Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γελοιοτητα και η βαρεμαρα σε ολο της το μεγαλειο

Στα τελευταια 20 λεπτα με το ζορι κραταγα ταματια ανοικτα

Πιο καταντια κι απο τη μουρμουρα

• Like 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται έχετε ξεχάσει οτι κρατάνε μαζί τους τον Daryl έτσι?

Καθολου, υπαρχουν απαντα -γνωστοτατα σε αστυνομια κλπ- σχετικα πρωτοκολλα αντιμετωπισης καταστασεων ομηριας!

Οσο για τον Daryl, πιθανον μπορεις να τον απελευθερωσεις, μαλιστα αμεσα οταν τον εχουν -τοσο ηλιθιωδως- μαζι τους...

:whistle:

Στην ουσια δεν πειθει ο Rick διολου, οτι ειχε την ιδιοτητα και τη στοφα του (αμερικανου) αστυνομικου με τετοιες ενεργειες

ακομη και ο μεγαλυτερος ριψασπις, αντιλαμβανεται οτι η...γιουσουφακιστικη οπλοπαραδοση, ειναι η απολυτως χειροτερη

δυνατη επιλογη! Διαβολε τι λεμε, ακομη και προσεκτικα οργανωμενη φυγη ειναι, τουλαχιστον συνολικα, καλυτερη εξοδος

:X

• Like 1
Δημοσ.

Ωδή στο σαδισμό κατάντησε η σειρά. Αυτό το αργό και βασανιστικό (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τέμπο, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι καποιοι προτιμάτε γελίες αστυνομικές σειρές που λυνουν σε καθε επεισόδιο και μια υπόθεση. 

Μια χαρα ειναι η σειρά και μια χαρά πάει η σεζον. Ειδικά οταν ο Νταρυλ κανει το βλακα αλλά 

με σηματα μορς στα μάτια  λέει "πιθανόν" την τοποθεσία του Νιγκαν οταν τον κοιτάζει ο Ρικ. Συγκεκριμένα καπου στο ιντερνετ είδα οτι του λεει τη λέξη EAST, συν οτι αμα γυρίσουμε στα πρωτα δευτερολεπτα θα δουμε τη Μισον να κυκλοφορεί στο δωμάτιο και εμφανιζεται ενας πινακας με τα σηματα μορς.

• Like 1
Δημοσ.

αυτοι λυνουν σε καθε σεζον μια υποθεση

θα μας παρει υπνος για αλλα 10 επεισοδια και στο τελευταιο θα κανουν ντου και θα σκοτωσουν τον παλιατσο

Μετα θα βγει η επομενη σεζον οπου θα υπαρχι νεος παλιατσος κ.ο.κ.

• Like 3
Δημοσ.

Που είναι ο King Ezekiel βρε; Τον έφαγε η τίγρης;  :lol:

Εμένα δεν με χαλάει και την βλέπω ευχάριστα τη σειρά, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κακή η δομή των επεισοδίων και το timeline. Αν κάνανε μίξη χαρακτήρων, απ' το να επικεντρώνονται συνεχώς σε κάτι για ολόκληρο επεισόδιο, θα ήταν πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Που είναι ο King Ezekiel βρε; Τον έφαγε η τίγρης;  :lol:

αυτο ειναι φρεσκο φρουτο

γιατι ο ιησους; πουντος να μας σωσει; :P :D

Δημοσ.

γιατι ο ιησους; πουντος να μας σωσει; :P :D

Ωχ ναι τον ξέχασα κι αυτόν! Γιατί ο άλλος ο gay ο ξανθός που είχε χτυπήσει το πόδι του πρόπερσι; Που παίζει λιγότερο κι απ' τους κομπάρσους; Τι καψόνι τρώει το παλικάρι, τον φωνάζουν να γυρίσει 3 δευτερόλεπτα σκηνή, ήρωας υπομονής.  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

αυτοι λυνουν σε καθε σεζον μια υποθεση

θα μας παρει υπνος για αλλα 10 επεισοδια και στο τελευταιο θα κανουν ντου και θα σκοτωσουν τον παλιατσο

Μετα θα βγει η επομενη σεζον οπου θα υπαρχι νεος παλιατσος κ.ο.κ.

