Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Εκανε τοσο μπαμ οτι τον τρολαρε, που ηταν οντως αστεια η σκηνη
qspock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλη η γατουλα, αν και ψευτικη... Θα εχει ενδιαφερον τι ακριβως θα τη δουμε να κανει. Καλος κι ο Κινγκ. Μου αρεσε ο χαρακτηρας. Δινουν νεα πνοη στη σειρα, τη χρειαζοτανε. Το επισοδειο ηταν εισαγωγικο, οπως και το προηγουμενο: Το ενα εισειγαγε τους κακους με εναν τρελαμενο ακραιο leader, και το δευτερο μας δειχνει την αλλη ακρη, εναν benign leader και τους ακολουθους του. Τωρα αν θελετε καθε επεισοδιο να βλεπετε action figures-κιμαδες, θα ηταν βαρετο και μονοτονο. Προσωπικα πιστευω υπαρχουν 3 ειδων χαρακτηρες στη σειρα: 1) Αυτοι που εμβαθυνεται ο χαρακτηρας τους πολυ και δε σκοτωνονται γιατι αποτελουν σημειο αναφορας τους σεναριου και της σειρας. Τετοιοι ειναι οι γνωστοι βασικοι οι οποιοι αν τους καθαρισουν προωρα θα χασει η σειρα γιατι εχει κατι να πει ακομα για αυτους. Φοβαμαι οτι οι αγαπητη σας Καρολ πλεον ανηκει σε αυτην την κατηγορια, αν και ξεκινησε απο την 3η! 2) Αυτοι που εμβαθυνονται πολυ αλλα καποτε μοιραια καταληγουν αναγκαστικα αναλωσιμοι, και αυτο φαινεται απο το οτι ο χαρακτηρας τους εχει αναπτυχθει πληρως και δεν χωραει περεταιρω εξερευνηση, φτανει δηλαδη σε "τελμα". Νομιζω και για τους 2 που χαιρετησαμε ειχε επελθει ακριβως αυτο. 3) Οι λοιποι που δεν εμβαθυνονται ιδιαιτερα και δεν απασχολουν κανεναν. Απλα υπαρχουν και συπμπληρωνουν με προοπτικη να φυγουν αδοξα, ή να τριγυρναν μεχρι να αποφασισουν τι θα τους κανουν. ΥΓ: Η σειρα ειναι για γερα στομαχια. Παντα ηταν. Παρατηρησα πως σε πολλους αρεσει το Big Bang Theory...
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ποτε ειπαμε πεθαινει η καρολ στα κομικς? Το Κινγκντομ παιζει κανα ρολο στο Αλεξανδρεια vs Νεγκαν?
7nisiotis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ποτε ειπαμε πεθαινει η καρολ στα κομικς? Το Κινγκντομ παιζει κανα ρολο στο Αλεξανδρεια vs Νεγκαν? Στα Comics δεν θυμάμαι, πάντως μέχρι τώρα έχει παίξει κύριο ρόλο στο να σώζει 2-3 φορές την Rick-ο-παρέα. Περι Kingdom και ο ρόλος του στην από δω και πέρα πορεία της σειράς : Το κύριο σημείο είναι ότι θα συμμαχήσουν με Alexandria ( Rick's Group ) και Hilltop για να ξεφορτωθούν τον Νίγκαν και την τρελο-παρέα του. Βέβαια στα αν το πάμε χρονικά βάση επεισοδίων σε σχέση με το κόμικ, θα αργήσουμε πολύ να δούμε τη μεγάλη μάχη. ΙΣΩΣ και 1+ σεζόν.
vasioula1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 για την κάρολ στο κόμικ πεθαίνει όταν ακόμα είναι όλοι μέσα στη φυλακή
4saken Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 H Καρολ θελει κλωτσιες...το ενα της μυριζει το αλλο της βρωμαει...
Legolas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 H Καρολ θελει κλωτσιες...το ενα της μυριζει το αλλο της βρωμαει... Ειναι μια ταλαιπωρημένη ψυχή. Αγάπη ψάχνει να ξεχάσει τον άντρα της που την σάπιζε στο ξύλο D:
crom251 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εσπειρε το πρωτο, οπως πρεπει να ειναι τα επεισοδια σε τετοια σειρα. Δυστυχως απο το ζενιθ γυρισαμε αμεσως στις γλυκαναλατες μ@λ@κιες... 1
solidsnake222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Όταν τελείωσε το πρώτο επεισόδιο μπήκα να δω αμέσως το preview από το 2..βρίσκω το παρακάτω από έγκυρο κανάλι φαίνεται μας κοροϊδεύουν άλλα δίνουν στο preview και άλλα βγάζουν on air κρίμα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτά που είδα στο 2 1
p4n0s86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Όταν τελείωσε το πρώτο επεισόδιο μπήκα να δω αμέσως το preview από το 2..βρίσκω το παρακάτω από έγκυρο κανάλι φαίνεται μας κοροϊδεύουν άλλα δίνουν στο preview και άλλα βγάζουν on air κρίμα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτά που είδα στο 2 "...presents scenes from this season of the walking dead". Το λέει με το που ξεκινά το βίντεο, άρα το δήθεν έγκυρο κανάλι ή μας θεωρεί κουφούς ή κλασικά clickbait τίτλος.
solidsnake222 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 "...presents scenes from this season of the walking dead". Το λέει με το που ξεκινά το βίντεο, άρα το δήθεν έγκυρο κανάλι ή μας θεωρεί κουφούς ή κλασικά clickbait τίτλος. Α μαλιστα δεν το ειχα δει στην αρχη κλασικο click bait
hasiotis_john Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω γιατί, αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά το 2ο!
billstamaniac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 το ειδα κ εγω δεν ειναι κάποιο επεισοδιο που θα σου μείνει αλλά ηταν μια χαρα είχε λιγο απο ολα
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βλεποτανε. Απλα εδειξαν την αντιθεση στα 2 camps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα