Angelargi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τα handsfree ακουστικα μου(6 μηνων) επαθαν το τυπικο προβλημα που μια εκ των δυο πλευρων δεν παραγει ηχο.(συγκεκριμενα το δεξι ακουστικο).Τραβωντας και στριβωντας το καλωδιο εκει που ξεκιναει το βυσμα 3.5mm πιανω που κ που τον ηχο να δουλευει οποτε καταλαβα οτι μαλλον εκει εχει γινει η ζημια.Γνωριζω απο βιντεο και οδηγους οτι αυτο ειναι κατι που μπορει να επισκευαστει, αλλα δεν ειναι κατι που θελω να δοκιμασω μονος μου και θελει και ορισμενα εργαλεια που οπως και να χει θα μου κοστισουν.Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ατομα που επισκευαζουν τετοιου ειδους ζημιες?Και αν ναι σε τι κοστος γιατι αν μιλαμε για 10-15 ευρω,μιας και την ειδα για σχετικα απλη δουλεια αμα εχεις τα εργαλεια και γνωριζεις,να τα δωσω απο το να δωσω 30-40 ευρω να παρω καινουρια.Επισης γνωριζετε αν τετοιου ειδους ζημια καλυπτεται απο την εγγυηση? Για την ιστορια τα handsfree ειναι αυτα εδω https://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html Απο τα comments παντως παρατηρησα οτι εχει προκληθει σε αρκετους αυτο το προβλημα.
corsair04 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τα handsfree ακουστικα μου(6 μηνων) επαθαν το τυπικο προβλημα που μια εκ των δυο πλευρων δεν παραγει ηχο.(συγκεκριμενα το δεξι ακουστικο).Τραβωντας και στριβωντας το καλωδιο εκει που ξεκιναει το βυσμα 3.5mm πιανω που κ που τον ηχο να δουλευει οποτε καταλαβα οτι μαλλον εκει εχει γινει η ζημια.Γνωριζω απο βιντεο και οδηγους οτι αυτο ειναι κατι που μπορει να επισκευαστει, αλλα δεν ειναι κατι που θελω να δοκιμασω μονος μου και θελει και ορισμενα εργαλεια που οπως και να χει θα μου κοστισουν.Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ατομα που επισκευαζουν τετοιου ειδους ζημιες?Και αν ναι σε τι κοστος γιατι αν μιλαμε για 10-15 ευρω,μιας και την ειδα για σχετικα απλη δουλεια αμα εχεις τα εργαλεια και γνωριζεις,να τα δωσω απο το να δωσω 30-40 ευρω να παρω καινουρια.Επισης γνωριζετε αν τετοιου ειδους ζημια καλυπτεται απο την εγγυηση? Για την ιστορια τα handsfree ειναι αυτα εδω https://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html Απο τα comments παντως παρατηρησα οτι εχει προκληθει σε αρκετους αυτο το προβλημα. μην ασχοληθείς καν κανε χρίση της εγγύησης απλά μην τα πειράξεις και εάν μπορεί να σου βγάλει πιστωπικο να βάλεις χρήματα και να πάρεις καλύτερα
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι ευκολο γιατι τα καλωδιακια μεσα ειναι σαν τριχες, οποτε ειναι πολυ δύσκολο να κολληθούν.
Angelargi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μην ασχοληθείς καν κανε χρίση της εγγύησης απλά μην τα πειράξεις και εάν μπορεί να σου βγάλει πιστωπικο να βάλεις χρήματα και να πάρεις καλύτερα Καλυπτεται δηλαδη τετοιου ειδους ζημια απο την εγγυηση?Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι τετοια πραματα δεν καλυπτονται.Οτι δηλαδη ειναι ζημια κακομεταχειρισης.
bouhc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλυπτεται δηλαδη τετοιου ειδους ζημια απο την εγγυηση?Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι τετοια πραματα δεν καλυπτονται.Οτι δηλαδη ειναι ζημια κακομεταχειρισης. Μάλλον θα σου πουν ότι δεν καλύπτεται αλλά...απλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.
Pegasus54 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εχεις τα εργαλεια ειναι ευκολο να το αλλαξεις Αν οχι πηγαινε το σε ηλεκτρονικο, μερικες κολησεις και εισαι οκ https://www.youtube.com/watch?v=OhnXUQRQ4u4#t=567.322261 1
Angelargi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εχεις τα εργαλεια ειναι ευκολο να το αλλαξεις Αν οχι πηγαινε το σε ηλεκτρονικο, μερικες κολησεις και εισαι οκ https://www.youtube.com/watch?v=OhnXUQRQ4u4#t=567.322261 Ναι,αυτο το βιντεο ειχα δει στο παρελθον νομιζω.Ε δεν νομιζω να μου ζητησει ηλεκτρονικος για τετοια δουλεια πανω απο 10-15 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα