Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρο ειχα να γελάσω τοσο πολυ. Ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία που μας εδωσες σε οσους διαβαζουν αυτο το ποστ , πραγματικα ειμαι πισω απο την οθονη του ταμπλετ και γελαω με όλη μου την καρδιά

Δημοσ.

Τα αστειακια σου κρατα τα για σενα... Δεν γελαει κανεις αλλος. Επισης ,πισω απο ποιο ταμπλετ;;;;. Εκεινο που "δηθεν" θα πουλουσες σε εκεινον που εκανε την βλακεια να σου καταθεσει τα χρηματα κυριε kalibonas gmathakis georgeedessa georgeagr georgesalo και οποιος αλλος;;;

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχ θα στο ξαναπω αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχε ηδη γινει καταγγελία και θα ειχα φαει IP ban απο τους διαχειριστές. Πολυ ασχολήθηκα μαζι σου. Η διαχειριστές ξέρουν ποιος εχει δικιο και ποιος οχι ;)

Μπράβο να τις εκατοστήσεις!

Report για πολλαπλούς λογαριασμούς <3

Οντως είχα πανω απο εναν λογαριασμό και εφαγα μπαν διότι μου αξιζε τωρα θα ξερω

Τα αστειακια σου κρατα τα για σενα... Δεν γελαει κανεις αλλος. Επισης ,πισω απο ποιο ταμπλετ;;;;. Εκεινο που "δηθεν" θα πουλουσες σε εκεινον που εκανε την βλακεια να σου καταθεσει τα χρηματα κυριε kalibonas gmathakis georgeedessa georgeagr georgesalo και οποιος αλλος;;;

Btw δικα μου ακκ ειναι το kalibonas georgeedessa και georgesalo a

Δημοσ.

Οπως ειχα αναφερει ειχα ξανακανει παρομοιο ποστ πριν καιρο. Με το αλλο μου ακκ kalibonas . Το παλικάρι μου απαντησε σε μερικές ερωτήσεις στο τσατ στο προφιλ kalibonas έπειτα εκανα παλι ενα παρομοιο ποστ και σχολίασε και του απαντησα με αυτο το προφιλ πως ειμαι ο kalibonas που μιλούσαμε. Έπειτα ηρθε το μήνυμα στην φωτογραφία και μπαίνω να δω τι μου έστειλε. Μου ειπε πως δεν επιτρέπεται να εχεις δεύτερο λογαριασμό και μ λεει πανε σβησε το σχολιο που ειχα κανει απο αυτο το ακκτο οτι ειμαι ο kalibonas γιατιμ λεει πως αν σε καταλάβουν θα φας μπαν. Σεβάστηκα για αυτο που μου ειπε και τον ευχαρίστησα. Εχει μπαν αλλιως θα ανέβαζα την συνομιλία. Λοιπον τα συμπερασματα δικα σας δεν ξερω τι θεματα εχει ο τυπος

Δημοσ.

Πριν απο 28 ημερες οπως λεει και ο τιτλος εστειλα to lg g flex2 για αλλαγη πλακέτας στο procordia. Τους παιρνω εδω και βδομαδα για το ποτε θα έρθει η πλακέτα για να επισκευαστεί και μ λενε πως δεν ξέρουμε . Υπάρχει κάποιος που να του εχει συμβεί το ίδιο? Υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτήν την εβδομάδα?

Εχω ξανακανει παρόμοια ποστ πριν καιρό

ουτε να ανοιγεις παρομοια θεματα σε συντομο χρονικο διαστημα επιτρεπεται btw.

http://www.insomnia.gr/topic/620747-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-lg-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA/?do=findComment&comment=55113358

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ tsilitheo1 από που τα ξέρεις όλα αυτα;Απορία το έχω...

Εκανα μια μικρη ερευνα ας πουμε...

δεν θα πεις τιποτα?

Να πω κατι δλδ;;;. Οκ,ας πω... Την συνομιλια δεν την ανεβαζεις γιατι δεν εχεις προσβαση λογω μπαν σε εκεινο το λογαριασμο. Αν μπορουσες θα την εβαζες οπως εβαλες και τουτη. Δεν ειχα προβλημα μαζι σου κανενα. Ισα ισα που καταναλωσα και καποιες ωρες προσπαθωντας να σε βοηθησω στο θεμα που ειχε το φλεξ 2. Τα νευρα μου αρχισαν οταν πηρα πμ απο τον τυπο που ισχυριζεται οτι ο kalibonas του εφαγε λεφτα απο καταθεση για ενα ταμπλετ που ποτε δεν εφτασε

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπεθεσα τιποτε φιλε. Ο φιλος που ανεβασε αυτην την αγγελια κατονομασε τον kalibonas λογαριασμο σου.

Όχι δεν υπεθεσες φίλε,έχεις σε όλο το ποστ που κατηγορείς το παιδί και μέχρι και κλέφτη τον έχεις βγάλει πράγμα που από ότι βλέπω δεν ισχύει...

Αυτό που δεν βλέπω είναι η συγνώμη σου στις κατηγορίες που εξαπελυσες προς τον ανθρωπο...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν υπεθεσες φίλε,έχεις σε όλο το ποστ που κατηγορείς το παιδί και μέχρι και κλέφτη τον έχεις βγάλει πράγμα που από ότι βλέπω δεν ισχύει...

Αυτό που δεν βλέπω είναι η συγνώμη σου στις κατηγορίες που εξαπελυσες προς τον ανθρωπο...

Σε εχρισε δικηγορο;;. Η κοντρα μας ειναι σε αλλο νημα. Συνεχιζεις εκει αν θες

Ποια συγγνωμη ρε;;;. Ολα οσα λεω τα παραδεχτηκε...

Δημοσ.

Σε εχρισε δικηγορο;;. Η κοντρα μας ειναι σε αλλο νημα. Συνεχιζεις εκει αν θεςΠοια συγγνωμη ρε;;;. Ολα οσα λεω τα παραδεχτηκε...

Το μονο που παραδέχτηκα ηταν με τα πολλαπλάσια ακκ, ευτυχώς εχω μαθει να παρά δέχομαι τα λάθη μου. Οσο για την αγγελια που ανεβασε το παιδί οσα ολα απο τα στοιχεία που γράφει δεν έχουν καμια σχεση με εμενα. Αλλα δεν μας εχεις πει αναλυτικά το πως συμπέρανες οτι ειμαι κλεφτης. Ετσι τυχαια σου εστειλε εκείνος μηνυμα οτι ο καλιμπονας είναι κλεφτης? ή παλι υπεθεσες επειδη ησουν ο πρωτος που μου ειπε σε PM οτι δεν επιτρέπεται δευτερος λογαριασμός οτι θα ειμαι εγω αυτος που το έκλεψε. Ενημερωτικά τον να λες καποιον κλεφτη χωρις να εχεις ιδεα τι γίνεται ειναι βαριά κουβέντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...