De@th L0rd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενας τεντωτηρας ιμαντα δυναμο? Γενικοτερα κανενα ρουλεμαν στο ολο "κυκλωμα" που γυρναει? Μπορει λογο οτι τραβαει η τρομπα του υδραυλικου και το ζοριζει εκεινη τη στιγμη να σταματαει.. Γενικα 4Ε-FE... αν το χαλασεις μην ξαναπαρεις αμαξι, δεν κανεις Έχω το ίδιο αυτοκίνητο. Όχι δικό μου του πατέρα μου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς το είχα γαμήσει, δεν έβγαλε τίποτα ακόμη φτου-φτου. Αν είχα κάνει σε ευρωπαικό αυτοκίνητο αυτά που έκανα στον κινητήρα και το σασμαν του,θα με είχε αφήσει στο δρόμο,είμαι σίγουρος.4Ε-FE Ιάπων Αθάνατος. Ξέρω άτομο που του έβαλαν βαλβολίνες στον κινητήρα αυτόν και έβγαλε χρόνο μέχρι το επόμενο σέρβις.
sam75 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το ίδιο αυτοκίνητο. Όχι δικό μου του πατέρα μου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς το είχα γαμήσει, δεν έβγαλε τίποτα ακόμη φτου-φτου. Αν είχα κάνει σε ευρωπαικό αυτοκίνητο αυτά που έκανα στον κινητήρα και το σασμαν του,θα με είχε αφήσει στο δρόμο,είμαι σίγουρος.4Ε-FE Ιάπων Αθάνατος. Ξέρω άτομο που του έβαλαν βαλβολίνες στον κινητήρα αυτόν και έβγαλε χρόνο μέχρι το επόμενο σέρβις. Ρέ φίλε τι να βγάλει; μιλάμε για τα καλύτερα αυτοκίνητα, τα ευρωπαϊκά είναι κουδουνιστρες όλα.
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ρέ φίλε τι να βγάλει; μιλάμε για τα καλύτερα αυτοκίνητα, τα ευρωπαϊκά είναι κουδουνιστρες όλα. Καλοτάξιδο! Πόσο το πήρες;
sam75 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλοτάξιδο! Πόσο το πήρες; Να σαι καλά, 2.000, μαζί με σέρβις και μεταβίβαση στα 2.500 2
Chape Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόμοιο πρόβλημα με το ίδιο αμάξι είχα και εγώ αλλά τον ήχο δεν θα τον έλεγα "τσιτσιρισμα"... Σε εμένα σε πολύ χαμηλές στροφές ακουγόταν κάτι περίεργο και δεν μπορούσε κάνεις να βρει τι είναι... Μια μέρα που το καθάριζα είδα ότι όλο το καντράν ήταν λίγο χαλαρό (ψιλοκουνιωταν) εσφιξα δύο βίδες που έχει και από τότε σταμάτησα και ο ήχος... Λογικά είναι άσχετο με το θέμα/πρόβλημα σου απλά επειδή ήταν κάτι χαζό που μου είχε συμβεί ήθελα να το πω!
sam75 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόμοιο πρόβλημα με το ίδιο αμάξι είχα και εγώ αλλά τον ήχο δεν θα τον έλεγα "τσιτσιρισμα"... Σε εμένα σε πολύ χαμηλές στροφές ακουγόταν κάτι περίεργο και δεν μπορούσε κάνεις να βρει τι είναι... Μια μέρα που το καθάριζα είδα ότι όλο το καντράν ήταν λίγο χαλαρό (ψιλοκουνιωταν) εσφιξα δύο βίδες που έχει και από τότε σταμάτησα και ο ήχος... Λογικά είναι άσχετο με το θέμα/πρόβλημα σου απλά επειδή ήταν κάτι χαζό που μου είχε συμβεί ήθελα να το πω! Δεν ειναι αυτο το προβλημα σε εμενα ,βασικα δεν ειναι καν προβλημα , Ο μαστορας απο μονος του δεν το ακουσε, επρεπε να του δειξω που να βαλει το αυτι του ,τελικα το ακουσε. Ειναι το υδραυλικο το θεματακι αλλα δεν χρειαζεται καν αλλαγη. Οποιος εχει το ιδιο μοντελο ξερει τι λεω.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι αυτο το προβλημα σε εμενα ,βασικα δεν ειναι καν προβλημα , Ο μαστορας απο μονος του δεν το ακουσε, επρεπε να του δειξω που να βαλει το αυτι του ,τελικα το ακουσε. Ειναι το υδραυλικο το θεματακι αλλα δεν χρειαζεται καν αλλαγη. Οποιος εχει το ιδιο μοντελο ξερει τι λεω. H κρεμαριέρα είναι, δεν βγάζει πρόβλημα απλά κάνει θόρυβο. Αυτό ίσως ήταν το μόνο πρόβλημα κι επειδή ήταν στην εγγύηση το αυτοκίνητο και δεν άρεσε στον father να ακούει θορύβους απαίτησε την δωρεάν αντικατάσταση. Στο σέρβις σου άλλαξαν υγρά υδραυλικών,φρένων και συμπλέκτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα