SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ρέ φίλε τι λες; ήδη παίζω μια χαρά. Κάπου μπερδεύεσαι Δεν μπερδευομαι, εννοειται οτι παιζεις και τωρα, απλα μην περιμενεις καμια σπουδαια διαφορα με συστημα των 350ευρω
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπερδευομαι, εννοειται οτι παιζεις και τωρα, απλα μην περιμενεις καμια σπουδαια διαφορα με συστημα των 350ευρω Εννοείται, θα έχω όμως καινούριο μηχάνημα αυτή είναι η κυρίως διαφορά, αλλά 6 χρόνια άνετα.
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΚ τοτε το συστημα που σου προταθηκε πρωτο πρωτο σε καλυπτει.
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αμά είναι φίλε να αλλάξεις τον i3 (έστω και παλιάς γενιάς) με pentium,κάτσε όπως είσαι και απλώς πάρε μια καλύτερη κάρτα γραφικών και βάλε και παραπάνω μνήμη αν χρειάζεται.
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αμά είναι φίλε να αλλάξεις τον i3 (έστω και παλιάς γενιάς) με pentium,κάτσε όπως είσαι και απλώς πάρε μια καλύτερη κάρτα γραφικών και βάλε και παραπάνω μνήμη αν χρειάζεται. Εννοείται για i3 6100 λέω. Τι λες εσύ; ΟΚ τοτε το συστημα που σου προταθηκε πρωτο πρωτο σε καλυπτει. Το πρωτο είναι χειρότερο από αυτό που έχω η ισάξιο, κάτι καλύτερο ζητάω.
dimoskoutr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλτατε όπως το βλέπω εγώ και σύμφωνα με αυτά που λες είναι καλύτερα πιστεύω για σένα να πας σε i3 6100 με την αντίστοιχη μητρική και ram σε πρώτη φάση και αφού μαζέψεις κάποια χρήματα ακόμη να πας μετά για μια κάρτα γραφικών...έτσι και λιγότερο πιεσμένα θα είναι τα πράγματα από οικονομικής πλευράς για το χτίσιμο και ακόμη και αν δεν δεις διαφορά στα games αφού θα κρατήσεις την παλιά σου κάρτα για ακόμη λίγο, θα δεις διαφορά σε όλα τα υπόλοιπα που κάνεις με τον υπολογιστή σου. Είναι μια διέξοδος και αυτή, σκέψου την. Ακόμη και το αντίστροφο θα μπορούσες να κάνεις, δηλαδή να πας τώρα για τροφοδοτικό και καινούργια κάρτα και αργότερα για cpu, mobo, ram, αν και εγώ θα πήγαινα στην πρώτη λύση που σου προτείνω...πρώτα τα βασικά...
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για i3 6100 δεν βγαίνουν τα κουκιά φίλε μου,όπως και σου το επεσήμαναν και πρίν,αλλά και από την άλλη δεν είναι δα και καμμιά αξιοσημείωτη αναβάθμιση από αυτόν που ήδη έχεις.
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για i3 6100 δεν βγαίνουν τα κουκιά φίλε μου,όπως και σου το επεσήμαναν και πρίν,αλλά και από την άλλη δεν είναι δα και καμμιά αξιοσημείωτη αναβάθμιση από αυτόν που ήδη έχεις. Άρα δεν κάνω τίποτα οκ Φίλτατε όπως το βλέπω εγώ και σύμφωνα με αυτά που λες είναι καλύτερα πιστεύω για σένα να πας σε i3 6100 με την αντίστοιχη μητρική και ram σε πρώτη φάση και αφού μαζέψεις κάποια χρήματα ακόμη να πας μετά για μια κάρτα γραφικών...έτσι και λιγότερο πιεσμένα θα είναι τα πράγματα από οικονομικής πλευράς για το χτίσιμο και ακόμη και αν δεν δεις διαφορά στα games αφού θα κρατήσεις την παλιά σου κάρτα για ακόμη λίγο, θα δεις διαφορά σε όλα τα υπόλοιπα που κάνεις με τον υπολογιστή σου. Είναι μια διέξοδος και αυτή, σκέψου την. Ακόμη και το αντίστροφο θα μπορούσες να κάνεις, δηλαδή να πας τώρα για τροφοδοτικό και καινούργια κάρτα και αργότερα για cpu, mobo, ram, αν και εγώ θα πήγαινα στην πρώτη λύση που σου προτείνω...πρώτα τα βασικά... Μηπως δεν αξίζει καν να πάω σε 6100; να κάτσω όπως είμαι; Από AMD δεν έχει κάτι;
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες αναβαθμιση αλλαξε μονο καρτα γραφικων (αντε και ενα καινουριο τροφοδοτικο μια που δεν μας εχεις πει τι ειναι το παλιο). Αν θες ανανεωση παρε το πρωτο συστημα που σου προταθηκε. Αν θες ανανεωση και αναβαθμιση ανεβασε το μπατζετ. 1
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σε σχέση με τον επεξεργαστή που έχεις για να κάνεις αναβάθμιση σε AMD πρέπει να πας σε FX 83XX ,o οποίος ο πιο φθηνός από αυτή τη σειρά είναι ακριβότερος από τον i3 6100,άρα καταλήγουμε στα κουκιά πάλι δυστυχώς. Μια πάντως οικονομική λύση σου πρότεινε ο Σπύρος πιο πρίν ,να δείς κάτι σε μεταχειρισμένο i5 ή και i7,αν όμως θέλεις και έχεις όρεξη για ψαχτική.
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το psu : cooler Master 650w bronze 80+ Σηκώνει 970 άνετα όταν την είχα. AMD σκέφτομαι. Κάντε ένα σύστημα χωρίς κάρτα γραφικών και δίσκους.
yiannis71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Site: INTELG4500 Μπορείς να συμβιβαστείς με αυτόν τον επεξεργαστή φοράει την HD Graphics 530 έναντι της 510 του G4400. και στον μέλλον τον πουλάς και κάνεις μετάβαση σε ι3 η ι5 1
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 . AMD σκέφτομαι. Τελικα δεν εχω καταλαβει, αναβαθμιση θες η υποβαθμιση? 2
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ θα το φτιάξω μόνος να είστε καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα