Gkostas2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δλδ αν δεν έβλεπα αυτο το επεισόδιο τι θα έχανα στην πλοκή;;;; Δλδ πραγματικά βαριούνται να γράψουν; Τι μπούρδα ήταν αυτό το πράμα; Ποιο το νόημα; Αν δεν γουστάρουν ας την σταματήσουν την σειρά. Ημαρτον απο το 1ο επεισόδιο έχω να δω κατι σοβαρό, κάτι που να δίνει νόημα στην πλοκή. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ωχ αμάν... Πάλι σούπα θα δω. Απλά δες το σε fast forward.... Βαριοντουσαν να γράψουν κ απλά σκέφτηκαν να κάνουν κάτι, για να που οτι βγήκε επεισόδιο
timon92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Απλά δες το σε fast forward.... Βαριοντουσαν να γράψουν κ απλά σκέφτηκαν να κάνουν κάτι, για να που οτι βγήκε επεισόδιο ξεκαθαρα
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ειχε τον μουστακαλη που μου θυμιζει τον Trevor απο το GTA V και ενα ακυρο φιλι.Και πολλα ηταν 2
7nisiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ειχε τον μουστακαλη που μου θυμιζει τον Trevor απο το GTA V και ενα ακυρο φιλι.Και πολλα ηταν Αυτός από το GTA V είναι http://walkingdead.wikia.com/wiki/Steven_Ogg 1
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αυτός από το GTA V είναι http://walkingdead.wikia.com/wiki/Steven_Ogg Πφφ
giorgosilver Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 εντωμεταξύ όπως φέρεται ο nigan στους δικούς μας φέρονται οι δικοί μας ανά περιόδους σε άλλους Λογικο ειναι ρε συ, εαν σκεφτεις οτι παντα στους δικους μας την "επεφταν" αλλες ομαδες..οπως στην φυλακη και γενικα παντα καποιος τους ενοχλει εε καποια στιγμη θα σου εστριβε και εσενα.. Εγω πιστευω οτι θα πιασουν τον NiGan και θα τον εχουν 2,3 επεισοδια captured για να βγαζουν το αχτι τους..
jokerakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ο ύπνος με πήρε εκεί με τα πατίνια τυχερέ!!!!
speedy23 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τι μαθαμε απο το τελευταιο επεισοδιο: αν εβλεπε ο Ρικ το σκηνικο με Τρεβορ (απο GTA) και τον "αρχηγο" του Χιλτοπ, θα εβλεπε οτι δεν ειναι personal το τι προηγηθηκε
Wayward Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δε μας έφτανε η καρικατούρα Νίγκαν στα πρώτα επεισόδια, στο τελευταίο είχαμε τον υπαρχηγό του ή αλλιώς "Negan wannabe". Βαρέθηκα την passive aggressive συμπεριφορά του, το απειλητικό "χιούμορ" και τη διαρκή υπενθύμιση του πόσο κακός είναι και πως θα ανοίξει κεφάλια ή το πως άνοιξε κεφάλια. Δε νομίζω πως φταίει ο Morgan αλλά είναι κακογραμμένος χαρακτήρας κατά τη γνώμη μου. Κατά τα άλλα δε βαρέθηκα και τόσο όσο οι περισσότεροι εδώ, έπεσαν λίγο οι ρυθμοί και έγινε setup για κάποια πράγματα στο μέλλον. PS. Θεωρώ επίσης πως υπάρχει πολύ overacting από τον Morgan μπας και καλύψει το πόσο μονοδιάστατος είναι ο χαρακτήρας που παίζει... δεν έχει κανένα βάθος. Όταν βλέπεις χαρακτήρες με το 25% του screen time σε σχέση με το Negan να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον (πχ. Dwight και Ezekiel) κάπου έχεις πρόβλημα με τον main villain σου.
noFEARgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Αντιθετως για μενα ειναι τοπ ο negan και απο τους λιγους που εχουν ενδιαφερον στην σειρα , μακραν καλυτερος απο τον κυβερνητη .Παιζει και πολυ καλα ο Jeffrey Morgan για μενα . Γουστα ειναι βεβαια αυτα. 2
Wayward Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και εμένα μου αρέσει ο Morgan και γενικότερα, απλά μου φαίνεται όπως είπα πως το παρακάνει με mannerisms για να καλύψει αδυναμίες του χαρακτήρα και του γραψίματος. Τόσα επεισόδια δε βλέπω να έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας στο ελάχιστο. Κάνει και λέει τα ίδια ακριβώς που έκανε και στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σαιζόν. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου οπτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα