Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου και προσθηκη οδηγου

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμαζα τωρα on line υπολογισμο ασφαλιστρου σε Allianz για αυτοκινητο που ειναι στο ονομα μου χωρις προσθηκη δευτερου οδηγου και μου εβγαζε εξαμηνο κοστος 120 ευρω (αρεκτα καλα για τα βασικα με οδικη βοηθεια για 12 φορολογισιμους ιππους αμαξι).

Αν προσθεσω και τον γιο μου που το οδηγει και ειναι 24 με το διπλωμα απο τα 19 του αρα δεν εχει κανενα επσφαλιστρο μου ανεβαζει το κοστος καπου 20 ευρω . Γιατι γινεται αυτο ?

Αν δεν τον δηλωσω και συμβει κατι παλι δεν θα τον καλυπτει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο εμπειρια, αν εχεις καλο ασαφλιστη(αρα ακυρο το ιντερνετ) ακομα και δηλωμενος να μην ειναι ο οδηγος αν τρακαρει (ποτε αλλα λεμε) μπορει να σε "ξελασπωσει"...

το θεμα ειναι και να μην τρακαρεις :P

Γιατι αν ειναι μεσω internet κ αυτος ο οποιοσδηποτε που οδηγει πχ ενας φιλος δεν ειναι υποχρεωμενος σε απασφαλιστρα δεν θα με καλυψουν ?

Ακομα και να ειναι υποχρεος σε επασφαλιστρα απο οτι ξερω παλι σε καλυπτουν με προσαυξηση ετησιων βασικων ασφαλιστρων κατα 60% αν ο αλλος δεν δεχτει να πει οτι το οδηγουσα εγω .

• Like 1

Γιατι αν ειναι μεσω internet κ αυτος ο οποιοσδηποτε που οδηγει πχ ενας φιλος δεν ειναι υποχρεωμενος σε απασφαλιστρα δεν θα με καλυψουν ?

Ακομα και να ειναι υποχρεος σε επασφαλιστρα απο οτι ξερω παλι σε καλυπτουν με προσαυξηση ετησιων βασικων ασφαλιστρων κατα 60% αν ο αλλος δεν δεχτει να πει οτι το οδηγουσα εγω .

πιθανοτατα, αλλα δεν ειμαι ασφαλιστης... :)

• Like 1

Καπως μπερδεμενα τα λεει εδω ή εγω δεν καταλαβα ...

Σύμφωνα με το Νόμο, η ασφάλιση αστικής ευθύνης από ατύχημα αυτοκινήτου καλύπτει την έναντι τρίτων αστική ευθύνη του κυρίου, του κατόχου και κάθε οδηγού, σε περίπτωση πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητά τους. Όμως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι, με την ασφάλιση αυτή καλύπτεται η έναντι τρίτων αστική ευθύνη σας, ως κυρίου ή κατόχου του αυτοκινήτου, σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας έχει είτε κλαπεί, είτε αποκτηθεί με χρήση βίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...