georgesalo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν απο 28 ημερες οπως λεει και ο τιτλος εστειλα to lg g flex2 για αλλαγη πλακέτας στο procordia. Τους παιρνω εδω και βδομαδα για το ποτε θα έρθει η πλακέτα για να επισκευαστεί και μ λενε πως δεν ξέρουμε . Υπάρχει κάποιος που να του εχει συμβεί το ίδιο? Υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτήν την εβδομάδα? Εχω ξανακανει παρόμοια ποστ πριν καιρό
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν απο 28 ημερες οπως λεει και ο τιτλος εστειλα to lg g flex2 για αλλαγη πλακέτας στο procordia. Τους παιρνω εδω και βδομαδα για το ποτε θα έρθει η πλακέτα για να επισκευαστεί και μ λενε πως δεν ξέρουμε . Υπάρχει κάποιος που να του εχει συμβεί το ίδιο? Υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτήν την εβδομάδα? Εχω ξανακανει παρόμοια ποστ πριν καιρό Και σε πολλά forum επίσης
georgesalo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε πολλά forum επίσης Χαχαχαχα οχι και σε πολλά σε ενα ακόμη αλλα ακομα δεν πηρα απάντηση
veteranos123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, που να ξέρουμε εμείς ποτέ θα ρθει το ανταλλακτικό; 1
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν απο 28 ημερες οπως λεει και ο τιτλος εστειλα to lg g flex2 για αλλαγη πλακέτας στο procordia. Τους παιρνω εδω και βδομαδα για το ποτε θα έρθει η πλακέτα για να επισκευαστεί και μ λενε πως δεν ξέρουμε . Υπάρχει κάποιος που να του εχει συμβεί το ίδιο? Υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτήν την εβδομάδα? Εχω ξανακανει παρόμοια ποστ πριν καιρό Σιγουρα και εχεις κανει παρομοια ποστς και με παρομοιους λογαριασμους οι οποιοι παρομοιως μπαναριστηκαν οπως εσυ παρομοιως κοροιδεψες πολλα μελη εδω μεσα και τους εφαγες λεφτα οπως παρομοιως και σε αλλα φορουμς. Παρομοιως μηπως το gmathakis@*****.com σου λεει κατι;;;. Ή παρομοιως το ονομα Γιωργος Αργ*****ης;;;. Εισαι γνωστος πλεον φιλε kalibona georgeagr και καμια 10αρια ακομη που αστοχω...
georgesalo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγουρα και εχεις κανει παρομοια ποστς και με παρομοιους λογαριασμους οι οποιοι παρομοιως μπαναριστηκαν οπως εσυ παρομοιως κοροιδεψες πολλα μελη εδω μεσα και τους εφαγες λεφτα οπως παρομοιως και σε αλλα φορουμς. Παρομοιως μηπως το gmathakis@*****.com σου λεει κατι;;;. Ή παρομοιως το ονομα Γιωργος Αργ*****ης;;;. Εισαι γνωστος πλεον φιλε kalibona georgeagr και καμια 10αρια ακομη που αστοχω... Χαχαχαχαχαχαχ καποιος διαχειριστης να βαλει μυαλό στο παλικάρι να δει και το ip μου και τα να ανεβασει τα μηνύματα μου. Φιλε το καλιβονας ναι οντως ειναι δικο μου και οντως εφαγα μπαν οτι ειναξ δευτερο ακκ για να εβαζα αγγελια επειδή δεν μπορούσα απο αυτο. Αν οντως ειχα κανει τετοια θα εοχα φαει μπαν και σε αυτο. Σε παρακαλώ μπορεις να μ πεις σε ποιους εφαγα λεφτά?
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Georgeedessa ... Θες και αλλους λογαριασμους;;;. Λεφτα εφαγες απο αυτον εδω ,υπαρχει και συνομιλια την οποια αν συμφωνησει ο συμφορουμιτης μπορω να παραθεσω εδω... Κατι αλλο;;
georgesalo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικα σε παρακαλω ανεβασε την συνομιλία, καποιος διαχειριστής να λύσουμε το θεμα.
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε μου αναφορα.... Αυτο ειναι το οπλο σου.... O Stormrain ειναι υπευθυνος για το section που ειμαστε.. Να σε βοηθησω.... Την συνομιλια θα την δωσω οταν παρω το οκ απο τον συνομιλουντα. Ο οποιος εχει καλεστει να συμμετασχει εδω... Αλλη απορια;;;
georgesalo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να η συνομιλία αυτο το μηνυμα ηρθε χωρις λογο, τα συμπεράσματα δικα σας
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τα δειχνεις ολα φιλε μου... Φαινεται καθαρα οτι υπαρχει μνμ πιο κατω το οποιο σκοπιμα αποκρυπτεις.. Επισης,ποσο τυχαιο θεωρεις εσυ το ατομο που εντελως "τυχαια" εβαλα στο screenshot ,να εχεις συνομιλια μαζι του... Το εξυπνο πουλι....
georgesalo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εγινε? Αυτος μου εστειλε αυτο το μηνυμα με τιτλο tablet, τιποτα αλλο? Οκ? ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Κεφαλαια μην χρησιμοποιεις. Φαινεται σαν να φωναζεις και απαγορευεται στους ορους χρησης. Επισης μην σκιζεις τα ιματια σου για την αξιοπιστια σου οταν αποδεδειγμενα διατηρουσες και ισως ακομη πολλους λογαριασμους. Επισης κανε υπομονη να ερθει στην κουβεντα και ο αμεσα ενδιαφερομενος.... Παραβαινω τους ορους χρησης κανοντας ο.τι κανω γιατι μιλανε καθαρα οτι δεν πρεπει να βγαινουμε οφφτοπικ,αλλα ο gmathakis δεν με αφηνει...
georgesalo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αποδέχτηκε ποιος ειναι ο ψεύτης και ποιος οχι. Επειδη μερικοί εχετε καυλ** βραδιάτικα δεν σημαίνει πως πρεπει να χαλατε τα ποστ. Αν οντως ίσχυε κάτι απο αυτες τις ανοησίες που λες επειδη δεν εχεις με τι να ασχοληθείς θα ειχα φαει ΙΠ μπαν οσο για τα αλλα ακκουντ ναι ειχα και εφαγαν μπαν. Αυτο το ακκ που μιλαω τωρα ειχε μπαν μεχρι 16 σεπτ αν θυμαμαι καλα.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πες μας τι αποδειξες γιατι αδυνατουμε.... Τωρα,αν εσυ ακομα νομιζεις οτι εισαι η προσωποποιηση της αξιοπιστιας,γνωμη σου και ας το κρινουν οσοι μας διαβαζουν....gmathakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα