mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η ιστορια εν ταχει. Χαλασε το ρουτερ της μανας μου..πηγε πηρε αλλο τζαμπα απο τον Γερμανο και της το ρυθμισα και ολα καλα. Η συνδεση ειναι ΟΤΕ.Την παιρνουν σημερα τηλ , και την ρωτανε αν η συνδεση/ρουτερ ειναι ολα οκ μετα το θεμα που ειχε προκυψει και λοιπα , τους λεει οτι ολα κομπλε..και της λενε οτι απο την Τριτη το νουμερο θα συνδεθει στο Fom #1 Wtf ειναι αυτο το Fom..υπαρχει ή καταλαβε τιποτα λαθος η μανα μου ?
SaFiS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Phone 1 θα της είπαν. Σας αλλάξαν την τηλεφωνία σε VoIP ή VoBB όπως θέλει να την λέει ο ΟΤΕ και θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή πάνω στο Modem. Εννοείται πως όταν δεν θα έχετε ρεύμα, τηλέφωνο γιοκ... Είναι τακτική του ΟΤΕ πλέον, όταν δίνει νέο router να γυρίζει και τους πελάτες σε VoIP. Θέλετε δεν θέλετε πάντως, μέχρι το τέλος του 2018 θα σας γύριζαν υποχρεωτικά...
mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Phone 1 θα της είπαν. Σας αλλάξαν την τηλεφωνία σε VoIP ή VoBB όπως θέλει να την λέει ο ΟΤΕ και θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή πάνω στο Modem. Εννοείται πως όταν δεν θα έχετε ρεύμα, τηλέφωνο γιοκ... Είναι τακτική του ΟΤΕ πλέον, όταν δίνει νέο router να γυρίζει και τους πελάτες σε VoIP. Θέλετε δεν θέλετε πάντως, μέχρι το τέλος του 2018 θα σας γύριζαν υποχρεωτικά... ευχαριστω για την απαντηση..θα της την καρφωσω την συσκευη πανω στο ρουτερ αυριο να μαστε καλυμενοι.
coast2coast Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μπορείτε να επιμείνετε να σας γυρίσουν σε κλασσική τηλεφωνία, για όσο αντέξει βέβαια..
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb
mphxths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια με αυτο σκηνικο , δηλ την τηλεφωνικη συσκευη απευθειας πανω στο modem/router δεν χρειαζεται πλεον το splitter...σωστα τα λεω? Δηλ , πριζα--router και phone1 υποδοχη - τηλεφωνικη συσκευη ..τα λεω καλα? Προς το παρον παιζουν μονο οι εξερχομενες κλησεις...αυριο ειχε πει ο ΟΤΕ οτι θα γινει η αλλαγη....ειδωμεν μεχρι αυριο αν θα εχουμε και εισερχομενες.
giorpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb Πόθεν προκύπτει αυτό; Επειδή ρωτάω και σε άλλο τόπικ. Υπάρχει κάπου μια επιβεβαίωση για την συγκεκριμένη αυτή πληροφορία που να αφορά όλους τους παρόχους; Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του; Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb μιλάς για οτε,όσες φορές έχω ενοχλήσει την forthnet είτε απο τηλέφωνο είτε απο mail δεν γνωρίζουν πότε και ΑΝ θα γίνει κάποια αλλαγή στο μέλλον 1
l337 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πόθεν προκύπτει αυτό; Επειδή ρωτάω και σε άλλο τόπικ. Υπάρχει κάπου μια επιβεβαίωση για την συγκεκριμένη αυτή πληροφορία που να αφορά όλους τους παρόχους; Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του; Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς. Από την cosmote πάντως είναι επιβεβαιωμένο και έχει επιβεβαιωθεί και από την Claudia Nemat, πολύ καιρό πριν - σχεδόν 3 χρόνια, στην διάλεξη για το All-IP-Europe.
giorpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Από την cosmote πάντως είναι επιβεβαιωμένο και έχει επιβεβαιωθεί και από την Claudia Nemat, πολύ καιρό πριν - σχεδόν 3 χρόνια, στην διάλεξη για το All-IP-Europe. Τέλεια. Δε ζητάω αυτή την απάντηση όμως. Η απάντηση που ζητάω όπως καταλαβαίνεις αφορά το παρακάτω και αυτήν την απάντηση δε μπορεί να μου την δώσει η πολιτική της cosmote και τα στελέχη της στο βαθμό που δεσμέυουν την cosmote και μόνον. Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb Περιμένω λοιπόν μια αναφορά που να εμπεριέχει αξιόπιστη και δεσμευτική αλλαγή πολιτικής των άλλων εταιρειών.
l337 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τέλεια. Δε ζητάω αυτή την απάντηση όμως. Η απάντηση που ζητάω όπως καταλαβαίνεις αφορά το παρακάτω και αυτήν την απάντηση δε μπορεί να μου την δώσει η πολιτική της cosmote και τα στελέχη της στο βαθμό που δεσμέυουν την cosmote και μόνον. Tότε θα μπορούσες να γίνεις στο προηγούμενο ποστ πιο σαφής, μια και ανέφερες επίσης Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του; Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς. πάνω στο οποίο σου απάντησα πριν και φυσικά αφορά μόνο την cosmote.
giorpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε να το ξαναπώ λοιπόν για να είμαι σαφής: Από τη στιγμή που οι αναφορές των χρηστών του φόρουμ και του διαδικτύου μεταφέρουν σε κοινή γνώαη όλων μας , πως προσωπικό του ΟΤΕ σε απάντηση πελατών του διακινεί για το VOIP τη συγκεκριμένη δικαιολογία Ή είναι μια παπάτζα του ΟΤΕ για να περάσει νωρίτερα και με πιο επικοινωνιακό τρόπο την διαφορετική τηλεφωνία στους πελάτες του; Για το τί ψιθυρίζεται στο διαδίκτυο δεν αξίζει λόγος αναφοράς. Εγώ πάντως αναμένω ουσιαστική απάντηση. Με ποιόν τρόπο ανακοίνωσαν οι άλλες εταιρείες ότι Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb
l337 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε να το ξαναπώ λοιπόν για να είμαι σαφής: Από τη στιγμή που οι αναφορές των χρηστών του φόρουμ και του διαδικτύου μεταφέρουν σε κοινή γνώαη όλων μας , πως προσωπικό του ΟΤΕ σε απάντηση πελατών του διακινεί για το VOIP τη συγκεκριμένη δικαιολογία Εγώ πάντως αναμένω ουσιαστική απάντηση. Με ποιόν τρόπο ανακοίνωσαν οι άλλες εταιρείες ότι Η cosmote αυτό που λέει επίσημα (και είμαι σε θέση να γνωρίζω) είναι πως η cosmote -και μόνο- περνάει σε voip έως το τέλος του '18. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων άλλων (πελάτων και μη) που γράφουν ό,τι να ναι και παίζουν το "χαλασμένο τηλέφωνο" ή σε "κακούς" υπαλλήλους της cosmote που -κακώς- λένε αρλούμπες εξαιτίας της στοχοθεσίας. Μεταξύ μας τώρα, και όχι δεν το λέω επίσημα, και οι υπόλοιποι πάροχοι θα περάσουν σε voip. Όχι απαραίτητα αμέσως αλλά πολύ σύντομα. Θα βγούμε off-topic όμως.
giorpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ επιμένω να περιμένω μια απάντηση πάνω στην κουβέντα αυτή: Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb Αν κάποιος μπορεί να εισφέρει συγκεκριμένα, θα είμαι ευτυχής γιατί μου αρέσει η ουσία. Οι εικασίες δε μου αρέσουν.
l337 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ επιμένω να περιμένω μια απάντηση πάνω στην κουβέντα αυτή: "Μεχρι το 2018 θα γίνουν ολα voip i vobb" Αν κάποιος μπορεί να εισφέρει συγκεκριμένα, θα είμαι ευτυχής γιατί μου αρέσει η ουσία. Οι εικασίες δε μου αρέσουν. Mόνο που αυτό που -εσύ- γράφεις αποτελεί εικασία (ότι θα γίνουν όλοι voip δηλαδή - btw μόνο η cosmote είναι 100% σίγουρο) Αυτό σου εξήγησα και πριν αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις. Πετάει ένας χαζός (είτε πελάτης είτε χρήστης forum είτε κακός υπάλληλος) ένα πυροτέχνημα και ψάχνεις μάλιστα συγκεκριμένη απάντηση (πάνω στο flame) και με ουσία. Σου απάντησα και πιο πριν τι ακριβώς ισχύει. Τέλος από εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα