Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το 2ο επεισόδιο..

Πόσα καραγκιοζιλίκια πια? Μετά το πρώτο, διαφορετικό επεισόδιο σε σχέση με ότι έχουμε δει, έρχεται αυτό? Εύστοχη αναφορά της Carol ως "τσίρκο". Kingdom, Άλογα, Βασιλιάς... Νομίζω πως είτε ξεσηκώνουν το κόμικ στεγνά, δίχως να το επεξεργάζονται πλέον τηλεοπτικά, είτε μας κοροϊδεύουν. "Πουλάει" λένε, απλά γυρίζετε επεισόδια, θα δουν ότι μ@μ@κία τους δείξεις. Και αλήθεια τώρα... Τίγρη???!!! Αυτή τρώει για 10 άτομα! Προσπαθείς να επιβιώσεις... Έχει τόσο αφθονία? Άσε τις μπούρδες του, περί επιβολής και ανάγκης ηγεσίας...

Με είχε κουράσει τα τελευταία χρόνια, είδα το ξεκίνημα της σεζόν με ενδιαφέρον... πίστεψα πως κάπως μπορεί να αλλάξει... αλλά μου φαίνεται 2 επεισόδια θα της δώσω ακόμη... αν συνεχίσει έτσι... έχουμε κι άλλες επιλογές... Ο ντόρος του 1ου επεισοδίου μου φαίνεται ήταν απλά ένα φθηνότατο πυροτέχνημα για να τραβήξει τα βλέμματα και μόνο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχω δει ακομα το δευτερο επεισοδιο αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι το περιμεναν οτι παλι τα επομενα επεισοδια θα ειναι ψιλο ''meh'' απο πλευρας ουσιας.Ετσι γινεται ολες τις προηγουμενες season. Η σειρα ουτως ή αλλως το ειχε δειξει αυτο κακα τα ψεματα μετα το τελος της πρωτης season η οποια ειναι η μονη που μπορουμε να πουμε οτι οντως πραγματικα εβλεπες τα περι post apocalyptic σκηνικα με ιους-ζομπι-επιβιωση.

Επισης απο περιεργεια αλλα με βαση το ιδιο σκηνικο του walking dead ποιες ειναι οι αλλες επιλογες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη?

Δημοσ.

Επισης απο περιεργεια αλλα με βαση το ιδιο σκηνικο του walking dead ποιες ειναι οι αλλες επιλογες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη?

Fear the Walking Dead, αν και φαντάζομαι θα το έχεις δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα,εκει που εκανε καλη αρχη η σεζον 7,ασχοληθηκανε ενα ολοκληρο επεισοδειο για την τρελοΚαρολ.Δεν θα μπορουσαν να συνδιαζουν ρε γαμωτο λιγο απο ολα?Να εβαζαν και απο τη μερια του Ρικ καποια πραγματα?Με κατι τετοια επεισοδια παρα γινεται μονοτονη η σειρα.Ναι οκ μας εδειξε μια νεα πλευρα ανθρωπων αλλα,so what?90%  το επεισοδιο μας εδειξε για αλλη μια φορα οτι η Καρολ εχει ψυχολογικα..

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.

Τα γουρούνια που τα τάιζαν σαπίλα ήταν ολα τα λεφτά. Θα τους πιάσει κανα κόψιμο θα τρέχει ο Νεγκαν. :D :D  Η αληθεια ειναι οτι επρεπε να δείξει και λιγο απο την ομάδα, αν και δεν ήταν βαρετό επεισόδιο. Τωρα απο sneak peek που είδα για το τριτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί στον Νταρυλ και στον Ντουάιτ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...