Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ αν δεν έβλεπα αυτο το επεισόδιο τι θα έχανα στην πλοκή;;;; Δλδ πραγματικά βαριούνται να γράψουν; Τι μπούρδα ήταν αυτό το πράμα; Ποιο το νόημα; Αν δεν γουστάρουν ας την σταματήσουν την σειρά. Ημαρτον απο το 1ο επεισόδιο έχω να δω κατι σοβαρό, κάτι που να δίνει νόημα στην πλοκή.

• Like 2
Δημοσ.

Ωχ αμάν... Πάλι σούπα θα δω.

Απλά δες το σε fast forward.... Βαριοντουσαν να γράψουν κ απλά σκέφτηκαν να κάνουν κάτι, για να που οτι βγήκε επεισόδιο

Δημοσ.

Απλά δες το σε fast forward.... Βαριοντουσαν να γράψουν κ απλά σκέφτηκαν να κάνουν κάτι, για να που οτι βγήκε επεισόδιο

ξεκαθαρα

Δημοσ.

εντωμεταξύ όπως φέρεται ο nigan στους δικούς μας φέρονται οι δικοί μας ανά περιόδους σε άλλους

Λογικο ειναι ρε συ, εαν σκεφτεις οτι παντα στους δικους μας την "επεφταν" αλλες ομαδες..οπως στην φυλακη και γενικα παντα καποιος τους ενοχλει εε καποια στιγμη θα σου εστριβε και εσενα.. Εγω πιστευω οτι θα πιασουν τον NiGan και θα τον εχουν 2,3 επεισοδια captured για να βγαζουν το αχτι τους..

Δημοσ.

Τι μαθαμε απο το τελευταιο επεισοδιο:

αν εβλεπε ο Ρικ το σκηνικο με Τρεβορ (απο GTA) και τον "αρχηγο" του Χιλτοπ, θα εβλεπε οτι δεν ειναι personal το τι προηγηθηκε :)

Δημοσ.

Δε μας έφτανε η καρικατούρα Νίγκαν στα πρώτα επεισόδια, στο τελευταίο είχαμε τον υπαρχηγό του ή αλλιώς "Negan wannabe".

Βαρέθηκα την passive aggressive συμπεριφορά του, το απειλητικό "χιούμορ" και τη διαρκή υπενθύμιση του πόσο κακός είναι και πως θα ανοίξει κεφάλια ή το πως άνοιξε κεφάλια.

Δε νομίζω πως φταίει ο Morgan αλλά είναι κακογραμμένος χαρακτήρας κατά τη γνώμη μου.

Κατά τα άλλα δε βαρέθηκα και τόσο όσο οι περισσότεροι εδώ, έπεσαν λίγο οι ρυθμοί και έγινε setup για κάποια πράγματα στο μέλλον.

PS. Θεωρώ επίσης πως υπάρχει πολύ overacting από τον Morgan μπας και καλύψει το πόσο μονοδιάστατος είναι ο χαρακτήρας που παίζει... δεν έχει κανένα βάθος. Όταν βλέπεις χαρακτήρες με το 25% του screen time σε σχέση με το Negan να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον (πχ. Dwight και Ezekiel) κάπου έχεις πρόβλημα με τον main villain σου.

Δημοσ.

Αντιθετως για μενα ειναι τοπ ο negan και απο τους λιγους που εχουν ενδιαφερον στην σειρα , μακραν καλυτερος απο τον κυβερνητη .Παιζει και πολυ καλα ο Jeffrey Morgan για μενα . Γουστα ειναι βεβαια αυτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσει ο Morgan και γενικότερα, απλά μου φαίνεται όπως είπα πως το παρακάνει με mannerisms για να καλύψει αδυναμίες του χαρακτήρα και του γραψίματος. Τόσα επεισόδια δε βλέπω να έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας στο ελάχιστο. Κάνει και λέει τα ίδια ακριβώς που έκανε και στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σαιζόν.

Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου οπτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...