biglinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το μονο που παραδέχτηκα ηταν με τα πολλαπλάσια ακκ, ευτυχώς εχω μαθει να παρά δέχομαι τα λάθη μου. Οσο για την αγγελια που ανεβασε το παιδί οσα ολα απο τα στοιχεία που γράφει δεν έχουν καμια σχεση με εμενα. Αλλα δεν μας εχεις πει αναλυτικά το πως συμπέρανες οτι ειμαι κλεφτης. Ετσι τυχαια σου εστειλε εκείνος μηνυμα οτι ο καλιμπονας είναι κλεφτης? ή παλι υπεθεσες επειδη ησουν ο πρωτος που μου ειπε σε PM οτι δεν επιτρέπεται δευτερος λογαριασμός οτι θα ειμαι εγω αυτος που το έκλεψε. Ενημερωτικά τον να λες καποιον κλεφτη χωρις να εχεις ιδεα τι γίνεται ειναι βαριά κουβένταΌχι ρε φίλε τι βαριά κουβέντα το κλέφτης???!!!Το άκυρος είναι βαριά κουβέντα που απαιτουσε (εδώ γελάμε ναι)να το σβήσω κιόλας...μην του δίνεις σημασία αδερφέ δεν έχει δουλειά να κάνει και χαλάει όλα τα ποστ ο τύπος...
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το αν ειμαι ακυρος ή οχι φιλε μου ασε να το κρινουν αλλα μελη που με γνωριζουν πιο καλα. Επισης για το οτι χαλαω ολα τα ποστς(νηματα θα εννοεις) δεν θα συμφωνησω γιατι αν θυμαμαι καλα εσυ με σχολιασες πρωτος και με εκρινες και ακυρο. Μπορεις ακομα να μπεις στο προφιλ μου και να δεις και ολα τα νηματα που εχω συμμετασχει. Τοτε κρινε...
biglinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω μπει κι έχω δει μην αγχώνεσαι...τα σχόλια σου τύπου <<πιο γραφικός πεθαινεις>> κλπ όπου συμμετέχεις είσαι το λιγότερο καυστικος... Τώρα το αν ήσουν και απέναντι μου και εισεπραξες το <<ακυρος>> εντάξει δεν μιλάς σε μικρό παιδί... Μαζέψου λίγο σε παρακαλώ Δόν Κιχωτη του πληκτρολόγιου και μάθε επιτέλους ότι το κάθε παιδί εδώ μέσα ανοίγει thread για να εισπράξει κάποια βοήθεια,όχι να δώσει την ευκαιρία σε εσένα και ομοιους σου να σαρκαζουν/κρινουν/ξεκατινιαζουν κλπ... Αν όντως έχεις απόδειξη τρανταχτες όπως λες απευθύνσου σε έναν διαχειριστή μαζί με το <<θυμα>>(παρεμπιπτόντως ούτε καν έχει ασχοληθεί και σχολιάσει απέναντι στον φερομενο κατ εσε θυτη)... Το να βγαίνεις στην φορά και να αποκαλείς κλέφτη τον άλλον γιατί έτσι νομίζεις και χωρίς καν να είσαι εσύ το θύμα θα το πω άλλη μια φορά γιατί όπως φαίνεται σου αρμόζει τέλεια είσαι άκυρος! Μάθε λοιπόν να έχεις πρώτα την στοιχειώδη διακριτικοτητα σαν άνθρωπος και μετά να απαιτείς τον σεβασμό των άλλων... Υ.Γ. Και μην αρχίζεις πάλι το θα τα πω στον διαχειριστή ότι με έβρισες κλπ...θα γελάνε και οι πέτρες που θεωρείς το άκυρος βρισια...ΈΛΕΟΣ δηλαδή και δηλώνεις και 42 χρονών...
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον φιλε μου, μετα απο πολλη περισυλλογη για το αν θα πρεπει να σου απαντησω και συγκρουομενος με την αρχη μου να μην αφηνω καρφιτσα να πεφτει ,οπως επισης και για να σβησω καθε αυταπατη σου του τυπου "επαψε να μιλαει..μπηκε στην θεση του κτλ" , γραφω αυτο το ποστ. Και θα σου πω... Στα 2140 ποστς μου βρηκες το "πιο γραφικος πεθαινεις" ... Το οποιο στην προκειμενη περιπτωση που γραφηκε, ακυρε, με εκφραζει απολυτα και γι'αυτο και δεν το διεγραψα. Γιατι,ακυρε,εχω κανει αναφορα σε ποστς δικα μου ο ιδιος και τα εχω διαγραψει γιατι αφου τα εγραψα,ειδα οτι ισως ηταν λιγο "ακυρα" σαν εσενα. Ακομα, το "κτλ" που γραφεις ακυρε, δεν το καταλαβαινω. Το κτλ δηλωνει και τα λοιπα... Ειδες πολλα τετοια ποστς μου;;;. Μαλλον θα ηταν φαντασιωσεις σου οπως οτι ειμαι διαχειριστης του φορουμ, ακυρε. Μου αρεσει που απο χιλιαδες ποστς, παιρνεις ενα και με αποκαλεις καυστικον. Οσον αψορα τις αποδειξεις, οι διαχειριστες δεν ειναι ο δικαστης Dredd οπως εχω γραψει και αλλου,ουτε και εχουν αυτην την υποχρεωση αν ειχες διαβασει τους ορους αγγελιων ακυρε. Που εισαι εδω μεσα μονο για να πουλας-αγοραζεις και ξαφνικα εγινες-αυτοχριστηκες δικηγορος των κακως μεταχειρησθεντων. Ακυρε. Το δηθεν "θυμα" που αναρωτιεσαι,ακυρε, εδω μεσα ανηκει στην ιδια κατηγορια με εσενα. Στους αγοραπωλησθεντες. Μπαινει μονο οταν εχει κατι να πουλησει ή αγορασει. Το λυσαμε και αυτο,ακυρε. Ο σεβασμος των αλλων... Βεβαια... Κερδιζεται σιγουρα με πολλαπλους λογαριασμους σαν τον φιλο που υπερασπιζεσαι....10λογαριασμοι×ψ ο καθε λογαριασμος= αξιοπιστοτερος απο εμενα που διατηρω εναν μονο... Το θεμα ηλικιας... Δεν δηλωνω ακυρε... Ειμαι 42 ετων.... Θες μηπως ταυτοτητα;;;. Και για να γυρισω στην αρχη, ουτε εσυ να αγχωνεσαι... Εχω μπει και εγω... Και εχω δει.... Και εχω δει ατομα(λογαριασμοι) να ανακυκλωνονται.... Παρακατω...
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βαρεθήκατε; Εγω ναι φιλε μου.... Αλλα απο πεισμα το συνεχιζω..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως βλέπω τον υποτιθέμενο παράνομο να έχει 6 θετικές αξιολογήσεις απο μέλη επίσης με θετικές αξιολογήσεις κσι τον τυπο που τον κατηγορεί να έχει μια αξιολογήσεις και αυτή αρνητικη.
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως βλέπω τον υποτιθέμενο παράνομο να έχει 6 θετικές αξιολογήσεις απο μέλη επίσης με θετικές αξιολογήσεις κσι τον τυπο που τον κατηγορεί να έχει μια αξιολογήσεις και αυτή αρνητικη. Τωρα εσυ φιλε εγραψες..... Σκεψου... Εγω δεν ειμαι εδω για αγοραπωλησιες. Και επισης τα 2/3 αυτων των αξιολογησεων που λες και που τοση σημασια εχουν για εσενα που κρινεις τον καθε ενα απο αυτες, να σε ενημερωσω οτι ειναι απο τους μπαναρισμενους λογαριασμους του.. Καποια αλλη απορια φιλε μου
georgesalo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα εσυ φιλε εγραψες..... Σκεψου... Εγω δεν ειμαι εδω για αγοραπωλησιες. Και επισης τα 2/3 αυτων των αξιολογησεων που λες και που τοση σημασια εχουν για εσενα που κρινεις τον καθε ενα απο αυτες, να σε ενημερωσω οτι ειναι απο τους μπαναρισμενους λογαριασμους του.. Καποια αλλη απορια φιλε μου Πραγματικα είσαι πολυ κουραστικός. Μπορει ευκολα καποιος να διακρίνει οτι μια απο τις αξιολογήσεις μου ειναι απο δικο μου λογαριασμό. Οι αλλες ειναι απο ατομα με 20+. Πολυ σημασία σου δώσαμε. Πανε γραφε αλλου μπας και σου ανέβει ο αριθμός των μηνυμάτων.
GianniSM Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οι mods Που είναι όταν τους χρειάζεσαι; γιατί δεν έχει κλειδωθεί ακόμα;
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικα είσαι πολυ κουραστικός. Μπορει ευκολα καποιος να διακρίνει οτι μια απο τις αξιολογήσεις μου ειναι απο δικο μου λογαριασμό. Το γνωριζεις φανταζομαι οτι κανονικα αυτο(που παραδεχεσαι κιολας)δεν ειναι σωστο ετσι
georgesalo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το γνωριζεις φανταζομαι οτι κανονικα αυτο(που παραδεχεσαι κιολας)δεν ειναι σωστο ετσι Ναι γνωρίζω και οτι ειναι λαθος για αυτο και έφαγα μπαν. Όμως ο "κυριος" αναφέρεται οτι πανω απο μια αξιολογηση ειναι απο δικα μ ακκ. Και δεν ειμαι μονος που εχει δευτερο λογαριασμό. Μπορεις ενας διαχειριστής να διαγράψει το θέμα??
giannisag17 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ρεεεεεεεε καποιος moderator να κλειδωσει το θεμα!!!!!Ελεος..!Μαγκες αν εχετε προσωπικες διαμαχες υπαρχουν τα μηνυματα.
biglinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον φιλε μου, μετα απο πολλη περισυλλογη για το αν θα πρεπει να σου απαντησω και συγκρουομενος με την αρχη μου να μην αφηνω καρφιτσα να πεφτει ,οπως επισης και για να σβησω καθε αυταπατη σου του τυπου "επαψε να μιλαει..μπηκε στην θεση του κτλ" , γραφω αυτο το ποστ. Και θα σου πω... Στα 2140 ποστς μου βρηκες το "πιο γραφικος πεθαινεις" ... Το οποιο στην προκειμενη περιπτωση που γραφηκε, ακυρε, με εκφραζει απολυτα και γι'αυτο και δεν το διεγραψα. Γιατι,ακυρε,εχω κανει αναφορα σε ποστς δικα μου ο ιδιος και τα εχω διαγραψει γιατι αφου τα εγραψα,ειδα οτι ισως ηταν λιγο "ακυρα" σαν εσενα. Ακομα, το "κτλ" που γραφεις ακυρε, δεν το καταλαβαινω. Το κτλ δηλωνει και τα λοιπα... Ειδες πολλα τετοια ποστς μου;;;. Μαλλον θα ηταν φαντασιωσεις σου οπως οτι ειμαι διαχειριστης του φορουμ, ακυρε. Μου αρεσει που απο χιλιαδες ποστς, παιρνεις ενα και με αποκαλεις καυστικον. Οσον αψορα τις αποδειξεις, οι διαχειριστες δεν ειναι ο δικαστης Dredd οπως εχω γραψει και αλλου,ουτε και εχουν αυτην την υποχρεωση αν ειχες διαβασει τους ορους αγγελιων ακυρε. Που εισαι εδω μεσα μονο για να πουλας-αγοραζεις και ξαφνικα εγινες-αυτοχριστηκες δικηγορος των κακως μεταχειρησθεντων. Ακυρε. Το δηθεν "θυμα" που αναρωτιεσαι,ακυρε, εδω μεσα ανηκει στην ιδια κατηγορια με εσενα. Στους αγοραπωλησθεντες. Μπαινει μονο οταν εχει κατι να πουλησει ή αγορασει. Το λυσαμε και αυτο,ακυρε. Ο σεβασμος των αλλων... Βεβαια... Κερδιζεται σιγουρα με πολλαπλους λογαριασμους σαν τον φιλο που υπερασπιζεσαι....10λογαριασμοι×ψ ο καθε λογαριασμος= αξιοπιστοτερος απο εμενα που διατηρω εναν μονο... Το θεμα ηλικιας... Δεν δηλωνω ακυρε... Ειμαι 42 ετων.... Θες μηπως ταυτοτητα;;;. Και για να γυρισω στην αρχη, ουτε εσυ να αγχωνεσαι... Εχω μπει και εγω... Και εχω δει.... Και εχω δει ατομα(λογαριασμοι) να ανακυκλωνονται.... Παρακατω...Χαχαχαχαχα εντάξει έγραψες!!!Λοιπόν κούρασαμε τον κόσμο ότι θες για πολλοστή φορά στο λέω πμ!!!!Από εκεί και πέρα το αν μπαίνω εδώ μόνο για αγγελίες (νεουμπα) το ξέρουν τα παιδιά που έχω προσπαθήσει να βοηθήσω και αν το πας τώρα στο ότι το παίζω ξέρολας όπως εσύ και το κάνω δες chr1s_b1gl1n0s στο Twitter για περαιτέρω πληροφορίες το ποιος είμαι και με τι ασχολούμαι αλλά και με πόσους developers από όλο τον κόσμο συναναστρεφομαι (όχι απλά ακολουθω) άραξε τώρα αργοναυτη ότι άλλο πμ...ξεκολααααααα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα