billyvillas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτησω μήπως ξέρει κάποιος κάτι!Έχω ένα macbook pro retina 13' και πέρυσι το καλοκαίρι έπεσε νερό μέσα αφού το στεγνωσα συνεχισα να το χρησιμοποιώ έκτοτε κανονικά αλλά λειτουργούσε μόνο όταν βρισκόταν στην φόρτιση φέτος στο τέλος καλοκαιριού όπου ξεφορτισε ή μπαταρια εντελώς άρχισε κολαει αρκετά!μετά από ερωτήσεις από εδώ και από εκεί μου έχουν πει 2 θεωρίες για το τι έχει : 1 θέλει αλλαγμα το logic board 2 θέλει αλλαγή το top case Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να φταίει και σε ποιο καταστημα service της apple να απευθυνθεί,εχω βρει τα εξουσιοδοτημένα service αλλά θα ήθελα μία γνώμη για πιο είναι καλύτερο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pita_kontosouvli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να αλλαχθεί μητρική από επίσημο σέρβις (μου είχαν πει 800+ ευρώ προς διετίας για pro '12) πας επιτόπου για μεταχειρισμένο.
billyvillas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μου είπαν σε από ένα από τα μαγαζιά γύρω στα 550 ευρώ αντικατασταση αλλά δεν ξέρω σσυμφέρει ή θα μου κάνει νούμερα πάλι και θα μου λένε μετά αλλά ότι και καλά ήθελε και κάτι άλλο τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα