγωνια?Μιλα ξεκαθαρα. 1
Kostasspil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 15 επεισοδια μονο για να διαλεξει ποιον θα ροπάλιαζε θα ειχαμε
p4n0s86 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μου κανε κι εμενα εντυπωση το ποσο μπουλουκα ηταν. Δεν το χα παρατηρησει παλιοτερα, ισως δεν ειχε τοσα κιλα Είχε μεγάλη διαφορά: Αλλά εντάξει λογικό, ή θα άλλαζαν το σενάριο, πράγμα δύσκολο, ενώ και να παίξει δεν θα μπορούσε από ένα σημείο και μετά, ή θα την "εξαφάνιζαν" για λίγο από τη σειρά. Τι μου τη βάζεις όμως να επιστρέφει για να συνεχίσει με τόσα κιλά παραπάνω έναν ρόλο στον οποίο υποτίθεται προσπαθεί να επιβιώσει και ψάχνει τρόφιμα; Απ' τα πιο κραχτά fail που έχω δει σε πρωτοκλασάτη σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα