w95chris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους,Έχω το Sony Xperia Z5 και μέσα στην εγγύηση παρουσίασε θέμα (κολλούσε και με πετούσε έξω από το Wi-Fi μερικές φορές όταν είχα σβηστή την οθόνη) λοιπόν το πήγα στο σέρβις (στο Ηράκλειο Κρήτης μένω) και μετά από 2 μέρες ήταν έτοιμο αλλά απλά του έκαναν ένα Factory Reset γιατί δεν το ανοίγουν λόγω του ότι είναι αδιάβροχο.Μου είπε αν έχει ξανά θέμα φέρε το και θα το στείλω Αθήνα και ο λόγος που δε το έστειλε τη πρώτη φορά είναι επειδή έχει ρωγμή το πίσω γυαλί και μπορεί να το έβγαζαν εκτός (να σημειώσω εδώ ότι τα θέματα αυτά μου παρουσιάστηκαν πριν δημιουργηθεί η ρωγμή άρα αυτό δε φταίει).Το πάω εγώ ξανά στις 16/09 και μου λένε θα με ειδοποιήσουν.Αλλά το θέμα μου είναι αν το βγάλουν εκτός εγγύησης τι κάνω;Μπορώ να βρω το δίκιο μου ή θα το βγάλουν σωστά εκτός;Το έχω γράψει και αλλού αλλά επειδή δεν έχουν και αρκετή επισκεψιμότητα είπα να το αναφέρω κ εδώ
Nemesis1288 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αφού έχει ζημιά είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σου ρίξουν το φταίξιμο λογω κακής χρησης.. Ειδικά αν είναι κ απο σκρουτζομαγαζο η καλύτερη τους..
w95chris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα....Δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;Να βρω το δίκιο μου ή με τίποτα;Και επίσης δεν είναι από σκρουτζομάγαζο από το Πλαίσιο αγορασμένο.Βασικά είχα αγοράσει το Nexus 5X από εκεί και χάλασε μου έκανε αντικατάσταση η LG και πήρα αυτό(Θα παρακαλούσα να λείψουν τα σχόλια τύπου γιατί από εκεί κ όχι από το Skroutz φθηνότερα γιατί ήξερα τι έκανα (φιλικά πάντα) )
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 sony άρα πάει για σέρβις Arvato. ίσως επειδή είναι απο ελληνικό κατάστημα η αγορά του να γίνει η επισκευή κλπ,αν ηταν απο skroutz 99% το έκλαιγες ήδη.
w95chris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ναι Arvato γι'αυτό φοβάμαι επειδή δεν έχω έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια.Από LG και που είχε χτυπήματα το 5X δεν μου το έβγαλαν εκτός ίσα ίσα το αντικατάστησαν κιόλας αλλά για Arvato μιλάμε και αυτό με φοβίζει
w95chris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω νέα και παρακαλώ τη γνώμη σας.Με παίρνει τηλ η Σονυ με απόκρυψη (περίεργο) κ μου λέει εκτός εγγύησης είναι βρέθηκε το θέμα με το Wi-Fi που είπα κ αλλαγή πλακέτας στα 298€ νομίζω είπε γιατί θα το έκαναν αυτοί τσάμπα αλλά λέει λόγω του ραγίσματος βρέθηκε εκτός εγγύησης θα μου στείλουν λέει βεβαίωση τεχνικού από ότι είπε ο τύπος αλλά τι να κάνω;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς από την στιγμή που έχει σπάσιμο κανένας δεν πρόκειται να σου καλύψει την ζημιά εντός εγγύησης ίσως αν ζητήσεις πρώτα να γίνει επισκευή η πλάτη του κινητού και μετά τους ξανά πας να στο καλύψουν
w95chris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο είπαν κ αυτοί με τον ίδιο χαρακτηρισμό "σπάσιμο" ακόμα κ αν τους διόρθωσα μου είπαν όπως θέλετε πείτε το.Και να θέλει αλλαγή πλακέτας λόγω του σπάσιμου;Ξέρω από κινητά καλά και να θέλει να επισκευαστεί τόσα λεφτά;Αδύνατον.Κουφό φαίνεται πολύ κουφό
