AntoineG7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω προβλημα με το Ethernet. Windows 7, router ZTE ZXV10 H108L. Τα κινητα στο σπιτι(2) και 2 λαπτοπ συνδεονται κανονικα μεσω WiFi. Δεν μπορω ομως να συνδεθω μεσω Ethernet σε απο τα λαπτοπ. Μου βγαζει Unidentified Network και οταν κανω επιλυση προβληματων μου λεει δεν εχει οριστει IP. Στο Local Area Connection που εχει το προβλημα, τα IPv6 kai v4 ειναι ενεργοποιημενα και ρυθμισμενα στο Obtain IP automatically. Τα drivers απο τον προσαρμογεα δικτυου ειναι τα τελευταια. Τι φταιει;;
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 παλι σου δουλευε το ethernet στον υπολογιστη σου; . αν ναι τοτε θα πρεπει να κανεις επαναφορα συστηματος , το ιδιο ειχε παθει και ο θειος μου και δεν μπορουσε να μπει στο ιντερνετ εκανε επαναφορα συστηματος μια φορα δεν αλλαξε , ξανα εκανε επαναφορα συστηματος σε αλλη ημερομηνια και μετα δουλευε κανονικα . Κανε επαναφορα συστηματος.
AntoineG7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δουλευε παλια, έκανα επαναφορα και τιποτα. Σύνδεσα και αλλο λαπτοπ και ουτε εκεινο μπορει να συνδεθει με ethernet, αρα ειναι προβλημα ρουτερ. Λογικα το ρουτερ δεν δινει IP μεσω ethernet αλλα δεν ξερω πως να το λυσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα