Προς το περιεχόμενο

Huawei p9 lite 2giga ram vs samsung s6 32g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα. Θελω να παρω κινητο. Ειμαι αναμεσα σε δυο. Το huawei p9 lite 2 giga ram και το Samsung s6 32g (το οποιο το εχει προσφορά το public 350€) το μονο που με χαλάει ειναι πως ειναι παλιο κινητο ενω το p9 ειναι καινούργιο. Εχουν μεγαλη διαφορα τα δυο κινητα??? Το μονο που εχω ακουσει ειναι πως το s6 δεν βγηκε καλο κινητο, γι'αυτο και καλα κυκλοφορησε αμεσως το s7. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το p9 lite σκοτωνει . Ειδικα για τα λεφτα που το δινουν. Το s6 κινηταρα και αυτο αλλα πιστευω το p9 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα.

Οτι και να παρεις πιστευω οτι μεινεις ευχαριστημενος

Δημοσ.

ο μόνος λόγος για το lite είναι αν δεν έχεις τα χρήματα για το s6, κανένας άλλος,δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τον δύο

Παιδια καλησπέρα. Θελω να παρω κινητο. Ειμαι αναμεσα σε δυο. Το huawei p9 lite 2 giga ram και το Samsung s6 32g (το οποιο το εχει προσφορά το public 350€) το μονο που με χαλάει ειναι πως ειναι παλιο κινητο ενω το p9 ειναι καινούργιο. Εχουν μεγαλη διαφορα τα δυο κινητα??? Το μονο που εχω ακουσει ειναι πως το s6 δεν βγηκε καλο κινητο, γι'αυτο και καλα κυκλοφορησε αμεσως το s7. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ακυρο παιδια. Ξαναμπηκα στα public στη σελίδα τους και το ανεβασαν στα 400€ και με ελλειψη αποθεματων. Κατι βρωμαει εδω... λογικα το μειονέκτημα του p9 lite ειναι το μεγαλο sar

Δημοσ.

Θελω να το παρω με δοσεις το κινητο και απο οτι ξερω τα σκρουτζαδικα δεν εχουν ατοκες δοσεις

Βεβαια μπορει να ερχεται μια η αλλη με τα επώνυμα μαγαζια που κανουν ατοκες δοσεις αλλα εχουν πιο ακριβα τα κινητα

Δημοσ.

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ S6 ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Το είπαμε 1000 στο φορούν ρωτγσα σε 3 public πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά εξαντλήθηκε! Πάει, παπαλα, γειά σάς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...