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο είπαν κ αυτοί με τον ίδιο χαρακτηρισμό "σπάσιμο" ακόμα κ αν τους διόρθωσα μου είπαν όπως θέλετε πείτε το.Και να θέλει αλλαγή πλακέτας λόγω του σπάσιμου;Ξέρω από κινητά καλά και να θέλει να επισκευαστεί τόσα λεφτά;Αδύνατον.Κουφό φαίνεται πολύ κουφόΔυστυχώς είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα nexus 4 ραγισε η πλάτη εκείνες έσπαγαν για πλάκα και το μαγαζί που το είχα πάει για πρόβλημα boot loop μου είπε μόνο του κάνε επισκευή την πλάτη κάνα 50 έβγαινε και φέρτο 1 μέρα μετά ότι δεν δουλεύει σωστά για να στο περάσω εγγύηση, εσένα δεν ξέρω βέβαια το κόστος έχει η επισκευή πλάτης γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι αδιάβροχο, δυστυχώς για αλλαγή πλακέτας ζητάνε τα μαλλιο κεφαλα τους σε πολλές περιπτώσεις μαζί με εργατικά ξεπερνάει το κόστος της συσκευης
w95chris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μα δε πρέπει να αποδείξουν αυτοί ότι το θέμα αυτό προκλήθηκε λόγω κακής χρήσης;Εμένα μου το παρουσίασε πιο πριν από τη ρωγμή κ σημασία δεν έδωσα (δυστηχώς) όμως δε πρέπει να πουν αυτοί ότι να πχ λόγω του πέσιμου λόγω της ρωγμής ή δε ξέρω τι βγήκε εκτός;Έτσι βγάλε εκτός εγγύησης επειδή έχει χτύπημα ή δε ξέρω τι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μα δε πρέπει να αποδείξουν αυτοί ότι το θέμα αυτό προκλήθηκε λόγω κακής χρήσης;Εμένα μου το παρουσίασε πιο πριν από τη ρωγμή κ σημασία δεν έδωσα (δυστηχώς) όμως δε πρέπει να πουν αυτοί ότι να πχ λόγω του πέσιμου λόγω της ρωγμής ή δε ξέρω τι βγήκε εκτός;Έτσι βγάλε εκτός εγγύησης επειδή έχει χτύπημα ή δε ξέρω τι;Δεν εχει σημασία ποτέ βγήκε το πρόβλημα στην εγγύηση θα αναφέρει ότι οποιαδήποτε μη ορθή χρήση ή ζημιά που προκλήθηκε από τον χρήστη σε βγάζει εκτός εγγύησηςΓια να καταλάβεις κινητό που δουλεύει με ραγισμενη οθόνη έβγαλε θέμα στο κουμπί που ανοίγω κλείνει το κινητό και βγαίνει εκτός εγγύησης λόγο σπασμένης οθόνης
w95chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία άρα είτε θα πληρώσω 350€ περίπου για επισκευή ή θα το πάρω πίσω ανεπισκεύαστο πληρώνοντας 10€ περίπου.Θα προτιμήσω το πρώτο τότε και ας μην έχω εγγύηση μετά.Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό και με βοήθησαν ώστε να βγάλω άκρηEdit:Εννοούσα το δεύτερο λάθος τυπογραφικό...
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι το πρώτο ρε φίλε! Με 350 μπορείς να το πάρεις σχεδόν καινούριο ή να πάρεις κλτρο που θα έχεις και εγγύηση.. είναι ΠΑΡΑ πολλά λεφτά είναι σαν να δίνεις 350 για μεταχειρισμένο χωρίς εγγυήση.. άμα το θες το Ζ5 τόσο πολύ βρες το μεταχειρισμένο στα 300 που θα έχεις κ εγγύηση..
w95chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ooops το δεύτερο εννοούσα λάθος δικό μου (το διόρθωσα και στο αρχικό post).Σιγά μη πληρώσω 350€ για να το φτάξουν ενώ κάλλιστα μπορώ να δώσω λίγο παραπάνω για να αγοράσω καλύτερο.Απλά θα πληρώσω 10€ ή πόσα είναι να το χρησιμοποιώ μέχρι να αγοράσω άλλο.Σιγά που θα κάτσω να τους κάνω κ τη χάρη να τους πληρώσω όσο κάνει το κινητό καινούργιο για να το πάρω πίσω
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστηχως στην περιπτωση αυτη αφου υπαρχει εξωτερικη φθορα(ρωγμη)ο αλλος σου λεει οτι μπορει το προβλημα στην πλακετα απο εκει να δημιουργηθηκε. Ουτε με συνηγορο ή ΓΓΚ μπορει να σε βοηθησει σε αυτη την περιπτωση. Η οδηγια των εταιριων οχι μονο στο κινητο σου αλλα γενικα οσον αφορα τις εγγυησεις καλης λειτουργιας το λεει αυτο οτι δεν γινεται να σου επισκευασει ή αλλαξει το κινητο αν υπαρχει προβλημα που παρουσιασες εσυ(γιατι η ρωγμη που λες οσο να ναι φυσιολογικα δεν προκληθηκε. Το μονο μεγαλο κριμα ειναι που οντως δεν πηγες το κινητο στο service οταν σου παρουσιαστηκε το προβλημα πριν δημιουργηθει η ρωγμη οπως λες. Εκει ναι ηταν υποχρεωμενοι να στο φτιαξουν το κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα