Προς το περιεχόμενο

Κουτί

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω ψαχνω το ιδιο πραγμα, εχω σχεδον καταληξει στο Corsair Carbide Air 240. Υπαρχουν και μικροτερα αλλα τα φοβαμαι για Θερμοκρασιες. Εxω EVGA 960 και ι5 6500 με στοκ cooler, 1 3,5" μηχανικο και 2 SSD. Αν υπαρχουν ατομα που εχουν μικρου ογκου κουτια ας βοηθησουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι σαν αυτά?

έχω δει αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html καλό είναι; κ αν είναι καλο θ μ πρωτινεται κ μια μιτρικη γ 1151 μέχρι 90 ευρω

Το συγκεκριμένο φαίνεται εκ πρώτης όψεος μαζεμένο, με "clear interior", πρέπει να έχει χώρους για cable management.

To υπόλοιπο σύστημα ποιο είναι? Μητρική δες αυτή.

Το συγκεκριμένο φαίνεται εκ πρώτης όψεος μαζεμένο, με "clear interior", πρέπει να έχει χώρους για cable management.

To υπόλοιπο σύστημα ποιο είναι? Μητρική δες αυτή.

στηλε μ κ μία μιτρικη στα 90 το υπόλοιπο είναι π σκέφτομαι να πάρω στο παλικάρι είναι εναν i3 6100 από σκληρους λέω ν του πάρω εναν 1tb κ έναν ssd 120 gb συν 8gb ram ,φανακια και μία κάρτα γραφικών μέχρι 80 ευρώ ...ή ερωτήσεις μ είναι ή εξεις ο i3 6100 κάνει οβερκλοκ ; Ποσα φανακια πέρνει το κουτί π σ εδειξα κ τέλος φτιάνουν 120gb ssd γ το λειτουργικο κ της εφαρμογές?

Σορρυ γράφω γρήγορα γ αυτό όπως ανέφερα παραπάνω αυτα π θα αγοράσω στον φίλο είναι το κουτί π εδειξα παραπάνω από επεξεργαστή θα του βάλω τοn i3 6100 kai 8gb ram και μία μικρή μιτρικη μέχρι 90ευρω .Το ερώτημα μ είναι το εξής ο i3 6100 δεχετε οverclock ? Το δεύτερο μ ερώτημα είναι πόσα φανακια πέρνει το συγκεκριμένο κουτί ; Και τέλος Vasillis 07 θέλω να πρωτηνεις μία μιτρικη γ το συγκεκριμένο κουτί στα 90 ευρω

φίλε music σου έχει προταθεί μητρική εδώ όπως και σε άλλο θέμα που έχεις ανοίξει http://www.insomnia.gr/topic/621719-%CE%BC%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CE%BC/page-2

τι μητρική δλδ θες να σου προτείνουν για να διαλέξεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...