Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικά με τον ντάριλ

τι εδειχνε η φωτογραφια που το εδειξε ο ντουαιτ;

Νομίζω το σπασμένο κεφάλι του Γκλεν.

Δημοσ.

σχετικά με τον ντάριλ

τι εδειχνε η φωτογραφια που το εδειξε ο ντουαιτ;

Ένα ανατιναγμένο Samsung Galaxy Note 7 :-D

Πάντως κι εγώ άργησα να το καταλάβω, μετά σκέφτηκα τα μυαλά του Γκλεν

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο το επεισόδιο και το λέω εγώ που είμαι μεγάλος φαν της σειράς..Δυστυχώς γεμίζουν το χρόνο με σκηνές που δε δείχνουν τίποτα και εμβαθύνουν σε χαρακτήρες δίχως νόημα.Το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό στο walking dead είναι ότι τρώνε ολόκληρα επεισόδια μόνο με 1 άτομο.Μεγάλο λάθος τους γιατί σχεδόν έχουμε ξεχάσει την υπόλοιπη ομάδα,πού βρίσκονται και τί κάνουν.Πραγματικά μου έχουν λείψει τα επεισόδια των πρώτων κύκλων που έδειχναν από λίγο όλους τους χαρακτήρες της σειράς,με εναλλασσόμενες σκηνές..

• Like 4
Δημοσ.

εγώ πάλι δεν πιστεύω πως δε δείχνουν τίποτα

ίσα ίσα έδειξε πιο πολλά στοιχεία για τον Negan και τον τρόπο που τους "εξουσιάζει"

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω πως βλεπεται την σειρα με τοση γκρινια...αληθεια. το ενας σας βρωμαει το αλλο σας ξυνιζει...

Εμενα η σειρα μου αρεσει παρα πολυ...ειναι τεραστια σειρα. χρειαζεται να ξερεις τι γινεται παντου...να μαθαινεις τους χαρακτηρες. δεν γινεται σε καθε επεισοδιο να γινεται κολαση και να πεθαινει κοσμος..πως να το κανουμε?

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω πως βλεπεται την σειρα με τοση γκρινια...αληθεια. το ενας σας βρωμαει το αλλο σας ξυνιζει...

Εμενα η σειρα μου αρεσει παρα πολυ...ειναι τεραστια σειρα. χρειαζεται να ξερεις τι γινεται παντου...να μαθαινεις τους χαρακτηρες. δεν γινεται σε καθε επεισοδιο να γινεται κολαση και να πεθαινει κοσμος..πως να το κανουμε?

Ειναι απολυτως λογικο τοσο δημοφιλη σειρα με τετοιο περιεχομενο να υπαρχει κοσμος που να μην του αρεσουν καποια πραγματα.Το πραγματικα περιεργο θα ηταν να μην γινονταν καθολου παραπονα για την σειρα.

Επισης θα συμφωνουσα με αυτο που γραφεις''να μαθαινουμε τι γινεται παντου'' αλλα να ενωνουν τα επεισοδια.Μην μου δειχνει ενα επεισοδιο τι εκανε η carol,αλλο επεισοδιο τι εκανε η πιτσιρικα και παει λεγοντας. 

Ειναι γεγονος αλλωστε οτι απο την στιγμη που μιλαμε για σειρα με τοσα επεισοδια,αναποφευκτα εχει και καποια που δεν ειναι το ιδιο καλα με καποια αλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτόν τον Νιγκαν, δεν υπάρχει ένας να του την μπομπουνίσει στο κούτελο να ξεμπερδεύουν; Δλδ ήμαρτον, τόσα όπλα εκεί μέσα και κάνουν σαν χεσμένοι όλοι τους. Σιγά την προστασία που έχει άλλωστε

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτόν τον Νιγκαν, δεν υπάρχει ένας να του την μπομπουνίσει στο κούτελο να ξεμπερδεύουν; Δλδ ήμαρτον, τόσα όπλα εκεί μέσα και κάνουν σαν χεσμένοι όλοι τους. Σιγά την προστασία που έχει άλλωστε

Εν μερη και για τον Ρικ αυτο δεν θα πηγαινε?:P Σιγουρα εχει εκνευρισει αρκετο κοσμο με ορισμενες απο τις αποφασεις και τα ψυχολογικα του. Αλλα βλεπεις δεν υπαρχει καποιος αλλος να παρει την θεση του 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To γνωστο τροπαριο που βλεπουμε εδω και 3-4 χρονια

Το πρωτο και το τελευταιο επεισοδιο χαμος και τα ενδιαμεσα υπνος απιστευτος με ενα ατομο και τους υπολοιπους να χανονται

Μυγα breaking bad

Βρηκαμε τωρα ενα βλακα φαφλατα να λεει κοτσανες και να το παιζει μαγκας, που συμφωνα με την ως τωρα λογικη θα τον ειχαν καθαρισει σε χρονο 0

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ.

Εν μερη και για τον Ρικ αυτο δεν θα πηγαινε? :P Σιγουρα εχει εκνευρισει αρκετο κοσμο με ορισμενες απο τις αποφασεις και τα ψυχολογικα του. Αλλα βλεπεις δεν υπαρχει καποιος αλλος να παρει την θεση του 

Ναι αλλά αυτός τους έχει σούζα. Δουλεύουν σαν σκλάβοι, δεν μπορούν να φύγουν, τον προσκυνάνε, σκοτώνει και βιάζει όποτε του καβλώσει... Και σιγά τον μάγκα κιολας, ούτε καν ντούκι δεν είναι, ουτε καν εμπνέει την κοινότητά του.... δλδ πραγματικά απορώ γιατί δεν του σκάει ο σημαδεμένος μια με το όπλο εκεί που είναι οι δυο τους να ξεμπερδεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...