techkid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το λαπτοπ μου είχε αρχικά win 7 έκανα αναβαφμιση στα 10 αλλά τώρα θέλω να γυρσίσω στα 7, επίσης θελω να βάλλω SSD,τα win 7 τα εχω σε back up σε CD μαζί με όλους τους drivers πως ακριβώς μπορεί να γίνει η διαδικασία;;αν εγκαταστπήσω πρώτα το SSD και μετά από το CD κάνω restore τα win7 θα δουλέψει σωστά; ή θέλει να περάσω win7 από την αρχή;; το SSD πώς δουλεύει; θελει κάποια προεργασία;; πχ φορμάτ, sorry για τις ερωτήσεις, το ξέρω είμαι ψιλοάσχετος , ευχαριστώ
makiss8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 κουμπωνεις τον ssd, και εφοσον εχεις βαλει απο το bios να κανει boot πρωτα απο dvd/usb βαζεις το dvd/usb και κανεις εγκατασταση τα 7αρια η λινουξ η οτιδηποτε.
techkid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δηλ. με το που θα κάνει boot από το DVD θα αρχίσει αμέσως να κάνει εγκατάσταση τα 7άρια;ή θα με ρωτήσει διάφορα;;
makiss8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 σωστα, κατευθειαν εγκατασταση, ο ssd ειναι σαν φλασακι και καθε μερα να κανεισ φορματ δεν παθαινει τιποτα
soteras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Βάζεις SSD ρυθμίζεις να μπουτάρει από cd βάζεις cd μέσα κάνει εγκατάσταση πάτας σε όλα next το μόνο που θα σου ζητήσει και πρέπει να έχεις όπωςδηποτε είναι το κλειδάκι για τα 7.Μετά ξέρεις drivers και είσαι πασάς
techkid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ έχω σε back up το win7 και τους drivers, δηλ. την τελευταία φορά που πέρασα τα win7 και τους drivers είχα πάρει back up, λογικά δεν θα περαστούν και οι drivers αυτόματα;;; ή όχι;;;
techkid Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 παίδες, μια ερώτηση για να είμαι σίγουρος. τελικά βρήκα και ένα USB stick που είχα κάνει back up τα win7"Factory Image Recovery"έτσι γράφει, οπότε πρέπει να είναι αυτό που χρειάζομαι. Το θέμα είναι όταν περάσω τα win7 μετά τους drivers με τι σειρά τους περνάμε;;τους drivers τους έχω άλλα δεν ξέρω αν τους έχω όλους αλλά ξέρω ότι πρέπει να τους περάσω με συγκεκριμένη προτεραιότητα ξέρει κάποιος να μου πεί;;
panoskatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει κάποια σειρά , δεν το γράφει κανένα εγχειρίδιο αυτο ουτε το γράφει κάποιος κατασκευαστής στην ιστοσελίδα του. Πέρασε τους οδηγούς όπως θέλεις. Εγω τους περνάω πάντα με ανοιχτό το device manager ώστε να βλέπω τι χρειάζεται και τι διορθώνεται. 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Το πιθανότερο ειναι οτι όλοι οι drivers κλπ ειναι περασμένοι μέσα στο factory recovery οπότε το λάπτοπ θα ειναι σαν να το πήρες σήμερα με 7αρια περασμένα. Αν ειναι αρκετών ετών το λάπτοπ (και συνεπώς το recovery image που έχει)θα σε ρημάξει στις ενημερώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα