Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ο ίδιος ο Kirkman είχε πει ότι δεν θα ασχοληθεί με την προέλευση του ιού. Επίσης δεν τους αρέσουν και πολύ τα flash backs. Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει ακριβώς. Τον ενδιαφέρει να παρουσιάσει περισσότερο την συμπεριφορά του κάθε χαρακτήρα και το πώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στην Ζομπο-αποκάλυψη. 

Πάντως πραγματικά οι σεναριογράφοι απο το να κάθονται να γράφουν μια σεζόν με τον κάθε ψυχάκια που την έχει δει αρχηγός, μήπως σιγά σιγά να ασχοληθουν με το τι συμβαίνει γύρω τους; Μιλάμε για έναν ιό που σε κάνει ζόμπι, σε μια χώρια διαλυμένη και πλέον τα ζόμπι είναι απλά κομπάρσοι του κομπάρσου!

Μήπως να το έκαναν όπως το I am legend ή όπως την πρώτη σεζόν που ο άλλος προσπαθεί να καταλάβει τι παίζει; Μήπως να καταλάβουμε και μεις τι παίζει; πως ξεκινησε όλο αυτό; Αν υπάρχει λύση; Που σκατα είναι όλη η κυβέρνηση κλπ; Εδώ και 3-4 σεζόν μας τα πρήζουν με την ομάδα του Ρικ να προσπαθεί να μείνει κάπου και να την κυνηγάει ο κάθε ψυχανώμαλος.

Δλδ πραγματικά θέλω ζόμπια, θέλω να ψάχνουν πολιτισμό, ελπίδα, απαντήσεις... Εδώ δεν υπάρχει ούτε μια απάντηση. Απλά 10 τύποι που προσπαθούν να βρουν μια φυλακή, μια φάρμα, μια πόλη να ζήσουν.

ΥΓ Ρε φίλε Ρικ... Κότα στον Νιγκαν και μαγκιά στον δικό σου. Χέσε μας κιόλας.

Φυσικά αν με ρωτούσες, ναι, θα ήθελα να δω και γω κάτι σαν αυτό που λες ( i am legend , κλπ ) αλλά δε νομίζω να μας το δώσουν, τουλάχιστον στη βασική σειρά. Στο Fear θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό που λες, για να διαφοροποιήσουν και λίγο το γενικό σύμπαν του Walking Dead, αφού το Fear δεν βασίζεται στο κόμικ. 

• Like 1
  • Απαντ. 770
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παιζει να το κανουν (στο κομικ τουλαχιστον). Ο κιρκμαν ειπε πως δεν ειναι η προελευση του ιου και η θεραπεια του ο λογος που δημιουργησε το walking dead. Προσωπικα θεωρω πως (δυστυχως) δεν εχει σκεφτει καν απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι ελπιζει ο Ρικ η τι εχψει στο μυαλο του τελος παντων...Εχεις τοσο βαρυ οπλισμο, οκ εχεις χασει καλο κοσμος αλλα και παλι εχεις μια καλη ευκαιρια να φας τον Νιγκαν και να το παλεψεις και δεν κανεις τιποτα...

Δημοσ.

Σχετικά με τον Ρικ γτ πολλοι λένε κοτεψε

1. εχει χάσει 2 απο τους καλυτερους πολεμιστες του

Γκλεν αμπραχαμ και του έχουν μείνει μονο Μισον κ Νταρυλ

2. Την μέρα που ηρθαν οι Saviors δεν τους περιμένανε πήγαν νωρίτερα όπως ειπανε

3. Την μερα που ήρθανε ουσιαστικα ήταν μόνος του, Νταρυλ αιχμάλωτος, Μισον έλειπε

4. την πατησανε ήδη μια φορα που δεν ηξεραν πόσοι και που ηταν οι SAviors οπότε να έκανε ντου παλι στα τυφλα δεν είχε νόημα αν δεν ξέρουν πρώτα πόσοι είναι και που 

Για μένα από τον τρόπο που κρατούσε το ρόπαλο όταν του το εδωσε ο Νιγκαν , που κρατίοταν να μην τον κοπανήσει σε μια φαση . Αλλά και απο το πως μίλησε στον δικο του στο τέλος δείχνει ότι θελεί να νομίζει ο Νιγκαν ότι τα έχει παρατήσει πλεόν , ίσως για αυτό του έδωσε και το τουφεκι στο τελος που δεν ηταν καταγεγραμμένο για να νομιζει Νιγκαν ότι έχει χεστεί . Νετωμεταξύ δεν ξέρω αν προσέξανε μερικοι αυτά

http://tinypic.com/view.php?pic=9fpugh&s=9#.WC3JYYVOKfA

Δημοσ.