Υπάρχει και το big bang theory. υπερπαραγωγη... Μεσα σε ενα δωμάτιο 50 σεζον με φοβερή υπόθεση 

Δημοσ.

ε, ολα τα sitcoms ετσι ειναι μωρε, γι αυτο και λεγονται sitcoms,

τα ιδια δεν ηταν και το how I met your mother (νταξει, αυτοι πεταγοντουσαν και στο μπαρ :D ),

ή το seinfeld;

Δημοσ.

Υπάρχει και το big bang theory. υπερπαραγωγη... Μεσα σε ενα δωμάτιο 50 σεζον με φοβερή υπόθεση 

θες να πεις οτι το πλησιαζουμε?

Δημοσ.

Πάντως πραγματικά οι σεναριογράφοι απο το να κάθονται να γράφουν μια σεζόν με τον κάθε ψυχάκια που την έχει δει αρχηγός, μήπως σιγά σιγά να ασχοληθουν με το τι συμβαίνει γύρω τους; Μιλάμε για έναν ιό που σε κάνει ζόμπι, σε μια χώρια διαλυμένη και πλέον τα ζόμπι είναι απλά κομπάρσοι του κομπάρσου!

Μήπως να το έκαναν όπως το I am legend ή όπως την πρώτη σεζόν που ο άλλος προσπαθεί να καταλάβει τι παίζει; Μήπως να καταλάβουμε και μεις τι παίζει; πως ξεκινησε όλο αυτό; Αν υπάρχει λύση; Που σκατα είναι όλη η κυβέρνηση κλπ; Εδώ και 3-4 σεζόν μας τα πρήζουν με την ομάδα του Ρικ να προσπαθεί να μείνει κάπου και να την κυνηγάει ο κάθε ψυχανώμαλος.

Δλδ πραγματικά θέλω ζόμπια, θέλω να ψάχνουν πολιτισμό, ελπίδα, απαντήσεις... Εδώ δεν υπάρχει ούτε μια απάντηση. Απλά 10 τύποι που προσπαθούν να βρουν μια φυλακή, μια φάρμα, μια πόλη να ζήσουν.

ΥΓ Ρε φίλε Ρικ... Κότα στον Νιγκαν και μαγκιά στον δικό σου. Χέσε μας κιόλας.

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως πραγματικά οι σεναριογράφοι απο το να κάθονται να γράφουν μια σεζόν με τον κάθε ψυχάκια που την έχει δει αρχηγός, μήπως σιγά σιγά να ασχοληθουν με το τι συμβαίνει γύρω τους; Μιλάμε για έναν ιό που σε κάνει ζόμπι, σε μια χώρια διαλυμένη και πλέον τα ζόμπι είναι απλά κομπάρσοι του κομπάρσου!

Μήπως να το έκαναν όπως το I am legend ή όπως την πρώτη σεζόν που ο άλλος προσπαθεί να καταλάβει τι παίζει; Μήπως να καταλάβουμε και μεις τι παίζει; πως ξεκινησε όλο αυτό; Αν υπάρχει λύση; Που σκατα είναι όλη η κυβέρνηση κλπ; Εδώ και 3-4 σεζόν μας τα πρήζουν με την ομάδα του Ρικ να προσπαθεί να μείνει κάπου και να την κυνηγάει ο κάθε ψυχανώμαλος.

Δλδ πραγματικά θέλω ζόμπια, θέλω να ψάχνουν πολιτισμό, ελπίδα, απαντήσεις... Εδώ δεν υπάρχει ούτε μια απάντηση. Απλά 10 τύποι που προσπαθούν να βρουν μια φυλακή, μια φάρμα, μια πόλη να ζήσουν.

ΥΓ Ρε φίλε Ρικ... Κότα στον Νιγκαν και μαγκιά στον δικό σου. Χέσε μας κιόλας.

Αυτο θα ηταν κατι ωραίο. Να δείξει καπου οτι ξεκινάει να λειτουργεί ξανά το σύστημα. Με κυβέρνηση κλπ. Μια ομάδα γιατρών ρε παιδί μου που παλεύει να βρει αντίδοτο οταν είσαι σε αρχικό στάδιο γιατί αμα εισαι 2-3 χρονια σάπιος ειναι δυσκολο να θεραπευτείς :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...