Ένα έχω να πω... respect στον ηθοποιο που κανει τον Negan ... αν ήμουν γκόμενα θα εσταζα.

πιο γελοιο ηλιθιο σιχαμερο βλαμενο μαθητουδι δημοτικου δεν εχω δει

ενας μπορει να τον συναγωνιστει στη βλαχια και τη λαλακια και ειναι Ελληνας

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ο ίδιος ο Kirkman είχε πει ότι δεν θα ασχοληθεί με την προέλευση του ιού. Επίσης δεν τους αρέσουν και πολύ τα flash backs. Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει ακριβώς. Τον ενδιαφέρει να παρουσιάσει περισσότερο την συμπεριφορά του κάθε χαρακτήρα και το πώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στην Ζομπο-αποκάλυψη. 

Φυσικά αν με ρωτούσες, ναι, θα ήθελα να δω και γω κάτι σαν αυτό που λες ( i am legend , κλπ ) αλλά δε νομίζω να μας το δώσουν, τουλάχιστον στη βασική σειρά. Στο Fear θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό που λες, για να διαφοροποιήσουν και λίγο το γενικό σύμπαν του Walking Dead, αφού το Fear δεν βασίζεται στο κόμικ. 

Μα και στο fear, πέρα απο 2-3 επεισόδια που δείχνουν πάααααααααρα πολύ αχνά το ξέσπασμα του ιού, δείχνουν τα ίδια με το TWD. Περιπλάνηση, κακοι, αναγκη για ασφάλεια κλπ... Γι' αυτο και σταμάτησα να το βλέπω.

Δημοσ.

πιο γελοιο ηλιθιο σιχαμερο βλαμενο μαθητουδι δημοτικου δεν εχω δει

ενας μπορει να τον συναγωνιστει στη βλαχια και τη λαλακια και ειναι Ελληνας

Μα αυτό δείχνει ότι ειναι καλός ηθοποιός αν τον έχεις σιχαθεί τόσο πολύ μόνο από την ερμηνεια του σημαίνει κάνει πολύ καλά την δουλειά του! 

Συγχαρητήρια και από έμενα στον jeffrey de morgan που μπορεί να ερμηνεύσει τόσο σιχαμερό ρόλο

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα μ'αρεσε το 4ο, φαντάζομαι κάποιοι έχουν κουραστεί από την σειρά και τα βλέπουν όλα αρνητικά. Ωραίο επεισόδιο ήταν.

α. Επειδή κάποιος ρώτησε, στο τέλος δεν κόβεται απότομα, απλά κάποια rips έχουν κόψει 2 σκηνές. Εδώ φαίνονται όλες: https://www.youtube.com/watch?v=P1k0TQdocgw (και εγώ την ίδια απορία είχα)

β. Νομίζω πως όντως του κάνει σήματα μόρς ο Ντάριλ, και απόδειξη είναι πως στην αρχή (στο παραπάνω βίντεο, στο 1.07) η Μισόν περνά μπροστά από το πίνακα που είναι για σήματα ΜΟΡΣ. Χαχα. Δεν γίνεται να είναι σύμπτωση! 

γ. Η σκηνή με την Μισόν στο τέλος, επειδή κάποιοι αναρωτιόνται τι είναι, μάλλον είναι τα στρώματα που τους πήραν και τα έχουν κάψει. Δείχνει δηλαδή πως όλα είναι ψυχολογικός πόλεμος και τπτ περισσότερο.

Δημοσ.

Επεισόδιο του 6 το τελευταιο. Και μονο που το 1/3 του αναλώθηκε με τα δυο βλαμενα ισως ειναι και μεγαλη βαθμολογια

θα παρει την κατιούσα οσονούπω...μην ανησυχείς.... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...